طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چه خوب که با کمی جستجو کردن در سایت‌ها یا خواندن کتاب‌های آشپزی، غذا‌های محلی شهر‌های دیگری از کشورمان را یاد بگیریم و بپزیم. برای مثال آش سورانه کرمانشاهی که هم با گوشت می‌توانید درست کنید، هم بدون گوشت! یک آش خوشمزه و متفاوت است که با رب انار و گیاه سورانه تهیه می‌شود. سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است. با طرز تهیه این آش همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه آش سورانه کرمانشاهی

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گیاه سورانه دو دسته
پیاز داغ پنج قاشق غذاخوری
رب انار پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از کنجه کباب لاری و چیکن پوتین خوشمزه و محبوب تا شاهی کورمای هندی + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از پلو شوشتری و دونات خامه‌ای لذیذ تا کیمچی غذای محبوب کره‌ای + تصاویر


طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی

اول از هر کاری برگ‌های گیاه سورانه را از هم جدا کرده و سر زرد آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را تمیز بشویید و داخل آبکش بچینید تا آب آن‌ها حسابی گرفته شود.

یک تخته کار بردارید و برگ‌های گیاه سورانه را به طول دو سانتی‌متر برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. گیاه سورانه را داخل روغن ریخته و بعد از اضافه کردن مقداری نمک و فلفل، کمی با روغن تفت دهید.

سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گیاه سورانه بپزد.

در این فاصله که گیاه سورانه در حال پختن است، گوشت چرخ کرده را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس دو قاشق غذاخوری پیازداغ و به مقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید. حدود دو دقیقه زمان کافی است.

در این مرحله گوشت تفت داده شده را با قابلمه سبزی اضافه کنید. حدود بیست دقیقه صبر کنید. سپس رب انار را اضافه کرده و بعد آن اگر مایل بودید که آش طعمش ملس شود، مقداری شکر اضافه کنید.

حدود نیم ساعت دیگر صبر کنید تا آش سورانه جا بیفتد. سپس پیاز داغ را اضافه کرده و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.

علاوه بر آش سورانه، آش بی بی سه شنبه، آش انار، آش هویج، آش عروس هم از جمله آش‌هایی محلی کشورمان هستند که به شما پیشنهاد می‌کنیم.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Asrs
۱۳:۱۱ ۳۰ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۲۸ دی ۱۳۹۹
سلام ممنون از اینکه از شهرستانهای مختلف غذاهای محلی رومعرفی میکنید اگه امکانش هست مثلا سبزی یا موادتشکیل دهنده غذای مورد نظر که میزارین اگه موختص اون منطقه هست عکس اون روهم لطف کنین بزارین که شاید در شهرستان ویا جایی که ما زندگی می‌کنیم مثلااین سبزی تو منطقه ما به یه اسم دیگه ای شناخته بشه ممنون ازشما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۲۸ دی ۱۳۹۹
من به عشق معرفت کرمانشاهی ها حتما درستش میکنم و مطمئنم مثل بقیه غذاهای کرمانشاهی خوشمزس
Iran (Islamic Republic of)
باقر
۰۱:۵۱ ۲۸ دی ۱۳۹۹
غذاهای کرمانشاه خیلی خوشمزه ان کردا مهمان نوازن یادش بخیرسربازبودم اونجا ۷روزمرخصی گرفتم نرفتم چون دوربود مسافرخانه نرفتم شبی یکی میگفت بیاخونمون جاهای دیگم بودم ولی جای کردا احساس غربت نمیکنه ادم ،یک اخلاقای خاصی دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خیلی سنتی و عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
گیاه سورانه چی هست ؟وهم خانواده کدام گیاه وسبزی هست؟
آخرین اخبار