‌تصفیه خانه فاضلاب شهر صدرا شیراز به بهره برداری رسید

در یازدهمین روز از دهه فجر با حضور حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصفیه خانه فاضلاب شهر صدرا شیراز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، طی مراسمی و با حضور جانباز مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور، امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری و معاون آب و آبفای وزیر نیرو ۴ طرح در استان فارس به بهره برداری رسید.

بهمن بهروزی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز امروز در مراسم افتتاحیه تصفیه خانه فاضلاب شرق شهر صدرا شیراز که در قالب طرح پویش "الف - ب- ایران" به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهور و معاون وزیر نیرو افتتاح شد، اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح در دی ماه سال ۹۵ آغاز شد و به دلیل تحریم‌ها برای خرید برخی از تجهیزات وارداتی، وقفه کوتاهی در ساخت و تکمیل این پروژه ایجاد شد.

او افزود: برای این تصفیه خانه، ظرفیت ۱۳ هزار متر مکعب تصفیه بهداشتی فاضلاب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

بهروزی بیان کرد: به طور کلی طرح فاضلاب شهر صدرا برای ۵۲۳ هزار نفر جمعیت پیش‌بینی شده و این تصفیه خانه معادل ۷۸ هزار نفر را در این شهر زیر پوشش خدمات خود قرار می‌دهد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز اظهار داشت: همچنین حدود ۶۰۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در صدرا پیش‌بینی شده که ۲۵۰ کیلومتر آن اجرا شده و مابقی در دست انجام است.

قاسم تقی زاده معاون آب و آبفای وزیر نیرو نیز در مراسم افتتاحیه سه طرح در شهرستان‌های فارس که در قالب طرح پویش "الف - ب- ایران" به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهور و معاون وزیر نیرو افتتاح شد، با اشاره به افتتاح طرح‌های توسعه آب و خاک این شرکت، اظهار داشت: سه طرح انتقال آب شامل سد تاخیری- تغذیه‌ای تنگ خمار در فسا، طرح آبرسانی به شهرستان فسا از سد رودبال و بند تنظیمی سربست و تاسیسات وابسته در منطقه کامفیروز مرودشت با اعتبار چهار هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این استان به بهره‌برداری رسید.

او، در مورد سد تاخیری- تغذیه‌ای تنگ خمار فسا گفت: هدف از ساخت این سد که در ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر فسا احداث شده، کنترل سیلاب و تخلیه تدریجی مسیل به پایین‌دست و ایجاد شرایط لازم برای نفوذ آب به درون آبخوان است.

تقی زاده بیان کرد: با کنترل سیلاب‌های مخرب علاوه بر کاهش اثرات نامطلوب و زیان‌های وارده به اراضی و روستا‌های پایین دست، با تزریق و تغذیه آب به آبخوان شیبکوه، این سد همچنین باعث افزایش سطح آب زیرزمینی، تامین آب کشاورزی و افزایش رضایت مندی اهالی منطقه محل احداث سدخواهد شد و حدود ۲۵۰ خانوار به صورت مستقیم و غیر مستقیم از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

او، همچنین درباره پروژه انتقال آب از سد رودبال به شهرستان فسا بیان کرد: این شهرستان بر اثر خشکسالی‌های اخیر، شدیدا دچار افت سطح آب زیر زمینی شده و منابع تامین آب شرب این مناطق با مشکلات زیادی مواجه شده و با اجرای این طرح شهر‌های ایج، ششده، فسا و روستا‌های اطراف از مزایای آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

تقی زاده، در خصوص مزایای پروژه سد تنظیمی سربست و تاسیسات منطقه کامفیروز مرودشت گفت: تنظیم و توزیع سالانه ۹۲ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شده از نیروگاه سد ملاصد برای بهبود چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی دشت کامفیروز با جمعیت بیش از ۴۰ هزار نفر، جلوگیری از تخریب مداوم آبگیر‌های سنتی کانال‌های آبیاری در اثر جریان سیلاب‌گونه خروجی از نیروگاه، بهره‌برداری اقتصادی از ظرفیت کامل سد و نیروگاه ملاصدرا که با تولید برق پیک موجب افزایش درآمد سالیانه خواهد شد و همچنین توسعه گردشگری در مجاورت آزاد راه شیراز- اصفهان، از جمله این مزایاست.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار