سرقت‌های پی در پی مجسمه‌های شهری و آثار هنرمندان در اصفهان هر روز به شکل‌های مختلف ادامه دارد و این زنگ خطری برای دستاورد‌های فرهنگی این شهر تاریخی است.

به گزارش خبرنگار   گروه استان‌های باشگاه‌خبرنگاران‌جوان از اصفهان، بعد از مجسمه استاد تناولی در مقابل شهرداری اصفهان که برای سومین بار به سرقت رفت، این بار سارقان به سراغ شناسنامه مجسمه‌های مشاهیر در پارک پردیس مشاهیر اصفهان رفتند و در حال حاضر تعداد زیادی از آن‌ها تخریب و به سرقت رفته است.


برنا موسوی، فعال حوزه میراث فرهنگی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: این شناسنامه‌ها که بر روی مجسمه‌های مشاهیری همچون میرعماد و بانو امین با چسب و پیچ و مهره درج شده بود، ارزش مالی چندانی نداشته، اما این کار باعث آسیب به آثار تاریخی شهر اصفهان شده است و نیاز به پیگیری‌های جدی دارد.


به نظر می‌رسد این سرقت‌ها که فرهنگ و تمدن چند هزار ساله اصفهان را تحت شعاع قرار می‌دهد، نیاز به بررسی‌های ویژه و پیگیری‌هایی در جهت جلوگیری از ادامه وقوع آن دارد.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.