غمخوار گفت: ۴۶ پروژه با ۱۱۵۶ میلیارد تومان اعتبار در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در نشست خبری صبح امروز معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر ۱۲۰ پروژه با کاربری‌های گوناگون در مناطق ۲۲‌گانه انجام گرفته است.

وی ادامه داد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مربوط به آتش‌نشانی، مراکز تره‌بار و مجموعه‌های فرهنگی و مذهبی است.

غمخوار با بیان اینکه ۴۶ پروژه با ۱۱۵۶ میلیارد تومان اعتبار در دست ساخت است گفت: مناطق شهرداری استقبال خوبی از برنامه‌های سازمان عمرانی مناطق داشته‌اند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: پروژه‌های فرهنگی پایتخت شامل برنامه‌هایی مانند بلدیه خانه شهر و خانه افشار است که بلدیه خانه شهر ۵۰ درصد پیشرفت داشته و خانه افشار ۱۰۰ درصد به بهره‌برداری رسیده است و پروژه آن به اتمام رسیده است.

غمخوار تصریح کرد: پروژه‌هایی برای بازآفرینی شهری وجود داشته و برهمین اساس ۷ مسجد برای توسعه فضا‌های مذهبی در حال ساخت است و علاوه بر آن دو گرمخانه در مناطق ۴ و ۱۹ و یک مددسرای بانوان نیز در دست ساخت است. علاوه بر این مجموعه شهروند علی‌اکبری ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و ۸ سوله مدیریت بحران توسط این سازمان افتتاح یا تکمیل شده است و سالن ایزوله تطهیر بهشت‌زهرا (س) نیز ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی گفت: سه پروژه در مناطق ۱۸، ۱۵ و ۱۴ در نظر گرفته شده و ۷ میدانگاه برای تهران پیش‌بینی شده که یکی از آن‌ها میدانگاه هفت‌تیر است که مدتی پیش به بهره‌برداری رسید. از ابتدای سال ۱۷ کیلومتر پیاده‌راه در تهران ساخته شده است که پیاده‌راه‌های کریمخان، حافظ، ۱۷ شهریور از جمله آنها است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با اشاره به پروژه‌های توسعه محلات گفت: این پروژه‌ها در نظر گرفته شده و از اواخر سال پیش طی ۶ مرحله به ویژه در جنوب تهران آغاز شده و ۷۶ درصد در این راستا پیشرفت داشته‌ایم.

 احداث ۵۳۰ کیلومتر شبکه مدیریت آب سطحی در تهران

در ادامه این نشست پوش پارس مدیر عامل شرکت خاکریز آب درباره جمع آوری آب‌های سطحی بیان کرد: دو شبکه آب سطحی در تهران وجود دارد که یکی فرعی و دیگری اصلی است.

وی ادامه داد: آب از ولنجک گرفته می‌شود و به دشت‌های ورامین ریخته می‌شود و باید بصورت امن گرفته شود و در طرح جمع آوری آب‌های سطحی برنامه ما ایجاد ۷۰۰ کیلومتر شبکه مدیریت آب سطحی است که به ۵۳۰ کیلومتر رسیده ایم.

مدیر عامل شرکت خاکریز آب بیان کرد: بیشترین میزان این شبکه در غرب تهران است و دلیل آن این است که ما در آنجا زیر ساخت نداریم در سال ۹۹ باید ۶ کیلومتر شبکه آب می‌ساختیم و اکنون ۲۹ کیلومتر در حال ساخت است.

پوش پارس با اشاره به رودخانه وردآورد گفت: احیای این رودخانه در دستور است و طرح احیای آن با مدل تفرجگاهی در دستور کار است و شهروندان می‌توانند در محیطی امن این کار را انجام دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار