اتوبوس‌های برقی وارد سامانه حمل و نقل مشهدمقدس می‌شوند

شهردار مشهد گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته، اتوبوس برقی برای نخستین بار اردیبهشت سال آینده وارد سامانه حمل و نقل می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمدرضا کلائی شهردار مشهد در زمینه برنامه‌های شهرداری مشهد در حوزه استقبال از بهار گفت: امسال المان‌های تعاملی را حذف کردیم تا تجمع صورت نگیرد، ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار بوته گل می‌کاریم تا شهر زیبا شود.

او افزود: المان‌ها نیز در حال نصب است. امسال سه محور برای المان‌ها در نظر گرفتیم. این پروسه از شهریور شروع شده است، فراخوان زدیم و داوری انجام شد تا در آستانه نوروز اجرایی شود. امسال به نقاط کم برخوردار نگاه ویژه‌ای شده است. از نظرات مردم درباره المان های نوروزی پارسال استفاده کردیم.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه ۳۰ درصد المان‌ها بر اساس نظرات مردمی  است ادامه داد: امسال نیز بر اساس رأی مردم از طراحان برتر تقدیر می‌کنیم . همچنین بخش‌های تعاملی امسال از طریق شبکه‌های اجتماعی خواهد بود.

کلائی بیان کرد: از یک ماه پیش نمی‌دانستیم به لحاظ کرونا رنگ مشهد چیست، سناریو‌های مختلفی با استانداری و آستان قدس و... طراحی کردیم. در این سناریو فعلی می‌دانیم حرم مطهر با ظرفیتی که ستاد کرونا مشخص کرده باز است.

 او تصریح کرد: در ۴ خیابان منتهی به حرم مطهر برنامه‌های متنوعی خواهیم داشت.  مردم دوست دارند لحظه تحویل سال چشمشان به حرم بیفتند. نباید بگذاریم کار مثل خوزستان سخت شود، مردم لطفا ماشین شخصی نیاورند. از  مترو و اتوبوس استفاده کنند. همچنین برای اقامه نماز در خیابان های اطراف حرم وسایل شخصی به همراه داشته باشند.


بیشتر بخوانید



شهردار مشهد  به وضعیت پروژه‌های عمرانی مشهد اشاره و تأکید کرد :امسال پروژه‌های عمرانی رنگ و بوی دیگری داشت، چون کرونا سبب شده بود رکود و بیکاری اتفاق بیفتد، باید شغل ایجاد می‌کردیم. میزان پروژه‌های عمرانی شهر مشهد اندازه ۸ کلانشهر ایران از جمله تهران است. مترو فعال بود، خط دو تکمیل شد، خط سه در حال انجام است که در سال آینده  مترو از ایستگاه میدان شهدا به باب الجواد برود اینگونه خط یک و ۲ و ۳ به هم متصل می‌شنود.

کلایی اظهار کرد: ۴ هزار نفر از همشهریان در زیر زمین در حال کار هستند. هزینه‌های مترو بسیار بالا رفته است. هر کیلومتر مترو در سال ۹۶، ۲۵۰ میلیارد تومان بود اکنون ۱۱۰۰ میلیارد تومان شده است. در یک ماه آینده خط سه را که تا امیریه ادامه پیدا کرده، از این منطقه آغاز می‌کنیم. خط ۳ برای تکمیل ۳۹ هزار میلیارد تومان بودجه لازم دارد.

او افزود: تولید اتوبوس در کشور به صفر رسیده است. دی ماه ۹۶، قیمت اتوبوس ۴۵۰ میلیون تومان بود، امسال پس از سه سال هر کدام ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است با این وجود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کردیم، . همچنین ۲۰۰ دستگاه مینی‌بوس هم خریدیم. پایانه‌های خواجه ربیع و شهید جوان را افتتاح کردیم.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: برای اتوبوس برقی نیز با مپنا صحبت کردیم که برای اولین بار در اردیبهشت وارد سامانه می‌شود. هیچ  دستورالعملی را نادیده نگرفتیم، ناوگان حمل و نقل مرتبا ضدعفونی انجام می‌شود. ضدعفونی معابر اثرات زیست محیطی دارد، اما اماکن، حمل و نقل عمومی و وسایل آن مرتبا ضد عفونی می‌شود.

کلائی با تصریح بر اینکه عمده ترافیک جنوب مشهد با تونل نماز حل خواهد شد. تونلی که نماز را به برونسی متصل خواهد کردبیان کرد: با موسسه حرا که تونل نیایش را احداث کرده صحبت کردیم، دغدغه زیست محیطی داریم و منتظر بررسی‌های آن هستیم. امسال نماز را با مجموعه کوشش خلج به سیدی متصل کردیم.

او تصریح کرد: یکی از پروژه‌های مهم ما، طرح "محله‌ما"ست که پروژه‌ها به درخواست شهروندان اجرا می‌شود، مشهد ۱۸۰ محله دارد، هر کسی که تمایل دارد می‌تواند از این طریق به شهر کمک کند. اگر عابری در حال عبور از خیابان است باید از مکان امن عبور کند و رانندگان نیز باید رعایت کنند، پروژه حق تقدم انجام و خیابان‌ها مناسب سازی شد. برای مشکلات اجرای طرح از مردم عذرخواهی می‌کنم، این پروژه به فرهنگسازی هم نیاز دارد.


انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.