بازی احزاب با نام‌ها برای رسیدن به ریاست جمهوری، از لاریجانی گرفته تا خرازی؛

احزاب از کدام نام‌های سیاسی برای رسیدن به پاستور حمایت می کنند؟

هفت ماه به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده و باید ببینیم احزاب سیاسی چه برنامه ای دارند.

گزارش انتخابات/به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان زمانی که عقربه ساعت سیاست به پایان عمر دولت نزدیک می‌شود، آقایانی از جناح و حزب‌های متعدد هدف مشخص و معینی را برای خود در نظر می‌گیرند، هدفی که حول محور انتخابات ریاست جمهوری می‌چرخد و معلوم نیست نقشه‌ها و تدابیرشان تا چه اندازه برای مقصد نهایی که همان پاستور است، جواب بدهد.

در این میان این آقایان مسئول، هم می‌توانند به صورت مستقل وارد عرصه انتخابات شوند و هم توسط حزب یا جناحی که متعلق به آن هستند تحت حمایت قرار بگیرند و به مردم معرفی شوند.

حال با توجه به اینکه تنها ۷ ماه به رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی‌مانده، باشگاه خبرنگاران جوان در این گزارش به برنامه‌ها و ساز و کار‌های احزاب سیاسی برای انتخابات ریاست جمهوری امسال می‌پردازد که در ادامه می‌خوانید:

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

موتلفه‌ای‌ها در چه وضعیتی قرار دارند؟

ساز و کار انتخاباتی مربوط به حزب خاصی نیست و این‌روزها اکثر احزاب سیاسی در تکاپوی برگزاری جلسه و تشکیل اتاق فکر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هستند، در این راستا حزب موتلفه اسلامی هم به واسطه سابقه چندین  چند ساله خود در انتخابات، این بار هم دست از تلاش بر نداشته است.

زمانی که برنامه‌های حزب موتلفه اسلامی را از حسن غفوری‌فرد عضو این حزب جویا شدیم، او اظهار کرد که حزب ما در تلاش است تا با گزینه واحدی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حضور پیدا کند و در حال صحبت های مقدماتی هستیم، امیدواریم که برنامه‌ها به خوبی صورت گیرد و با مشورت های درست و منطقی و البته نظرسنجی به نتیجه خوبی برسیم.

او به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت که  هنوز فرد خاصی برای انتخابات امسال مشخص نشده اما قطعا حزب موتلفه در آینده نامزد معرفی می‌کند.

گفتنی است که حزب موتلفه در سال‌های قبل در انتخابات ریاست جمهوری از اشخاصی همچون علی اکبر ناطق نوری، محمود احمدی‌نژاد، یحیی آل اسحاق، علی اکبر ولایتی و سید ابراهیم رئیسی حمایت کرده است.

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

اعتماد ملی با گزینه اختصاصی می‌آید!

حزب اعتماد ملی یکی از احزاب اصلاح‌طلب فعال در کشور ایران است که به تازگی برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرده، سخنگوی این حزب اسماعیل گرامی مقدم است و در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه‌های حزب اعتماد ملی جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد که در دفتر سیاسی و کمیته تعامل حزب اعتماد ملی درباره انتخابات مباحث را آغاز کردیم و مصوب شده که حزب اعتماد ملی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گزینه حزبی خواهد داشت.

گرامی مقدم تاکید کرد که به این نظر رسیدیم که گزینه اختصاصی و حزبی داشته باشیم، پس نامزد حزبی که معرفی خواهیم کرد.

حال با توجه به اینکه این حزب پس از انتخابات سال ۸۸ بخش زیادی از نیروهایش را به دلیل بازداشت از دست داده بود تا به امروز در یک سکوت مبهمی به سر برده و باید دید که با چه تدابیر و نقشه راهی وارد نبرد انتخاباتی می‌شود.

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

صادق خرازی می‌آید؟

حزب ندای ایرانیان حزبی اصلاح‌طلب است که اکثر افراد حاضر در این حزب  را اعضای اصلی ستاد ملی جوانان اصلاح‌طلب ، شورای مشاورین سید محمد خاتمی و دیپلمات‌های نزدیک به دولت حسن روحانی تشکیل می‌دهند، عیسی چمبر یکی از اعضای این حزب و البته معاون اجرائی حزب ندای ایرانیان است.

این حزب برعکس دیگر اعضای حزب‌های دیگر، حتی گزینه پیشنهادی خود را برای انتخابات ریاست جهوری اعلام کرده، چمبر اعلام کرد که حزب ما برای انتخابات ریاست جمهوری امسال کماکان جلسات مختلفی را برگزار می‌کند و بیشتر هم به دنبال داشتن نامزد اختصاصی هستیم.

احزاب از کدام نام‌های سیاسی برای رسیدن به پاستور حمایت می کنند؟

چمبر خبر داد که گزینه اصلی ما برای انتخابات ریاست جمهوری آقای صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان است، اما خودش برای ورود قطعی به میدان انتخابات هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ است.

افزون بر این باید گفت که صادق خرازی مشاور ارشد سید محمد خاتمی، نماینده پیشین ایران در سازمان ملل و سفیر اسبق ایران در فرانسه بوده است.

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

جبهه پیروان خط امام و رهبری در سکوتی مبهم...

جبهه پیروان خط امام و رهبری ائتلافی از ۱۷ گروه سیاسی محافظه‌کار در ایران است که محمدرضا باهنر ریاست این تشکل سیاسی و کمال سجادی سمت سخنگویی را بر عهده دارد.

تدابیر و برنامه‌های انتخاباتی این جبهه را از سجادی جویا شدیم، او گفت که تا به امروز در جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره انتخابات ریاست جمهوری بحثی آغاز نشده، البته در آینده قطعا جلساتی با این مضمون برگزار خواهد شد، همچنین حدود ۱۷ حزب عضو این جبهه هستند که برنامه‌ای جداگانه‌ای دارند.

اما گفتنی است که سجادی علاوه بر سمت سخنگویی، دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان هم است و تاکید کرد که در جامعه اسلامی کارمندان برنامه‌های انتخاباتی را شروع کردیم و در کمیته مربوطه افرادی که شهرت دارند را برای حضور در انتخابات ارزیابی می‌کنیم، البته در حال حاضر از مطرح کردن نام این افراد معذور هستیم.

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

نقش پررنگ جوانان در عرصه انتخابات 

می‌توان گفت که حزب آبادگران جوان در دولت تدبیر و امید حضور چشمگیری در عرصه سیاست نداشته و دبیرکل این حزب  هم در این دوران بارها نسبت به وضعیت کنونی احزاب در کشور که به باور او تبعیض‌آمیز است، انتقاد کرده است.

اما خبرها حاکی از آن است که این حزب در انتخابات امسال قصد شرکت دارد و در حال برنامه‌ریزی است، در همین راستا حسن بیادی درباره ساز و کارهای انتخاباتی این حزب بیان کرد که حزب آبادگران جوان ایران اسلامی همچون دیگر احزاب کشور با ائتلاف و همراهی ۱۵ حزب و گروه سیاسی در قالب یک جبهه سیاسی به نام «جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت» فعالیت‌های سیاسی خود را دنبال می‌کند.

احزاب از کدام نام‌های سیاسی برای رسیدن به پاستور حمایت می کنند؟

او گفت که حزب آبادگران جوان ایران اسلامی در ۱۵ استان و بعضاً در شهرستان‌های مربوطه دفتر نمایندگی ایجاد کرده که با همراهی و همکاری مردم در کنار جوانان این مرز و بوم به جلو بروند.

حال با توجه به کمرنگ بودن فعالیت‌های این حزب در سال‌های قبل انتظار می‌رود که با در نظر گرفتن برنامه‌ای معین و اصولی وارد پیچ و خم این مسیر شود، مسیری که نامش انتخابات است.

احزاب برای رسیدن به پاستور چه برنامه‌هایی دارند؟

کارگزاران در تکاپوی ریاست جمهوری

اولین حزب سیاسی که در درون دولت شکل گرفت، حزب کارگزاران بود و همچنین هستۀ اصلی این حزب را هم نیروهای سیاسی دولت مروحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی تشکیل می‌دهند.

در حال حاضر علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران است، او درباره چیدمان انتخاباتی حزب خود بیان کرد که محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران است و قطعا بدون مشورت این حزب وارد عرصه انتخابات نخواهد شد.

احزاب از کدام نام‌های سیاسی برای رسیدن به پاستور حمایت می کنند؟

نمازی معتقد است که تا الان احتمال حمایت کارگزاران از علی لاریجانی تقریبا صفر است و اگر هم قرار باشد حزب کارگزاران از نامزدی در انتخابات حمایت کند حتما به سراغ هاشمی یا جهانگیری خواهد رفت.

حال تنها ۷ ماه به ماراتن انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده و باید منتظر بمانیم که احزاب سیاسی که شعارشان برنامه‌ریزی مدون برای انتخاباتی با این عظمت است، تا چه اندازه در اجرای آن و معرفی گزینه حزبی یا اختصاصی خود هوش کافی خرج می‌کنند.


بیشتر بخوانید


گزارش از نوشین نثاری

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۲ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
بقول بزرگی دینی ما بادوستان مروت بادشمنان مدارا تا وقتی شاخ شونه میکشیم هرکسی ریاست جمهوری را به عهده بگیره اقتصاد کشور درست بشو نیست که نیست باید با کل دنیا دادو ستت داشته باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۳ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
پاسنور چرا شورای شهر بیکار ننشیند یه اسم اصیل ایرانی برای پاستوربزاره. بعدشم حزب بی حزب. حزب فقط حزب علی .کسی انقلابی که پایبند به اصل ولی فقیه. و شعار مرگ بر آمریکا و انگلیس باشد. کسی که فقط هدفش خدمت به مردم ایران اسلامی باشد نه کسب ثروت و صندلی و اینده شغلی خود وبستگانش. کسی که شروع نکند به گماشتن فامیل وبستگانش به پست از اتاق بازرگانی و اطلاعات تا فرماندار و شهردار و...کسی که بفکر جیب مردم ایران و اقتصاد شغل خانه و اعتبار مدرک تحصیلی جوانان باشه همه تحصیل کرده های بیکار و بی پول شدیم. که توان خرید یک کیلو گوشت نداریم. همه شرمنده زن و بچه که چه عرض کنم جلوی کشورهای دیگر شرمنده ایم که چنین کشوری داریم. نزدیک انتخابات شد بفکر گول زدن مردم افتادن یارانه ها را بعد از ده سال بیشتر کنیم. خنده داره رفتارتون انگار ما گوشانون درازه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۲ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
احزاب سیاسی جایی در دل مردم ندارند مخصوصا اصلاح طلبان. فردی انقلابی که وابسته به هیچ نهاد و حزبی نباشد. جهادی کار کند و بسیجی وار خدمت. بفکر اقتصاد داخلی باشد و صنعت ایران و توان هسته ای و رزمی کشور واجنبی پرست نباشد فقط بفکر ایران آبادی باشد. امروزه باید درحین دوستی با دوستان و دشمنی با دشمنان بفکر مردم و آبادانی ایران بود. مردم بیگناه پرستان را دوست ندارند. کسی که دست بسوی بیگانه دراز نکند و چشم براه کمک از بیگانه نباشد. نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی.خسته شدیم از دست آمریکا دوستان و انگلیسی پرستان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۶ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
اول نام پاستور را عوض کنید به یک اسم اصیل ایرانی مثلا امیر کبیر یا کسی که خدمات لشکری و کشوری زیادی کرده و رهبری خوبی داشته در تاریخ ایران. .بعدشم احزاب سیاسی جایی در دل مردم ندارند مخصوصا اصلاح طلبان گند زدن به کشور زندگی ما مردم خودشان در ناز و نعمت و بخور بخور وقت انتخابات یادشون میفته باید مردم رای بدن تا بصندلی سعادت برسند. درضمن هنوز خیلی زوده مردمو سرگرم بحث انتخابات ریاست جمهوری نکنید.کاش انقدر که بفکر سیاسیون و تثبیت جایگاهشان بودید بفکر مردم ایران بودید خبرنگاران چون جانی برای مانمانده توانی در بدن نداریم دیگه نه نان شب داریم نه خانه و سرپناه و نه کار. نه بچه ها مون دانشگاه و اینده. دلمون به چی خوش باشه.خودمون وبچه هامون آینده ای نداریم بفکر آینده یه نفر و خانواده اش و فامیلش باشیم که هشت سال بیان بخورن وخوش باشن وبه سادگی ما لبخند بزنن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۳:۴۹ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
فعلا داخل ایران ...حزب برای جامعه تعریف نشده است .....یعنی مردم جامعه ما نمی توانند با یک ایدئولوژی . خواسته خود را تقا ضا ...که در حزب می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
احزاب به جاى ادعاى بهتر بودن و وعده هاى سرخرمن بهتر است كه به منتخب ملت از هر حزبى كه باشد يارى رسانده و در رفع نقاط ضعف دولت همراهى كنند نه اينكه اين ٧ ماه بازار گرمى كنند. يادمان نزود كه سواى احزاب ما همه خواهر و برداريم و با اين رويه امت واقعى خواهيم شد.
٧ ماه از زندگى ملت شريف ايران مطرح است در اين شرايط فوق بحران كم چيزى نيست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۰ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
اول سعال ازمردم همه پرسی دوم انتخابه مردمی چهلویک ساله با کل دولت مردان ومسعولین بوده نتیجه اش شده دزدی غارت تورم وکارهای منفی
Iran (Islamic Republic of)
فراهانی
۲۰:۳۹ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
ریءس جمهور محبوب فقط دکتر احمدی. نژاد. عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
اصولگرا بره اصلاح طلب بیاد یا یک نظامی مثلا پاسدار بشه رییس جمهور یا مثلا یه انقلابی بیاد سر کار. هیچ کدوم هیچ تاثیری در زندگی و بهتر شدن اینده ایران ندارند.بدبختی مردم روز بروز بیشتر میشه. فقط کافیست به الان خودمون نگاه کنیم. همه مسئولان نظام می دانند تنها راه نجات ایران ارتباط با دنیا و امریکاست اما بخاطر یکسری شعار های داده شده واقعا نمی توانند انها را کنار بگذارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
مردم امروز فکر گذروندن روزشون و سیر کردن شکم خانوادشون هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
اصلا مگه مردم در احزاب جایگاهی دارند احزاب احزاب میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
اصلاح‌طلبان که هیچ رد صلاحیتشان می کنیم اصول گرایان هم فقط مراقب باشند که گول نخورند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
اصلاح طلبان کسانی هستند که مایل به مذاکره با آمریکا هستند پس زنده باد اصلاحات زنده باد رئیس جمهور روحانی
Iran (Islamic Republic of)
Vahid
۱۶:۵۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
احمدی نژاد که بیاد همه اینا ول معطلن.
بهترین و محبوب ترین شخصی که میتونه توی این شرابط مملکت رو اداره کنه خود داش محموده
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۶:۲۱ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
اول بی زحمت نام پاستور را که یکی از دانشمندان خارجی می باشد را از روی ساختمان ریاست جمهوری ایران کهن و ایرانیان متمدنین تمدن سازان بردارید و به نام یکی از دانشمندان نامدار ایرانی که شهرت جهانی هم دارند تغییر دهید تا بعد برسیم به رئیس جمهوری مردمی ملت بزرگ و مقتدر و قدرتمند و متحد یکپارچه با شکوه خردمندان بصیر متمدنین تمدن سازان ایران اسلامی عزیزمان .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۸ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
تحت هیچ شرایطی وضعیت زندگی مردم و کل کشور درست نمیشود مگر اینکه به میز مذاکره با آمریکا برگردیم چون بدون تعامل با دنیا مرده ایم کسایی هم که میگن خودمون توان داخلی داریم از خودشون قیاس کنن و وقتی که مریض میشن خودشون خودشون درمان کنن ببینن میتونن البته که نمیتونن پس باید برن دکتر این دکتر رفتن خودش یعنی نیاز به دیگری پس ما هم به کشورهایی پیشرفته نیاز داریم نه کشورها فقیر و بی علم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
به میز مذاکره با آمریکا برگردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این تفکر که شما ها پیش رفتین وواقعاً هم جوابشو دیدیم!!!!!
مگه حال وروز الان ملت رونمیبینین که دولت محترم با این تفکر ملت رو به فلاکت وفقر و...کشوندن .خجالت بکشین .نبایت منظر باشیم که یکی مثل آمریکا که دشمن پیدا وپنهان ملت ماست که در این قرن کاملاً مشهود بوده چه در زمان قبل انقلاب وچه بعد ازانقلاب.عقل هم خوب چیزیه !!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۹ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
یبار مذاکره شد برای هفت پشت این ملت بس بود، آزموده را دوباره آزمودن خطاست، مردمم باید هوشیار باشند وگول دلیل ومنطق های الکی و دروغی بعضی نفوذی هارو برای مذاکره مجدد نخورند
Iran (Islamic Republic of)
هادي
۰۶:۲۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
قابل توجه آقاي ناشناس ، دلار قبل از مذاکره و تعامل با آمريکا 3000 تومان و بعد از مذاکره و تعامل و برجام 33000 تومان ، ياد قديميا بخير که ميگفتن : کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من ،التماس تفکر
آخرین اخبار