طرز تهیه کباب لپه تابه‌ای؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کباب لپه تابه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه  کباب لپه تابه‌ای را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
لپه‎۱۵۰ گرم
مرزه (ساطوری شده و تازه) ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (ساییده) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از تاس کباب مخصوص شیرازی و حلیم شیر خامه خوشمزه و پرطرفدار تا اسکاچروس شکلات و کارامل + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا لپه را با مقداری آب و نمک بپزید و در صورت تمایل بعد از پخت با گوشت چرخ کنید یا جداگانه چرخ کنید.

سپس مخلوط گوشت و لپه را با تخم مرغ و ادویه مخلوط کرده و زعفران را آب کنید و به آن اضافه کنید، ولی حواستان باشد زعفران خیلی آبدار نباشد.

مواد را به خوبی ورز داده و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه کنید و بعد آرد نخود چی را کم کم اضافه کنید تا مواد حسابی چسبندگی پیدا کنند.

اگر موادتان به نظر شل بود مقدار بیشتری آرد نخود چی اضافه کنید. وقتی مواد شما آماده شد آن را یا به شکل کتلت و یا به شکل کباب ابتدا در دست شکل دهید و بعد در روغن خیلی داغ ورز دهید.

سایر نکات
حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۲ بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.

برای آنکه کباب شما وا نرود به دو نکته دقت کنید یکی اینکه مواد را تا حد ممکن ورز دهید و دوم اینکه آن را در روغن کاملا داغ سرخ کنید.

این کباب را با سس قرمز یا سس باربیکیو سرو کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر