گروه ویژه اقدام مالی با اعلام اینکه ایران و کره شمالی در سیاست‌های خود تغییری ایجاد نکرده‌اند، آن‌ها را در فهرست تحریمی خود حفظ کرد.

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه کی بی اس، گروه ویژه اقدام مالی موسوم به اف ‌ای تی اف، اعلام کرد ایران و کره شمالی را کماکان در فهرست سیاه خود نگه می‌دارد.

بنا بر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس و رویترز، مارکوس پلیر، رئیس گروه اف‌ای تی اف مدعی شد ایران و کره شمالی به دلیل عدم تغییر در سیاست‌های خود در لیست سیاه این گروه باقی می‌مانند. وی از تمامی کشور‌های عضو این گروه و مقامات ناظر خواست تا اقدامات موثر را در پاسخ به این دو کشور در پیش بگیرند.

پلیر افزود در جلسات روز چهارشنبه تا جمعه، قوانین برای مقابله بهتر با تهدیدات ناشی از سلاح‌های کشتار جمعی و در پیش گرفتن اقدامات موثر بازبینی شده اند. وی گفت کشور‌هایی مانند کره شمالی و شبکه‌های مرتبط با آن در فرار از تحریم‌ها هوشمندتر شده اند، بنابراین مقامات نیز باید هوشمندتر شوند.

دیوید لوئیس، دبیر اجرایی FATF، سال گذشته همزمان با اجلاس ۶ روزه این سازمان در پاریس در مصاحبه با بی‌بی‌سی اذعان کرد هیچ تضمینی وجود ندارد که ایران با اجرای خواسته‌های این گروه از لیست سیاه آن خارج شود.

گروه موسوم به اف‌ای‌تی‌اف متشکل از ۳۷ کشور، از نهاد‌های بین المللی است که کشور‌های در معرض خطر پولشویی و تامین مالی تروریسم را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. ده کشور از جمله پاکستان، یمن، سوریه و پاناما در فهرست خاکستری این گروه قرار دارند.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
حس میکنم اینم داداش برجامه مردم رو بدبخت تر میکنه
Iran (Islamic Republic of)
مصمم
۱۳:۲۱ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
وقتی دزدان و چپاولگران بشوند متولی قوانین جهانی نتیجه اش می شود همین ، اما کور خوانده اند .
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۱:۴۹ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
سازمان های من در آوردی که توسط کشورهایی( امریکا و اروپا) که خودشان تروریسم دولتی واقعی هستند و هدف واقعیشان چیزی جز زورگویی و استعمار دیگر کشورها نیست . وگرنه بر همگان آشکار است که بیشترین سلاح به ویژه از نوع کشتار جمعی آن ، در همین کشورها تولید و به سایر کشورهای دنیا صادر می شود و بیشترین پولشویی نیز در بانک های این کشورها رخ می دهد . حالا مدعی بقیه شده اند . این سازمان هم چندان بین المللی نیست و قوانین الزام آوری هم ندارد و عضو نشدن در این سازمان ها منفعت بیشتری دارد . درست مانند اسراییل که هر وقت موضوع کلاهک های اتمی آن مطرح می شود تنها با یک پاسخ کوتاه رفع اتهام می شود و آن پاسخ این است که اسراییل عضو ان پی تی نیست و بازرسی هم در آنجا صورت نمی گیرد ، ولی ما رفتیم عضو شدیم و هر روز یه پرونده برامون درست می کنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
لعنت بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
غیرت
۰۷:۵۱ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
اف ای تی اف خودش سیاه سیاه است.
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۷:۳۸ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
فکر کرده ما تسلیم میشیم تو تحریم اف ای تی اف حاضریم بمونیم اما زیر بار ذلت نمی ریم ما بنده خداییم وامت پیامبر وپیرو پسر فاطمه س امام حسین قربونش بریم جون داد اما گفت تسلیم هرگز
Russian Federation
ناشناس
۰۷:۰۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
برای عضو شدن باید شفافیت مالی داشت و این خیلی بده
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۶:۴۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
سلام
من فقط اينو فهميدم شفافيت در گردش مالي هيچ نگراني در پي ندارد.
مگر براي کساني که نميخوان مسير درست رو در پيش بگيرن.
قضاوت و اتهام نادرست هم از جايي شروع ميشه که صداقت تعريف نشده باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۴ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
خلایق هر چه لایق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۳ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
چهل اندی لیست سیاه هستیم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۵ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
خب چرا عضو نمیشین...چقدر مهلت دادن به ما بعد پروندش رفت مصلحت نظام در روزی که اعلام کردن جلسه برگذار نکردن.چه برسه بخوان حرف بزنن راجبش..اگه به فکر مردم هستید که هرکاری واسه بهبود اوضاع ایران و ایرانی میتونید باید انجام بدید
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۲۲:۵۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
،تو حاضری واسه اینکه راحت زندگی کنی تو سری هم بخوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
حالا چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۲:۵۸ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
من نمی گم عملمونم اسلامیه ولی اسلام یعنی چیزی که استکبار باهاش مخالفت میکنه چون خوب میفهمه که اگه اسلام حقیقی پا بگیره استکبار از بین میره. FATF مخالف اسلامه طبق مبانی FATF داعش تروریست نیست، عربستان تروریست نیست، اسرائیل تروریست نیست ولی حزب الله،انصارالله و سپاه خصوصا افرادی مثل حاج قاسم تروریستن!!
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۲۲:۵۱ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
به درک هر غلطی میخواید انجام بدید اونایی که اعتراض دارند اول برن کمی در مورد این سازمان مطالعه کنند بعد در مورد تضمین ندادن رئیس این سازمان مبنی بر خارج نشدن اسم این از لیست سیاه حتی در صورت اجرا کردن قوانین،...این حرف یارو یه نوع بی احترامی به کشور ایران تو رو بخدا اینقدر سطحی به هر چیز نگاه نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
وقتی کسانی که برخوردار از همه امکانات کشور باشندو مسول در اخر میشه بی خیال به وضع مردم
۱۲۳
آخرین اخبار