چند راهکار آسان برای کاهش مصرف نمک

رییس گروه بهبود تغذیه برای کاهش مصرف نمک در تغذیه روزانه ، روش هایی را توصیه کرد.

لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: کاهش مصرف نمک، محافظت در برابر فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، عروقی، کلیه پوکی استخوان و برخی از سرطان‌ها، مانند سرطان معده است.

او ادامه داد: نمک (کلرید سدیم) اصلی‌ترین منبع سدیم دریافتی است و افزایش دریافت سدیم با افزایش خطر ابتلا به پرفشاری خون، سکته مغزی، بیماری‌ها قلبی، عروقی و بیماری کلیوی همراه است.

لشکر بلوکی افزود: برای پخت غذا از نمک کمتری استفاده کنید و سر سفره بر روی غذا نمک نپاشید و مصرف تنقلات شور مانند انواع فرآورده‌های غلات حجیم شده، چیپس، چوب شور را کاهش دهید.

او افزود: از انواع مغز دانه‌ها و آجیل‌های بدون نمک و بو نداده استفاده کنید و بر روی میوه‌ها و سبزی‌هایی که به صورت خام خورده می‌شوند مثل گوجه سبز، خیار، گوجه فرنگی نمک نپاشید.

او گفت: فقط از نمک یددار تصفیه شده و به مقدار کم استفاده و این نمک را در ظروف درب دار تیره رنگ و دور از نور نگهداری کنید.

لشکر بلوکی گفت: از مصرف نمک‌های غیر استاندارد مانند، نمک دریا و سنگ نمک خودداری کنید.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.