سهم پلیس و شهروندان در پیشگیری از سرقت منزل چقدر است؟

فرمانده انتظامی مهاباد ضمن توصیه برای پیشگیری از سرقت منزل در ایام پایانی سال، تاکید کرد: افزایش ضریب امنیتی درب‌های ورودی، پشت بام، بالکن و حیاط منازل گامی مهم در جلوگیری از سرقت به شمار می‌رود.

سرهنگ محمد توحیدی فرمانده انتظامی مهاباد در خصوص پیشگیری از سرقت منازل در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: بنا به دلایل متعدد، نگهداری مقادیر زیاد پول نقد، ارز، سکه، طلا و اشیاء قیمتی و اسناد با ارزش در منزل به صلاح نبوده و شهروندان می‌بایست سپرده گذاری و صندوق امانات بانک‌ها را به عنوان جایگزینی مناسب و امن مورد توجه قرار دهند.

این مقام انتظامی با اشاره به نقش و اهمیت تجهیز منازل، پارکینگ‌ها و راهرو‌های ورودی به دوربین‌های مدار بسته و سیستم‌های هشدار دهنده استاندارد در پیشگیری و حتی کشف سرقت توسط کار آگاهان پلیس آگاهی، افزود: افزایش ضریب امنیتی درب‌های ورودی، پشت بام، بالکن و حیاط منازل گامی مهم در جلوگیری از سرقت به شمار می‌رود.


بیشتر بخوانید


او اذعان کرد: در گذشته‌های نه چندان دور، افراد وقتی می‌خواستند به مسافرت بروند، منزل خود را به همسایه‌های مورد اعتماد و امین می‌سپردند و با خیال راحت شهر و دیار خود را ترک می‌کردند. بر همین اساس، سپردن منزل به همسایه یا بستگان مورد اطمینان می‌تواند در کاهش وقوع سرقت منزل موثر باشد.

فرمانده انتظامی مهاباد از شهروندان خواست نیرو‌های خدماتی و نظافتی مورد نیاز خود را از شرکت‌های معتبر درخواست کرده و قبل از شناسایی کامل افراد و رویت کارت شناسایی آنان، درب منزل یا آپارتمان را باز نکنند.

این مقام انتظامی در خصوص پیشگیری از سرقت منزل نکاتی را برای شهروندان ارائه کرد:
راه‌های ورودی ساختمان را ایمن سازید.
برای ایمنی بیشتر منزل خود، از سیستم‌های دزدگیر استفاده کنید.
مطمئن شوید که کلید منزلتان در اختیار افراد ناشناس یا غیر مطئمن قرار ندارد.
برای در ورودی منزل از قفل‌های مطمئن و استاندارد استفاده کنید.
در صورت سکونت در مجتمع مسکونی از پلیس محله یا سرایدار مورد اطمینان استفاده کنید.
هنگام رفتن به سفر، سعی کنید توجه افراد را جلب نکنید.
از ورود افراد ناشناس تحت عنوان سمسار، خریدار ضایعات، فال گیر، متکدی و ... به داخل منزل جلوگیری کنید.
هنگام خروج از منزل برای مدت طولانی، اموال با ارزش خود را به فرد مورد اطمینان خود یا صندوق‌های امانات بانک بسپارید.
هنگام مشاهده افراد مشکوک و مظنون در اطراف منزل، مراتب را به پلیس ۱۱۰ و کلانتری محل اعلام کنید.
در صورت بروز حادثه سریعا به نزدیکترین کلانتری مراجعه و یا بلافاصله با تلفن ۱۱۰ تماس بگیرد.

انتهای پیام / س خ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دانایی رمز امنیت
۲۳:۲۹ ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
بذارید من سوال را به صورت دیگه ای از شما بپرسم. سهم وزارت بهداشت و مردم در پیشگیری از ابتلا به کرونا چقدر است؟ پاسخ خیلی ساده است. وزارت بهداشت در پیشگیری فقط وظیفه اطلاع رسانی درست داره و سهم مردم برای پیشگیری از ابتلا 100% هستش ولی خوب در درمان طبیعتا سهم وزارت بهداشت 90 درصد و ده درصد هم سهم مردم برای همکاری برای درمان. حالا اگر وزارت بهداشت به هر دلیل به مردم نگه که مثلا ماسک مناسب باید چه ویژگی داشته باشه و عواملی که ماسکهای تقلبی را به عنوان ماسکهای استاندارد پخش میکنند تحت تعقیب قرار نده یا حداقل رسواشون نکنه یعنی جای مردم و وزارت بهداشت در پیشگیری از ابتلا به کرونا عوض شده چون مردم گوش کردند و ماسک زدند ولی وزارت بهداشت بهشون نگفته که واقعا یک ماسک مناسب و روش استفاده اش باید چطوری باشه.

در مورد سرقت هم همینه. مردم به حرف پلیس گوش میکنند و درب، حفاظ، قفل، دوربین، دزدگیر و گاوصندوقهایی که پلیس توصیه میکنه میخرند در حالیکه پلیس بهشون نمیگه که مثلا درب ضد سرقت وجود خارجی نداره و اگر به اون درب یا حفاظی که به اسم ضد سرقت فروخته شده دلخوش کردن دارند اشتباه میکنند و فقط باید قفل ضد دیلم باشه که ورود سارقین از درب را مطلقا غیر ممکن کنه و خیلی چیزای دیگه که اگر دوست داشتید بدونید ایمیل بزنید تا براتون روشهای واقعی غیر ممکن کردن سرقت را بفرستم تا اگر کسی عمل کرد که هیچ و اگر به هر دلیل فکر کرد که مثلا چه درب ضد سرقتی داره و دزد خدمتش رسید دیگه کسی وجدان درد نگیره