طرز تهیه آغوز کنا شیرینی خوشمزه آملی

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی آغوز کنا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شیرینی آغوز کنا را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

آرد برنج  ۳ پیمانه

آرد سفید ۱/۴ پیمانه

پودر قند ۱ پیمانه

تخم مرغ (کامل) ۱/۵ عدد

روغن صاف یا کره ۱ پیمانه

هل ۱ قاشق مربا خوری

بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
گردو خردشده ۱ پیمانه سرخالی

زعفران آب کرده غلیظ  ۱ قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا روغن را گرم کرده کمی که از دما افتاد با همزن میزنیم تا کمی روشن بشه حالا پودر قند رو به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن می‌زنیم تا کاملاً رنگش سفید بشه حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول میکشه

حالا تخم‌مرغ رو اضافه میکنم و دوباره خوب میزنیم حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا کاملا یکدست شود زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم و بعد آرد‌ها رو که الک کردیم به همراه بکینگ پودر کم کم به مواد اضافه میکنیم

وقتی خمیر لطیفی به دست بیاید گردو را اضافه میکنیم و حالا خوب ورز میدهیم ورز دادن خیلی مهمه حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیفه ورز بدهید تا خمیرتون آماده بشه حالا به انداره یه گردو کوچیک از مواد برداشته و گرد کنید و با کاتر دلخواه طرح بزنید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت۱۵ تا ۲۰دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی‌ها خیلی کم تغیر رنگ دهد

بعد از پختن شیرینی‌ها تا سرد شدن کامل صبر کنید و بعد از سینی خارج کنید، چون خیلی ترده خرد میشه

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.