نمکی گفت: مشکلات نقل و انتقال ارز برای تامین واکسن کرونا در حال گره‌گشایی است و به زودی واکسن کرونا وارد کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رصدخانه سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: تهیه واکسن کرونا تحت تاثیر فشارهای ناجوانمردانه آمریکایی ها و مشکلات در نقل و انتقال پول قرار داشت که خوشبختانه مشکلات در حال گره گشایی است و به این ترتیب به زودی واکسن وارداتی کرونا برای تزریق در گروه های آسیب پذیر وارد کشور خواهد شد.

وی افزود: همچنین با کار گسترده انجام شده در داخل کشور، واکسن داخلی به عنوان افتخار ملی در خدمت مردم عزیز خواهد بود و در نشست آتی گزارش آن را به مردم ارائه خواهم داد.

نمکی ضمن قدردانی از همکاری سازمان بسیج، وزارتخانه های کشور، راه، ارتباطات و گردشگری و همچنین سازمان های غیردولتی، ناجا، نیروهای مسلح و همچنین مردم در این طرح محله محور شهید سلیمانی گفت: طرح شهید سلیمانی دستاوردهای خوبی داشته است و امیدواریم که میزان مشارکت و همدلی مردم افزایش یابد و در رابطه با هر خانه یک پایگاه سلامت، سفیران سلامت واقعی را در این دوره تکمیل کنیم.

وزیر بهداشت گفت: ما در گذشته مرگ حدود ۵۰۰ نفر را داشتیم که داغ سینه سوزی بود و به دنبال اقدامات انجام شده امروز مرگهای زیر ۳۰۰ نفر را تجربه می کنیم هر چند که هنوز هم روزهای غم انگیزی بوده و مرگ هر شهروند در هر جای دنیا ملال انگیز است و امروز هم بیش از ۲۹۰ خانواده را در کشورمان داغدار دیدیم.

کاهش ۳۰ درصدی تخت های کرونا

نمکی با اشاره به دستاورد طرح شهید سلیمانی بیان کرد: اولین دستاوردمان کاهش ورودی بیمارستان هاست و شاهد کاهش ۳۰ درصدی تخت های کرونا هستیم و این نفس کشی برای همکارانم در بیمارستان هاست.

وزیر بهداشت گفت: در مجموع به دنبال تلاش شبانه روزی بهورزان، کادر بهداشتی و درمانی، علوم آزمایشگاهی و دست اندرکاران سلامت تعداد تست های کرونا امروز به ۷۰ هزار رسید و در روزهای آینده به ۱۰۰ و ۱۲۰ هزار خواهد رسید و به این ترتیب بیماریابی بییشتری را تجربه می کنیم و به دلیل تشخیص زودرس، بیماران بدحال کمتری روانه بیمارستاها می شوند و مرگ و میرها نیز کاهش خواهد داشت. بنابر برآوردهای بین‌الملی امروز باید مرگ بالای ۱۱۰۰ را تجربه می کردیم که خوشبختانه به دنبال اقدامات انجام شده میزان مرگ و میرها به زیر ۳۰۰ رسیده است و و ان شاالله به سمت ۲۰۰ و پایین تر حرکت خواهد کرد.

نمکی گفت: با تست‌های سریع بیماران بدحال کمتری به بیمارستان ها می رسند و بر اساس پیش بینی های بین المللی ما مرگ بالای ۱۱۰۰ را باید تجربه می کردیم.

۳۴ شهر در وضعیت قرمز کرونایی هستند

نمکی بیان کرد: امروز به ۳۴ شهر قرمز و ۲۶۰ شهرستان نارنجی و ۱۵۴ شهرستان زرد رسیده‌ایم؛ در یکم آذر ماه کشور قرمز رنگ بود و در ۱۱ آذر شهرهای قرمز کمتر و نارنجی بیشتر شد و امیدواریم روند خروج رنگ قرمز از نقشه را بیشتر شاهد باشیم.

وزیر بهداشت گفت: به کمک دکتر شریفی در دانشگاه شریف و تیمشان  در IT امکاناتی را فراهم کردیم که بر اساس آن می توانیم روی نقشه کلیک کنیم و وضعیت کرونایی هر شهرستان و استان را به صورت مجزا رصد کنیم؛ به عنوان مثال در استان گلستان آق قلا یا کرمان شهر راور قرمز هستند و این فناوری به ما کمک می کند که برای هر شهر جداگانه تصمیم گیری و اعمال محدودیت کنیم.

نمکی بیان کرد: بزرگترین اضطراب ما عادی انگاری است و با سفید شدن شهرها خطر عادی انگاری بیشتر می شود و این در حالی است که چاره ای جز رعایت فاصله گذاری اجتماعی نداریم.

هوای شمال کشور مه آلود از کووید ۱۹ است

وزیر بهداشت با اشاره  به وضعیت بیماری در استانهای شمالی کشور گفت: روزی به همکاران عرض می کردم گرفتاری ما در استانهای شمالی معطوف خواهد شد به جمعیت روستانشین. امروز متاسفانه روستاهای پاک، گرفتار شدند. به عنوان مثال اکثر روستاهای ترکمن نشین در گلستان و همچنین روستاهای مازندران به خصوص در ارتفاعات که قبل پاک بودند، گرفتار شدند.

وی افزود:‌ در گیلان هم گرفتاریهایی داریم. در مجموع هوای زنجیره سرسبز شمال کشور مه آلود از ویروس کووید ۱۹است. برخی از استانها نظیر سیستان در سیستان و بلوچستان می توانند از رفت و آمدها به استانهای شمالی، متاثر شوند و باید در این زمینه مراقبت شود.

نمکی درباره وضعیت استانهای جنوبی با توجه به  آبگرفتگی ها در برخی از شهرهای جنوبی گفت: در این استانها نیز باید مراقبت شود در فرونشت آبی که به فاضلاب آلوده است، بیماریهای روده ای مهار شود؛ همانند آنچه که سال گذشته شاهد آن بودیم و تردید ندارم امسال هم مانند سال گذشته این قابلیت را نشان خواهیم داد. بعد از آن هم بحث کووید و توجه به تهویه هوای منازل است که لازم است توجه شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: واکسن کرونا ، واکسن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
كم گوى و گزيده گوى چون در
تا به نگرند روزت از روز
هواى بارانى اسمان پر از كويد ١٩ و تيم IT. چاره جز فاصله كذارى قابليت نشان خواهيم داد تهويه هواى منزل و ...... چه خبره ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
عجب اشفته بازاریست دنیا عجب بیهوده تکراریست دنیا
Netherlands
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
تو این فصل سرد هم دست از سر ملت شمال بر نمی دارن. بابا رحم کنید‌. خوش گذرونی هم حدی داره. خودتون خوش می گذرونین ولی بقیه رو بدبخت می کنین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
اگه این واکسن واقعا خوب بود، نه فقط به ایران بلکه به هیچ کشوری نمیدادند.
Iran (Islamic Republic of)
یاران خراسانی
۰۷:۰۱ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
مثال این واکسن مثال همین ضرب المثل است که: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا می کردی . بله اگر این واکسن مفید می بود کشورهای اروپائی و غربی باید از همه زودتر مداوا و درمان می شدند. این ها شعارهای سیاسی در جهت مذاکرات برجام است. و بزودی خواهید دید که اعلام می کنند کرنا درمان شد . و این موفقیت را به رابطه با امریکا ربط می دهند تا راه مجدد ذلت مذاکرات با شیطان بزرگ باز شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۹ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
حتما فکر کردین ما هم میزنیم ؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۵ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
چه چیزی توی این واکسن‌های وارداتی باشه خدا میداند من که تا جایی بتونم نمیزنم
خدا رحم کنه بهمون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۸ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
صبرمی کنیم تا با واکسن ایرانی واکسیناسیون شویم
Germany
ناشناس
۰۳:۵۵ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
سلام.بعضی ازمدیران و مسئولین وقتی وضعیت ازقرمز خارج میشه ، تشخیص پزشکی می دهند و شروع به بازدید،برگزاری مراسم،جلسه،همایش و ... می کنند و کارمندان، کارگران و در کل مردم را بدبخت می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
خوش خبر باشی دکتر جان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
نمکی توروخدا حرف نزن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
من که ابدا از این واکسن نمیزنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
باید اول خود روییس جمهورو وزیرانش اول واکسن وارداتی جابزنند اگه به بیماری جدیدی مبتلا نشدن بعدرومردم امتحان کنند چه طوری که ما تحریم هستیم ولی خیلی راحت به ما واکسن می دن حتما این هم مثل همون داروهای که براکرونارو مردم آزمایش کردن بعد فهمیدن که هیچ اثری نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
عزیز دل اول به خودت بعد به اقای روحانی و تیمش بزنین اگه جواب داد بعد مردم نشه مثل قضیه خونهای هپاتیتی که وارد کشور شد...... به این دولت اعتمادی نیست
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۳:۲۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
واکسن کرونا شما توی تشخیص کرونا توانایی ندارید
من پدرم رو۱۵آذر توی یکی از بیمارستان های تهران
به علت شگستکی لکن بستری کردم همان روز بیمار
دیگری با شگستکی در همان بخش تخت کنار پدرم
بستری شد بعد از دو روز تست اون بیمار مثبت شد
حالا ما می ترسیم پدرمان کرونا گرفته باشد

حالا آقای نمکی با این همه کیت تشخیص کرونا فعلا
توکشورت مشکلات رو حل کن واکسن آمریکایی کرونا
پیش کیش ات باشه
۱۲۳۴
آخرین اخبار