بررسی راهکار‌های نوآوری در تولید محصولات حصیری شهرستان بافق

رئیس میراث فرهنگی بافق از برگزاری ورکشاپ یک روزه تبادل تجربه هنرمندان پیشکسوت و نسل جوان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،   لیلی رنجبر رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق گفت: ورکشاپ یک روزه تبادل تجربه هنرمندان پیشکسوت و نسل جوان در محل اداره میراث فرهنگی شهرستان بافق و با حضور تعدادی از مربیان جوان حصیر بافی و پیشکسوتان این رشته برگزار شد.

او تصریح کرد: در این ورکشاپ، در خصوص راهکار‌های نوآوری در محصولات حصیری، تولید محصول هنری و خلاقانه در بافته‌های حصیری مباحثی مطرح و بحث و تبادل نظر شد و هنرمندان پیشکسوت در زمینه تصحیح نقوش اصیل حصیری در بافته‌های امروزی نکاتی را به مربیان متذکر شدند.

رنجبر با اشاره به تجلیل و تقدیر از زحمات پیشکسوتان حصیر بافی شهرستان بافق در حاشیه این ورکشاپ، ادامه داد: این هنرمندان با حضور در کارگاه صنایع دستی دنیای هنر، با محصولات جدید حصیری که با سایر رشته‌های هنری تلفیق شده و متقاضیان زیادی به خود جذب کرده، آشنا شدند.

به گفته رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق از هزار و ۲۰۰ هنرمند فعال رشته حصیربافی در شهرستان بافق، تاکنون ۳۰۰ نفر شناسایی شدند.

بافق مهم‌ترین تولیدکننده خرمای استان یزد است که سالانه نزدیک به پنج هزار تن خرمای بومی، کبکاب، زاهدی، پیارم و مضافتی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

حصیر، پادری، بادبزن، جارو، کلاه حصیری، سبد و ریسمان ازجمله مصنوعات حصیری هستند که به‌وسیله شاخ و برگ درخت خرما یا همان مُغ و الیاف تنه نخل با دستان هنرمند زنان و مردان بافق بافته می‌شود.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار