ماده غذایی که قند خون را به سرعت کاهش می‌دهد

استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در آن، به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، اولگا کوبوروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد: استفاده از زنجبیل به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.

به گفته او، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که باعث تسکین روند سرماخوردگی می‌شودو به نفخ شکم کمک می‌کند، حالت تهوع را کاهش داده و سموم را در دوران بارداری تسکین می‌دهد.

میزان کالری زنجبیل فقط ۸۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (۲۲ درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (۱۶ درصد) وجود دارد که مواد معدنی مورد نیاز بدن را آماده می‌کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می‌شود.

اولگا کوربولوا گفت: کمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف و حالت‌های مکرر حالت تهوع می‌شود. مس همراه با آهن گلبول‌های قرمز، رنگدانه‌های مو و پوست را ایجاد می‌کند. وقتی مس کافی نباشد، پوست زودتر پیر می‌شود و چین و چروک ایجاد می‌شود. 

توصیه می‌شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: قند خون ، سرماخوردگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار