معاون هماهنگی توزیع توانیر مطرح کرد؛

کاهش ۶.۷ درصدی مشترکان پرمصرف خانگی در کشور

رخشانی مهر گفت: در حال حاضر ۴.۳ درصد به مشترکان کم مصرف و ۲.۴ درصد به مشترکان خوش مصرف افزوده شده و ۶.۷ درصد از جمعیت مشترکان خانگی پرمصرف در کشور کم شده است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح برق امید که با حضور وزیر نیرو و از طریق ویدیو کنفرانس و برقراری ارتباط تصویری با شرکت‌های توزیع برق در مرکز پایش صنعت برق برگزار شد با اشاره به تک رقمی شدن تلفات شبکه توزیع در سال ۹۸، از هدف‌گذاری برای کاهش تلفات ۹.۷۶ درصدی به ۹.۲ درصد تا پایان سال  خبر داد.

رخشانی مهر تمرکز شرکت‌های توزیع برای وصول ۱۰۲ تا ۱۰۴ درصدی مطالبات را که بخشی از مانده مطالبات سنوات قبل را نیز شامل می‌شود، مورد توجه قرارداد و گفت:  ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد از ۲۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات امسال شرکت‌ها وصول شده است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر پوشش خدمات غیر حضوری برق را هم اکنون ۷۵ درصد عنوان کرد که در تعدادی از شرکت‌ها به صورت صد در صدی اجرا شده و با توجه به زمان باقی مانده تا استقرار کامل طرح (۱۹ خرداد ۱۴۰۰) پیش بینی می‌شود تا پایان امسال، پوشش صد درصدی ارائه خدمات غیر حضوری برق به مردم محقق شود.


بیشتر بخوانید


رخشانی مهر پیشرفت طرح برق امید و اجرای ۲ برنامه ۲ ماهه در این زمینه را مطابق برنامه ریزی ذکر کرد و تصریح کرد: طی این مدت، از مجموع ۶۰ میلیون قبض برق خانگی، ۲۲.۵ درصد کم مصرف، ۴۸.۹ درصد خوش مصرف و ۲۸.۵ درصد پرمصرف بودند.

او سهم مشترکان شهری با ۴۶ میلیون قبض خانگی را ۲۰ درصد کم مصرف، ۴۹ درصد را خوش مصرف و ۳۰ درصد را پرمصرف و مشترکان روستایی ۳۰ درصد کم مصرف، ۴۷ درصد خوش مصرف و ۲۳ درصد پرمصرف عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۴.۳ درصد به مشترکان کم مصرف و ۲.۴ درصد به مشترکان خوش مصرف افزوده شده است.

رخشانی مهر با اشاره به اینکه در این مدت ۶.۷ درصد از جمعیت مشترکان خانگی پرمصرف در کشور کاهش یافته است، اظهار کرد: هدف ما کاهش ۱۰ درصدی مشترکان پر مصرف تا پیک تابستان امسال است.

مهندس رخشانی مهر از عزم بخش توزیع برای افزایش مشترکان کم مصرف از ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک به ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک تا پایان سال اول اجرای طرح خبر داد و تصریح کرد: بیشترین سهم مشترکان مشمول طرح برق امید در هر شرکت توزیع را حدود ۵۵ درصد و مربوط به شرکت‌های توزیع برق قزوین، خوزستان و اهواز ذکر کرد که مازندران نیز با کمتر از ۱۰ درصد، کمترین مشترکان مشمول را به خود اختصاص داد.

او در پایان گفت: بیشترین سهم مشترکان روستایی مشمول برق امید به استان قزوین و کمترین سهم به تهران بزرگ و مازندران اختصاص دارد و در حوزه شهری بیشترین مشترک مشمول برق امید به میزان ۵۵ درصد در استان خوزستان و کمترین در استان مازندران است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار