«چیکن استراگانف» روسی + طرز تهیه

«چیکن استراگانف» یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان معروف شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه چیکن استروگانف، ابتدا سینه مرغ را به صورت مربعی خرد کنید سپس آن‌ها را شسته و کنار بگذارید. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.


بیشتربخوانید


سپس کره را درون تابه بریزید و کمی تفت بدهید و قارچ‌های نگینی یا ورقه‌ای خرد شده را اضافه کنید، همراه با کره تفت بدهید سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت داده حالا تکه‌های مرغ را اضافه کنید. نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزنید و دوباره تفت بدهید.

سپس فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید. آب ولرم اضافه کنید و درب تابه را نیمه بسته بگذارید تا آب بخار شود و تکه‌های مرغ بپزند.

در این حین داخل تابه‌ای جدا سس مخصوص چیکن استراگانف را درست کنید. (آرد را الک کنید درون تابه تفت بدهید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلیظ که شد شعله را خاموش کنید)

این سس را زمانی که آب غذا بخار شد و کمی از آن باقی ماند اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و فلفل قرمز بزنید تفت بدهید و شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی‌های خلالی را داخل تابه‌ای جدا خلالی خرد کنید و سرخ کنید سپس کنار چیکن میل کنید یا می‌توانید با آن مخلوط کنید.

نکاتی برای طرز تهیه چیکن استراگانف:
بر طبق ذائقه می‌توانید در کنار قارچ، از هویج، کلم بروکلی یا نخود سبز استفاده کنید.

مواد لازم برای چیکن استروگانف:
سینه یا فیله مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳-۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: نصف ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
آرد سفید: ۲ ق غ
خامه صبحانه: ۱ ق غ
کره: ۲۵ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
نمک و زردچوبه» به میزان لازم
ادویه کاری: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم

منبع: ایران
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار