کیک ژنوآز + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک ژنوآز را به شما آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


ابزار مورد نیاز
کاسه
قابلمه
فر
الک
همزن
قالب
کاغذ روغنی

مواد لازم

۹۰ گرم شکر
۲۰ گرم کره
۹۰ گرم آرد (الک شده)
۲ قاشق چای خوری شیر
۳ عدد تخم مرغ

دستور تهیه

کره و شیر را توی قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم، بعد از اینکه کره آب شد شعله رو خاموش کرده و اجازه می دهیم مخلوط شیر و کره از حرارت بیافته.

داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب با دمای ۶۰ درجه می‌ریزیم. کاسه دیگه‌ای روی کاسه اول قرار داده و ۳ عدد تخم مرغ و ۹۰ گرم شکر رو داخل کاسه دوم می‌ریزیم.

با دور کند همزن خوب می‌زنیم تا سفت شده و حالت ابری پیدا کنه. زمانی که حرارت تخم مرغ‌ها به ۴۰ درجه رسید، اون رو از روی کاسه اول برمی داریم و کنار می‌ذاریم.

مخلوط تخم مرغ رو این بار با دور تند همزن می‌زنیم تا بخوبی فرم بگیره. آرد رو الک کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. مخلوط شیر و کره رو اضافه کرده و مواد رو هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست و صاف بشه.

قالب رو چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشونم و خمیر رو توی قالب می‌ریزیم و توی فر می‌ذاریم. کیک رو برای مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه می‌پزیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.