طرز تهیه کاسترول ژامبون با پنیر

در گزارش زیر طرز تهیه کاسترول ژامبون با پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

مواد لازم:
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه
کرفس خرد شده ۲ ساقه
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد
آب ۳ پیمانه
کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه
ژامبون خرد شده ۲ پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه


بیشتربخوانید

طرز تهیه:
۱ - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲ - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۳ - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
۴ - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​بریزید تا آب شود.

۵ - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶ - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

۷ - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

۸ - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

۹ - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰ - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

۱۱ - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲ - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار