ساندویچ بادمجان و موزارلا + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ساندویچ بادمجان و موزارلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز

نان برگر..... ۴ عدد

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده......۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده...... ۱ عدد

پیاز خلالی خرد کرده و سرخ کرده.....۱ عدد

پنیر موزارلای ورقه‌ای خرد کرده....... ۲۰۰ گرم

برگ ریحان.... به میزان لازم

روش‌تهیه

روی نان‌ها کره بمالید و آن‌ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه برشته کنید. آن‌گاه روی نان‌ها به ترتیب ورقه‌های بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید ساندویچ‌ها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.

خواص بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می‌داند سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است، زیرا فواید سلامتی و تغذیه‌ای بسیاری برای انسان‌ها فراهم می‌کند.

بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین‌های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر