نکاتی مهم در مورد نگهداری مواد غذایی

نکات مهم نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند در حفظ سلامت افراد خانواده موثر باشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اعلام کرد بهره گیری از  نکات نگهداری مواد غذایی می تواند در سلامت فرد مفید واقع شود.
 
هیچ گاه سبزی و میوه نشسته، گوشت و مرغ خام را به طور مستقیم بر روی سطوح آشپزخانه قرار ندهید و سطوح را همیشه با آب داغ و مواد شوینده شسته، ضدعفونی و سپس خشک کنید.
 
برای پخت غذای خام باید از ظروف جداگانه استفاده و از برگرداندن مواد غذایی پخته به ظرفی که غذای خام در آن قرار داشته است، خودداری شود.
 
اطمینان از  پاکیزگی ظروف آشپزخانه برای پخت و پز  و تمیز کردن فضای درونی یخچال یک بار در هفته .

برای خارج کردن مواد غذایی از حالت انجماد، ۲۴ ساعت قبل مصرف مواد غذایی  را در ظروف لبه دار گذاشته و در یخچال قرار دهید.
 
با خارج شدن ماده غذایی از حالت انجماد و پخت آن  نباید دوباره ماده غذایی پخته شده را منجمد کرد.
 
انتهای پیام/ت
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار