طرز تهیه کیک گوشت یک دسر عالی برای مهمانی‌ها

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک گوشت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه کیک گوشت  را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک گوشت:

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
آرد سفید ۱٫۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه‌ای از تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می‌زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب مواد کشیده شود.

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می‌زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می‌ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می‌دهید. اندازه این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی‌ها خوب است.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

 

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۹ دی ۱۳۹۹
عالیه ممنونم
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر