برداشت محصول پاییزی پاچ باقلا در گیلان پایان یافت

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پایان برداشت محصول پاییزی پاچ باقلا از زمین‌های کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،  سید علی موسوی ، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور است و در پاییز امسال ۲۹ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا از ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان برداشت شد.

او ابا بیان اینکه در کشت پاییزه ۲۴ هزار بهره بردار با برداشت این مقدار محصول ۴۳۰ میلیارد تومان درآمد کسب کردند، افزود: ۴۰ هزار بهره بردار گیلانی در ۲ فصل پاییز و بهار از ۱۱ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی ۴۸ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت می‌کنند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد از برداشت پاچ باقلا عاید کشاورزان می‌شود ، گفت: شهرستان‌های رشت، تالش و آستانه اشرفیه عمده مناطق تولید این محصول در گیلان هستند.

سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی و اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد، تصریح کرد:کشت پاچ باقلای پاییزی از شهریور آغاز و نیمه مهرماه برداشت می‌شود و کشت بهاره هم از فروردین آغاز و خرداد ماه برداشت می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.