سکه و ارز به استقبال سال نو می روند/ بورس منتظر تصمیمات جدید

در سومین هفته بهمن ۹۹ بازار ارز و سکه از نوسان‌های قابل توجهی برخوردار بود و بازار سرمایه نیز نسبت به هفته گذشته رشد قابل قبولی داشته است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سومین هفته بهمن ۹۹  با افزایش نرخ ارز و سکه همراه بود به طوری که  دلار و سکه وارد کانال قیمتی جدیدی شدند و از طرف دیگر بازار سرمایه به جز اولین روز معاملات در اکثر روز‌های این هفته سبز پوش بود  البته لازم به ذکر است که چهارشنبه (۲۲ بهمن) به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران تمامی بازار‌های مالی تعطیل بودنند و فعالیت نداشتند.  

  روز  شنبه (۱۸ بهمن ماه) شاخص کل بورس با اُفت ۲۲ هزار واحدی روی پله یک میلیون و ۱۵۰ هزار واحدی قرار گرفت که این رقم در آخرین  روز معاملات هفته  به یک میلیون و ۲۰۶ هزار واحدی رسید که این عدد بیانگر افزایش ۱۳ هزار واحدی شاخص بورس است.

دلار وارد کانال ۲۴ هزار تومانی شد

در سومین هفته بهمن ۹۹ نرخ ارز در بازار بازار روند صعودی داشت به طوری که از قیمت ۲۳ هزار و ۷۵۰ تومان به نرخ ۲۴ هزار و ۶۰۰ تومان رسید همچنین یورو نیز با افزایش یک هزار و ۲۵۰ تومانی به مبلغ ۲۹ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد.

شما می توانید تغییرات نرخ دلار و یورو را در سومین هفته بهمن در جدول ذیل مشاهده کنید.

  شنبه 
11/18
یکشنبه
11/19
دوشنبه
11/20
سه شنبه
11/21
پنجشنبه
11/23
دلار  ۲۳.۷۵۰ ۲۳.۷۵۰ ۲۳.۷۰۰ ۲۳.۹۰۰ ۲۴.۶۰۰
یورو    ۲۸.۶۰۰ ۲۸.۶۰۰ ۲۸.۵۵۰ ۲۸.۹۰۰ ۲۹.۸۵۰

قیمت سکه همسو با  نرخ  ارز افزایش یافت 

بازار طلا و سکه نیز در این هفته همانند نرخ ارز با افزایش قیمت رو به رو بود به طوری که هر قطعه سکه طرح جدید از قیمت ۱۰ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان به مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۵۰ تومان رسید که این ارقام بیانگر افزایش بیش از یک میلیون تومانی  بهای سکه است از طرف دیگر هر گرم طلای ۱۸ عیار  از قیمت یک میلیون و ۸۸ هزار تومان به نرخ یک میلیون و ۱۷۷ هزار تومان رسید.

شما می توانید روند افزایشی نرخ طلا و سکه را در سومین هفته بهمن در جدول ذیل مشاهده کنید.

  شنبه 
11/18
یکشنبه
11/19
دوشنبه
11/20
سه شنبه
11/21
پنجشنبه
11/23
سکه  طرح جدید ۱۰.۹۷۰.۰۰۰ ۱۱.۰۳۰.۰۰۰ ۱۱.۴۰۰.۰۰۰ ۱۱.۵۵۰.۰۰۰ ۱۱.۹۵۰.۰۰۰
سکه طرح قدیم ۱۰.۶۵۰.۰۰۰ ۱۰.۸۰۰.۰۰۰ ۱۰.۹۰۰.۰۰۰ ۱۱.۲۰۰.۰۰۰ ۱۱.۵۰۰.۰۰۰
نیم سکه   ۶.۲۰۰.۰۰۰ ۶.۲۵۰.۰۰۰ ۶.۳۵۰.۰۰۰ ۶.۴۰۰.۰۰۰ ۶.۵۰۰.۰۰۰
ربع سکه   ۴.۱۰۰.۰۰۰ ۴.۱۰۰.۰۰۰ ۴.۲۰۰.۰۰۰ ۴.۲۵۰.۰۰۰ ۴.۳۰۰.۰۰۰
سکه گرمی  ۲.۳۰۰.۰۰۰ ۲.۳۵۰.۰۰۰ ۲.۳۵۰.۰۰۰ ۲.۴۲۰.۰۰۰ ۲.۵۰۰.۰۰۰
اونس جهانی طلا  یک هزار و ۸۱۵ دلار یک هزار و ۸۱۵ دلار یک هزار و ۸۱۶ دلار و ۵۰ سنت یک هزار و ۸۴۲ دلار و ۹۹ سنت یک هزار و ۸۴۴ دلار و ۳۹ سنت
طلای 18 عیار ۱.۰۸۸.۴۰۰ ۱.۰۹۴.۲۰۰ ۱.۱۰۵.۷۰۰ ۱.۱۳۱.۱۰۰ ۱.۱۷۷.۱۰۰

 


بیشتر بخوانید


ایجاد تقاضای کاذب در بازار سبب افزایش حباب سکه است

محمد کشتی آرای نائب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر در گفت و گو  با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره تغییرات قیمت سکه و طلا در سومین  هفته بهمن  ۹۹  گفت: در این هفته تغییرات نرخ اونس جهانی اندک بود و در مجموع قیمت آن  نسبت به اولین روز هفته حدود ۲۴ دلار افزایش یافته است.

او افزود: در این هفته  علاوه بر افزایش اونس جهانی شاهد روند صعودی نرخ ارز در بازار بوده ایم و به طور متوسط نرخ دلار در بازار آزاد حدود  یک هزار و ۵۰۰ تومان  افزایش یافته است.

کشتی آرای تصریح کرد: افزایش قیمت اونس جهانی و  نرخ ارز سبب شد که در این هفته  هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید به میزان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کند و هچنین حباب سکه به ۵۰۰ هزار تومان برسد.

او بیان کرد: البته نوسانات موجود در بازار انگیزه خرید در مردم را افزایش می‌دهد به طوری که با افزایش قیمت در بازار افراد تصور می‌کنند که اگر سکه یا طلا نخرند ممکن است قیمت‌ها بیشتر افزایش پیدا کنند که همین موضوع تقاضای کاذبی را در بازار ایجاد می‌کند که در پی آن سبب افزایش حباب سکه می‌شود.

کشتی آرای گفت: به طور کلی در این هفته افزایش قیمت در طلا و سکه را شاهد بوده ایم  و نرخ سکه طرح قدیم به ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است  که نسبت به ابتدای هفته حدود ۸۰ هزار تومان گران شده است  البته هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۸۵ هزار تومانی  به یک میلیون و ۱۶۵ هزار تومان رسید.

او در باره روند قیمت طلا و سکه در پایان امسال گفت: به طور کلی در آخرین ماه  سال تقاضای  قابل توجهی در بازار ایجاد می‌شود، اما نکته مهم این است که نوسات نرخ ارز و اونس جهانی قابل پیش بینی نیست  بنابراین نمی‌توان به صورت بلند مدت نرخ طلا و سکه را پیش بینی کرد.

نوسان بیش از ۲ درصد نرخ ارز نگران کننده است

علی اصغر سمیعی زفرقندی رییس اسبق کانون صرافان ایرانیان و تحلیلگر بازار ارز ، با تاکید بر آثار سوء نوسانات شدید در بازار ارز، گفت: نوسان بخش طبیعی از هر بازار، از جمله بازار ارز است. اما مطابق عرفی که در بازارهای جهانی پذیرفته شده، اگر این نوسانات از سطح یک یا دو درصد افزایش پیدا کند، در این صورت باید نسبت به سلامت بازار نگران شد، چرا که نوسان بالا نشان دهنده امکان ایجاد و رشد بیشتر فساد است.

سمیعی  افزود: نوسان های موجود در بازار ارز که در هفته های اخیر شاهد هستیم، منشا هیجانی و روانی دارد، اما نباید فراموش کنیم که در چنین بزنگاه‌هایی، این بانک مرکزی است که باید با مداخلات خود در بازار، از آثار سوء واکنش‌های هیجانی جلوگیری کرده و آن‌ها را تعدیل کنند.

اخبار بر ارزش سهام ها تاثیر مهمی می گذارد

علی عباسی  کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو  با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  روند شاخص بازار سرمایه تا پایان امسال گفت: تمهیداتی که بابت تغییر دامنه نوسان در بورس در نظر گرفته  شده است  بار روانی مثبتی را در بازار ایجاد کرده است و به نوعی بازار منتظر این تغییر بوده  است ولی برای ادامه دار بودن این تغییر نیازمند اصلاحاتی جدید است که انتظار می رود رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار این تغییرات  را در بازار ایجاد کند.

او افزود: از جمله تغییراتی که باید در بازار صورت بگیرد اصلاح ساختار اخبار است. به بیان دیگر خروجی اخبار در سازمان بورس باید یک مسیر مستقل بین اخباری که تاثیر مستقیی بر سهام ها دارد داشته باشد به عنوان مثال نباید  همه خروجی های خبر همه موارد را نشر دهند و باعث تاثیر منفی آن در بازار شوند و اگر قرار باشد اخبار از طریق خروجی های دیگر منتشر شود باید سازمان بورس بر شرکت هایی که اطلاعات می دهند کار کند به این صورت که آن شرکت ها تاثیر اخبار را به طور رسمی برآورد کنند که البته سازمان بورس می تواند برای شروع ، خود پیش قدم موضوع باشد و کار را در دست بگیرد.

عباسی تصریح کرد: به عنوان مثال می توان برآورد کرد که افزایش قیمت جهانی نفت چقدر می تواند برقیمت  سهام های  نفتی تاثیر داشته باشد و این اطلاعات را مطرح کنند چرا که  دادن این اطلاعات می تواند از تنش های غیر واقعی جلوگیری کند به بیان دیگر در زمانی که شاهد کاهش قیمت دلار در بازار هستیم شرکت ها به طور رسمی اعلام کنند که کاهش قیمت دلار بر روی صنایعی که  فعالیت صادراتی دارند به میزان معینی  باعث کاهش میزان درآمدشان می شوند اما شرکت هایی که مواد اولیه آن ها وارد می شود باعث  ایجاد سود  سهام های آن ها می شود که اگر این موارد اعلام شود بازار مسیر خود را پیدا می کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: باتوجه به تغییرات دامنه ‌ای که سازمان در نظر دارد اگر تمهیداتی در خروجی اخبار  در نظر گرفته شود به نظر می‌رسد شاخص کل بورس تا پایان سال حداقل به کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی برسد.

روند قیمت نفت در بلند مدت افزایشی است

عباسی در باره روند قیمت نفت در بازار جهانی گفت: برآورد قیمت ارز در بلند مدت افزایشی است، اما در  کوتاه مدت به نسبت اتفاقاتی که در  بازار جهانی رخ می‌دهد در مقاطعی ممکن است شاهد نزول قیمت نفت باشیم به بیان دیگر نرخ تا یک میزانی رشد می‌کند و از آن به بعد  نزول  می کند البته  به طور کلی ماهیت مسیر قیمت نفت صعودی است و امکان دارد نرخ  آن حتی بعد از  دولت دوازدهم به ۱۶۰ دلار برسد.

آینده بازار های مالی چگونه خواهد بود؟

طبق گفته کارشناسان هر چه به پایان سال ۱۳۹۹ نزدیک می‌شویم احتمال اینکه نرخ ارز و سکه افزایش یابد بیشتر است که البته در این میان اگر اتفاق تاثیر گذاری در اقتصاد رخ دهد امکان  تغییر سرنوشت بازار‌های مالی بخصوص بورس وجود دارد حال باید منتظر بود و دید روند قیمت در بازار‌های مالی چگونه خواهد بود و تا چه میزان پیش بینی کارشناسان محقق می‌شود.

گزارش از سحر ارجمندی منش

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
آینده مالی رو هر ایرانی میدونه فقط گرونی دیگه خوب ما رو عادت دادن مگه کاریش هم میشه کرد.تو کشور ما پول دارها همیشه پولدارتر میشدن ولی الان اونها هم آرامش مالی ندارن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
اگه خوب دقت کرده باشید قیمت دلار در هفته ی گذشته با اینکه حدود ۴۰۰ تومان افزایش داشته ولی قیمت طلا در هر گرم حدود ۱۷۰ هزار تومان رشد داشته ،هرچند قیمت اونس جهانی در قیمت طلا به گفته ی جناب محمد ولی رئیس اتحادیه طلا، بی تاثیر هست.البته تاثیر خیلی کمی دارد ،حدود ۵ درصد تاثیر داره و حدود ۹۵ درصد قیمت طلای داخلی به قیمت دلار وابسته هست .سوال اینجاست که چرا با افزایش حدود ۴۰۰ تومانی دلار ، باید قیمت طلا حدود ۱۷۰ هزار تومان رشد داشته باشه؟ طبق چه معیار و ملاکی قیمت گذاری میشه ؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۸:۲۲ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
اول انقلاب رییس بانک مرکزی رو اعدام کردن به جرم عدم کنترل تورم بنظرتون با این مسئولان چه کار باید بکنند؟
Iran (Islamic Republic of)
نوید
۱۷:۴۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
تنها راه رونق بورس پرداخت وام غیر مستقیم به دارندگان حقیقی کد بورسی فعال است.
مثلا به هر کد ۵۰ میلیون تومان شارژ جهت خرید سهام
۶۰ میلیون از داریی شخص جهت زمانت مسدود شود مسدود یعنی اجازه برداشت نداشته باشد اما اجازه خرید فروش داشته باشد
پرداخت اقساط بصورت نقدی ویا برداشت از سود سهام و شارژ کد بورسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
دوباره شبه کارشناس؟ نفت 160 دلار؟ آنهم در حضور فناوری شیست اویل آمریکا یک جوک هست! به محض اینکه نفت از 70-80 دلار عبور کنه آمریکا چرخه صادراتش به صرفه میشه و صادارت خواهد کرد. اگر ایران تولیدشو از سر بگیره قیمت نمی تونه رشد کنه و البته تحریم نفتی ایران و کاهش سطح اوپک به نفع صادارت امریکا است. برجام برای امریکا باید حداقل 10 میلیارد دلار سود مستقیم بسازه وگرنه صرفه برای امریکا نداره. برخی دلخوش برجامند به امریکا! دلار زیر 22 نخواهد امد مگر کوتاه و رانتی و بدون برجام بالای 30 قطعی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
اینها همه حبابه فکر میکنید گرون شده همه چی فراوان و ارزونه و ما به مقام انسانیت هم رسیدیم
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۶:۴۱ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
واقعا مردم از این همه ضرر خسته شدن پولهای مردم وماها کجا میره کدوم رشد بورس
Iran (Islamic Republic of)
سرباز
۱۶:۰۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
در حدود 200 معامله در بورس انجام داده ام و هنوز چیزهای جدید می گیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
دلال و یا تقاضا کاذب از این قبیل جملات
کمی وجدان نیاز است که بر هر درامد غیر مولد به صورت پلکانی مالیات وضع شود به جان اقا زاده ها ( همان .،،،ها خودمان) مشکلات اقتصاد ایران حل می شود
Iran (Islamic Republic of)
سرباز
۱۵:۱۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
به جز عید سال گذشته که طلا صد درصد افزایش قیمت پیدا کرد عید هر سال قیمت طلا 20 درصد بالا رفته است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
افزایش ارز و سکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
همیشه برای سکه عیده و در همه حال به استقبال ی عیدی داره میره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
مرغ شده کیلو28تومن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
قیمتا داره برمیگرده به دوران ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
موز و خیارو مواد غذایی و خوردو خوراک و مواد شوینده بهداشتی چرا هر روز گرانتر میشه چرا صدا و سیما پیگیر این گرانی های کالاهای اساسی نیست
Germany
ناشناس
۱۰:۳۸ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
طلا کالای لوکسه تنها قیمتش برای مردم از این نظر مهمه که روی کالاهای اساسی اثر می‌گذارد ولاغیر پس به جای قیمت طلا قیمت مرغ گوشت برنج لبنیات میوه آجیل پوشاک خودرو و مسکن نان مدرسه و آموزش لوازم خانگی و... را بررسی کنید
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۰۹:۲۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
دیگه خسته شدیم یه روز مثبت یک هفته منفی
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۴:۵۸ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
تا اوضاع همینه " اوضاع" همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
انصافا دیگه خسته شدم
با این وضعددیگه امید به زندگی اصلا ندارم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
بله سال نو گرانی نو مبارک !
سال سال این چند سال همینه حال و احوال هر سال میگیم دریغ از پارسال !
آخرین اخبار