طرح نورد گرم شماره ۲، در دستور کار فولاد مبارکه اصفهان

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت:بر اساس پیش‌بینی‌ها، طرح نورد گرم شمارۀ ۲ تا سه سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید و کشور را از واردات ورق بی‌نیاز خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه برای حفظ سهم خود در تولید فولاد کشور و برای اینکه همچنان به‌عنوان سازمانی موفق در میان شرکت‌های فولادساز جهانی مطرح باشد، اجرای دو پروژۀ بسیار مهم نورد گرم شمارۀ ۲ و طرح تحول دیجیتال را در دستور کار خود قرار داده است.
 
او ادامه داد: برای اجرای طرح نورد گرم شمارۀ ۲ تیمی ده‌نفره از بهترین کارشناسان و مهندسان شرکت، در سخت‌ترین شرایط و قرنطینۀ کامل، در حال مذاکره با پیمانکاران و سازندگان داخلی و خارجی هستند تا این مأموریت خطیر را انجام دهند.
 
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، طرح نورد گرم شمارۀ ۲ تا سه سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید و کشور را از واردات ورق بی‌نیاز خواهد کرد. همچنین با بهره‌برداری از این ابرپروژه، یک‌میلیون تن ورق مازاد بر مصرف داخلی تولید خواهد شد. در این حالت، با کوتاه شدن دست واسطه‌ها، بازار سیاه و التهاب بازار از بین خواهد رفت و زمینۀ ایجاد ارزش‌افزودۀ بیشتر و صادرات نیز فراهم خواهد شد.

عظیمیان درباره دیگر پروژۀ عظیم فولاد مبارکه گفت: تحول دیجیتال و به‌کارگیری نسل چهارم تکنولوژی در این شرکت از دیگر پروژه‌های در دست اجرای این شرکت است که از پنجم مردادماه سال ۹۵ آغاز شده است. این طرح که در هیچ‌یک از سازمان‌های کشور، به‌طور جامع و یکپارچه، پیاده‌سازی نشده است، موجبات مدیریت و ادارۀ هوشمند فولاد مبارکه را فراهم خواهد کرد و در نهایت باعث افزایش بهره‌وری و ارزش سهام سهامداران می‌شود. با اجرای این طرح فولاد مبارکه همچنان به‌عنوان سازمانی جهان‌تراز مطرح خواهد بود. به خاطر داشته باشیم اجرای این دو پروژۀ بزرگ همدلی همۀ همکاران و مدیران سازمان را می‌طلبد.
 
او بیان کرد: فولاد مبارکه از آغاز شیوع ویروس کرونا و به‌طور مشخص از ابتدای سال جاری، مجددا مورد تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبۀ آمریکا قرار گرفت و به همین دلیل در حوزۀ صادرات محصولات، تأمین کالا‌ها و تجهیزات موردنیاز و همچنین جابه‎جایی ارز با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو شد. این در حالی است که شیوع ویروس کرونا نیز این شرکت را همانند تمامی فولادسازان جهان با مشکلات عدیده‌ای مواجه ساخت. بااین‌حال شاهد بودیم که با عنایت به شرایط اقتصادی کشور و اهمیت تولید که بار‌ها مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است، مدیریت شرکت با تعهد و دقت بیشتر به امر تولید همت گماردند.


مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: اگرچه به‌طور میانگین از حدود ۶۰ درصد مناطق کشور برای فولاد مبارکه مواد اولیه و قطعات و برای حدود ۱۰۰ درصد مناطق کشور نیز محصولات فولاد مبارکه ارسال می‌شود و این امر می‌توانست از لحاظ شیوع ویروس کرونا مشکلات خاصی ایجاد کند، اما با تلاش و زحمت همۀ همکاران و کادر ایمنی و بهداشتی شرکت، این شرایط سخت تاکنون به‌خوبی مدیریت شده است تا چرخ تولید شرکت همچنان در حال گردش باشد و کشور از نظر ورق‌های فولادی با مشکل مواجه نشود.

عظیمیان بیان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا، تولید بسیاری از فولادسازان با کاهش قابل‌ملاحظه‌ای مواجه شده، اما خوشبختانه فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از فولادسازان مطرح بین‌المللی افزایش تولید نیز داشته است.


انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.