خطیب زاده:

مواضع ایران درباره برجام با جابجایی دولت تغییر نمی‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مواضع ایران در خصوص برجام و رفع تحریم ها، جزء مواضع اصولی نظام است و با تغییر دولت نیز تغییری در آن ایجاد نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امورخارجه در گفت‌وگو با خبرنگاران به سوالات مطروحه در خصوص موضوعات سیاست خارجی به شرح زیرپاسخ داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در خصوص انتقال زندانیان ایرانی از کشور‌های دیگر اظهار کرد: در روز‌های اخیر با پیگیری وزارت امور خارجه و سایر نهاد‌های مسئول، در مجموع ۱۳ زندانی ایرانی محبوس در ژاپن و افغانستان، از زندان‌های این دو کشور به کشورمان منتقل شده اند.

وی افزود: ابتدا در تاریخ نهم تیر، در راستای اجرایی کردن موافقتنامه انتقال محکومین ایرانی فیمابین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن، برای نخستین بار با پیگیری مستمر معاونت کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه، تلاش مداوم سفارت کشورمان در توکیو و همچنین همکاری وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران سه تن از هموطنان محبوس در کشور ژاپن، با همراهی نمایندگان اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری به میهن اسلامی منتقل شدند. همچنین با توجه به پیگیری و تلاش‌های اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و موافقت مراجع ذیصلاح افغانستان مبنی بر انتقال ده تن از زندانیان ایرانی محبوس در زندان‌های افغانستان برای گذراندن ادامه دوران محکومیتشان در ایران، این افراد با حضور کنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و جمعی از مقامات افغانستان روز پنجشنبه دهم تیر ماه از فرودگاه بین‌المللی کابل به مقصد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) انتقال یافتند. افراد مذکور با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری و پس از طی مراحل قانونی، تحویل نیرو‌های امنیتی و انتظامی مستقر در فرودگاه امام خمینی (ره) شدند.

ایران بنای دخالت در امور داخلی عراق را نداشته و ندارد

خطیب زاده همچنین درپاسخ به سوالی در خصوص ادعای منتشر شده در برخی رسانه‌های غربی مبنی بر انتقال پیام از سوی ایالات متحده به ایران در مورد حملات اخیر به سوریه و عراق از طریق کانال‌های دیپلماتیک، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته که زبان زور و تهدید هیچ سودی برای برقراری امنیت منطقه نخواهد داشت؛ ایالات متحده باید متوجه شود که با قلدرمآبی نه تنها به اهداف منطقه‌ای خود نمی‌رسد، بلکه روز به روز وضعیت خود را در غرب آسیا بغرنج‌تر می‌سازد.

وی تاکید کرد: ایران بنای دخالت در امور داخلی عراق را نداشته و ندارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین اشاره کرد: حملات مکرر و اعلام شده ایالات متحده علیه مواضع نیرو‌های عراقی و سوری در مرز دو کشور، تنها در جهت ضربه زدن به مهارکنندگان اصلی هسته‌های خفته داعش و تقویت باقیمانده‌های این سازمان تروریستی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره قصد رژیم صهیونیستی برای درخواست کسب موقعیت عضو ناظر در اتحادیه آفریقا، مراتب نگرانی عمیق و مخالفت قاطعانه جمهوری اسلامی ایران با چنین اقدامی را ابراز داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین از دولت‌های عضو اتحادیه آفریقا خواست برای نمایش عزم سیاسی خود در زمینه پای‌بندی به آرمان فلسطین، مصوبات سازمان‌های بین‌المللی مهمی مانند سازمان همکاری اسلامی در مورد لزوم مخالفت با هر اقدام مربوط به اعطای عضویت یا مناصب به رژیم اشغالگر قدس در سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای را محترم شمارند.

خطیب زاده اضافه کرد: یوسف العثیمن، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی (OIC) نیز طی نامه‌ای به محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در تاریخ دوم تیر ماه، ضمن ابراز قدردانی از تعهد جمهوری اسلامی ایران به اصول سازمان همکاری اسلامی و مشارکت کشورمان در حمایت از اقدام مشترک کشور‌های اسلامی در قبال موضوعات مرتبط با امت اسلامی که در صدر آن موضوع فلسطین و قدس شریف قرار دارد، در خصوص اخبار دریافت شده از سوی برخی منابع رسمی مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای درخواست کسب موقعیت ناظر در اتحادیه آفریقا (AU) مراتب نگرانی عمیق خود را ابراز داشته است.

وی افزود: احراز موقعیت ناظر از سوی رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا به منزله تشجیع این رژیم برای تداوم سیاست‌های استعماری و نژادپرستانه خود، و انجام حملات نظامی و ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم فلسطین خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر آتش بس یک طرفه بشردوستانه دولت اتیوپی در مقابل جبهه آزادی بخش مردم تیگرای پس از گذشت ۸ ماه نبرد سخت، ضمن تبریک به ملت و دولت جمهوری فدرال دموکراتیک اتیوپی برای برگزاری ششمین دور انتخابات پارلمانی در فضایی آرام و مسالمت آمیز، با استقبال از این اقدام بشردوستانه دولت اتیوپی گفت: جمهوری اسلامی ایران از نزدیک شاهد تحولات سیاسی و نظامی در اتیوپی است. تصمیم دولت فدرال برای برقراری آتش بس بشردوستانه در ۲۸ ژوئن ۲۰۲۱ در تیگرای گامی درست در مسیر برقراری ثبات و آرامش است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ما خواستار حمایت همه طرف‌ها از آتش بس هستیم تا صلح و امنیت در منطقه برقرار شود و شرایط برای بازگشت مردم به زندگی عادی فراهم شود.

نگاهمان به مذاکره با عربستان مثبت است

خطیب زاده در پاسخ به سوالی در خصوص موضع اعلام شده از سوی وزیر امور خارجه عربستان سعودی مبنی بر استقبال این کشور از گفت‌وگو با ایران و نیز تاکید وی بر لزوم اثبات پایبندی جمهوری اسلامی ایران به تضمین امنیت و ثبات منطقه، تصریح کرد: مقامات عربستان سعودی باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران بر اساس مواضع اصولی خود، همواره خواهان حفظ صلح و امنیت منطقه خلیج فارس توسط کشور‌های منطقه بوده است. این رویکرد با تلاش‌ها و رشادت‌های صورت گرفته از سوی ایران، در پایان دادن به سیطره داعش و سایر گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه و جلوگیری از نفوذ گروه‌های تکفیری به کشور‌های حوزه خلیج فارس کمک شایانی کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: ما همواره از گفت‌وگو برای دستیابی به نتایج ایجابی استقبال کرده و نگاهمان به مذاکره با عربستان مثبت است.

مراجع قانونی ذیربط در مورد ورود و خروج برخی از ایرانیان خارج از کشور اعلام نظر خواهند کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین درپاسخ به سوالی در خصوص اتخاذ تصمیمات جدید در مورد ورود و خروج برخی از ایرانیان خارج از کشور اظهار کرد: هر گونه تصمیم گیری و سیاستگذاری در حوزه ایرانیان خارج از کشور توسط مراجع قانونی ذیربط اتخاذ می‌شود.

وی اضافه کرد: هر تصمیم تازه‌ای در این خصوص از سوی دبیرخانه شورای عالی ایرانیان خارج از کشور منعکس خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعا‌های بی اساس برخی رسانه‌های غربی در مورد ورزش ایران و حضور در المپیک، اینگونه اظهارات و اقدامات سیاسی را با روح و منشور المپیک و رسالت ورزش، ناسازگار دانست و گفت: ایران بعد از انقلاب اسلامی، بیشترین توسعه را در امر ورزش‌های همگانی و قهرمانی داشته و با توسعه زیرساخت در این بخش ها، امسال نسبت به همه ادوار گذشته، بالاترین سهمیه المپیک را در تاریخ این بازی‌ها کسب کرده است که نشان از رشد و بالندگی این بخش دارد.

برای جمهوری اسلامی ایران، رشد چند بعدی ورزشکاران مهم است/ هیاهوهای رسانه‌ای، ما را از مسیر درست در این بخش منحرف نخواهد کرد

خطیب زاده افزود: جمهوری اسلامی ایران با همه ملاحظات فرهنگی، جزء اولین‌ها در بحث عدالت جنسیتی بوده و امسال دختران این سرزمین بعد از ۵۷ سال حضور موثر در دو و میدانی خواهند داشت.

وی تاکید کرد: آمار و ارقام ورزشی حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران در بحث ورزش، طی چند دهه گذشته به شکل انسان محور کار کرده که باعث رشد و بالندگی زنان و مردان ورزشکار این مرز و بوم شده است، و شرایط ورزش کشور به گونه‌ای است که ژست‌های سیاسی نمی‌تواند واقعیت امروز ورزش ایران در صحنه داخلی و عرصه بین المللی را بپوشاند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در ادامه اشاره کرد: امروز ورزش ایران، ورزش پاکی است که خانواده و اخلاقیات، اولویت نخست آن است و در همین چارچوب، قهرمانان ایرانی اصول اخلاقی را در راس فعالیت‌ها و اقدامات ورزشی خود قرار داده اند. برای جمهوری اسلامی ایران، رشد چند بعدی ورزشکاران مهم است و برخی هیاهو‌های رسانه ای، ما را از مسیر درست در این بخش منحرف نخواهد کرد.

در صورت دستیابی به توافق، دولت آقای رئیسی نیز به آن وفادار خواهد بود

خطیب زاده در پاسخ به سوالی در خصوص موضع برخی از مقامات غربی مبنی بر لزوم انتظار برای روی کار آمدن دولت جدید جمهوری اسلامی ایران جهت دستیابی به توافق، اظهار کرد: مواضع ایران در خصوص برجام و رفع تحریم ها، جزء مواضع اصولی نظام است و با تغییر دولت نیز تغییری در آن ایجاد نخواهد شد. بنابراین در صورت دستیابی به توافق، دولت آقای رئیسی نیز به آن وفادار خواهد بود زیرا خلاف رویکرد برخی طرف‌های دیگر، پایبندی به تعهدات و قول‌های داده شده، همواره برای جمهوری اسلامی ایران یک اصل به شمار می‌آید.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص پیشرفت مذاکرات گفت: پیشرفت‌های صورت گرفته در مذاکرات وین یک واقعیت است که همه طرف‌های مذاکرات به آن اذعان دارند، گرچه هنوز موضوعات مهمی باقی مانده است که عمدتا نیازمند تصمیم گیری از سوی سایر طرف‌ها به ویژه آمریکاست. در واقع نهایی شدن توافق جهت احیای برجام منوط به اراده سیاسی طرف‌ها دیکر برای اتخاذ تصمیمات سخت از سوی آن‌ها دارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: تلاش هیئت جمهوری اسلامی ایران این است که مذاکرات هرچه زودتر به نتیجه رسیده و تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران رفع شود، با این وجود برای دستیابی به توافقی که منافع ملت ایران را تامین کند هیچ ضرب الاجلی تعیین نمی‌کنیم و مذاکرات تا زمانی که توافقی مطلوب برای ایران حاصل گردد ادامه خواهد داشت.

وی در پایان تاکید کرد: همانطور که بار‌ها گفته شده است، ما عجله‌ای برای توافق نداریم، اما اجازه فرسایشی و طولانی شدن مذاکرات را نیز نخواهیم داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به سوالی در باره برخی اخبار منتشر شده در خصوص تعطیلی سرکنسولگری ایران در شهر مزارشریف افغانستان بیان کرد: بخش کنسولی سرکنسولگری به دلایل امنیتی پذیرش حضوری متقاضیان ویزا را متوقف نموده بود که با آرام شدن شرایط دوباره فعالیت‌های خود را آغاز خواهد کرد.

خطیب زاده در خصوص پیشنهاد جمهوری آذربایجان در راستای ایجاد یک بستر همکاری منطقه‌ای ۳+۳ تصریح کرد: با آزاد سازی اراضی جمهوری آذربایجان، زمینه برای همکاری کشور‌های منطقه قفقاز و سه کشور پیرامونی جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه، برپایه احترام به تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه فراهم شده است. بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران مدل سه به علاوه سه را در تحرکات دیپلماتیک خود درسطح منطقه دنبال کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مناسبات نزدیکی با سه کشور قفقاز و کشور‌های روسیه و ترکیه دارد، از این رو می‌تواند گام‌های اول را در مسیر تحقق این همکاری بردارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۷ تير ۱۴۰۰
تو دولت بعدش مگه برجام نافرجام هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اگه مواضع دولت جدید هم همین باشه اوضاعی که دولت دوازدهم درست کرده هم پابرجا بلکه بدتر خواهد شد.مهره اصلی برجام از برجام خارج شده ما برای چی التماسش میکنیم برگرد برای همه مردم ایران سواله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
یروز میاد تو رو دیگه نبینیم آقای بداخلاق وعبوس ..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بابا ول کنید این برجام برجام رو . حال ادم به هم می خوره از بس گفتید برجام .
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۳:۵۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام ،

سخنگو چی .
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۴۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
پس چرا این دولت اینهمه عجله دارد به هر قیمتی شده قبل از پایانش یک قرار داد ننگین دیگر را به کشور تحمیل کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
چطور آمریکا با تغییر دولت مواضعش تغییر کرد
Pakistan
ناشناس
۱۳:۳۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بله خیلی هم تغییر میکنه دوران انفعال برجامی سپری خواهد شد و #امپراطوری عظیم ایران اسلامی با خروج کامل از برجام آغاز خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
تو عمرت یبار خندیدی ؟؟ تا وقتی تو رو داریم معلومه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بهتره مواظب جایگاهت باشی که تغییرت ندن برجام پیشکش
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۵۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
ای وای ای وای خدایا شکرت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اتفاقا تغییر میکند دیگر بس است وقت کشی غربیها و معلق نگه داشتن مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بله با این تفاوت که توی دولت جدید مردم زیر بار ذلت برجام نمیرند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بنده خدا رئیسی باید بیاد تا یه مدت فقط گندی که شما به مملکت زدید رو بشوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اتفاقا تغییر میکند چون دولت جدید خود را جلوی آمریکا خار و ذلیل نخواهد کرد و دولت جدید به خودکفایی و تولید داخل فکر میکند نه اینکه به جیره خواری آمریکا فکر کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
مواضع ایران خیر ولی آقای خطیب زاده من به شما تضمین صد در صد می دهم که شما در دولت بعدی تغییر کنی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۱۵ تير ۱۴۰۰
ان شاالله عوض میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
آخه تا کی دیپلماسی التماسی ادامه داره ،اللللللتماااااااس نکن!! ،اونا هیچ وقت دلت رو شاد نمیکنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۵ تير ۱۴۰۰
خدا وکیلی حرف دل منو زدی. اینا التماس میکنن، آخر سرم هیچی بهشون نمیدن. حالا اگه حاصل این التماس ها، چیزی عایدش میشد، یه چیزی ولی غربی ها از دادن کوچکترین امتیاز هم دریغ میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
با دوستان خدا دوست هستیم و ؛
با دشمنان خدا دشمن هستیم
؛ این یعنی تولا و تبری .
که خدا در قرآن کریم به ما علنا دستور داده است.
Pakistan
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۵ تير ۱۴۰۰
این روزها همه برجام می بینند شما چطور
فیلم سینمایی برجام
Iran (Islamic Republic of)
ه
۱۱:۴۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
برجام سند ضعف و ناتوانی دولت گذشته است و باید هر چه زودتر به آتش کشیده شود در غیر اینصورت همچنان راه ذلت و سرسپردگی در پیش است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
ما امیدواریم تعییر میکنه .خدا راشکر دولت جدید دولت انقلابی هست ؛

بدون شک دولت انقلابی زیر بار ظلم وجور دشمن متخاصم نمیرود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
همانطور که در ایرا با تغییر رییس جمهور اتفاقیدر شکل انجام میگیرد ولی در محتوا و عمل هیچ چیز عوض نمی شود در سیاست خارجه هم با رفتن رحانی و امدن رییسی هیچ اتفاقی نمی افتد و سیاست عوض نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اینا رو امثال شما که روحانی رو سر کار آوردید میگید. حالا ببین تغییر میکنه یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
ب ولا تغییر نمیکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سهوا مثبت شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
شما از جانب خودت حرف بزن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
تا زمانی که دانشمندان ما مشکل فنی را حل نکنند مورد هسته ای ما حل نخواهد شد این برجام ماندگار نیست و شکننده است بر عکس چیزی که همه فکر می کنند این مورد راه حل فنی دارد نه راه حل سیاسی. راه حل سیاسی شکننده است راه حل فنی را باید دانشگاهای ما به دولت بدهند نه وزارت خارجه مثلا یک راه حل جایگزینی توریوم بجای اورانیوم شاید باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اشتباه فرموده اید جناب سخنگو. بگذار دولت جدید تحویل بگیرد اونوقت خواهی دید که نرمش های قهرمانانه شروع و ایران براحتی برجام و هر معاهده به اصطلاح ننگین دیگری مانندfatfو حتی محدودیت های دیگر را قبول و سعی خواهد کرد با رفع تحریمها به هر بهایی به مردم القا کرده و بفهماند که تنها منجی آنها فقط همین اصولگرایان هستند. چوب ها از لای چرخ دولت بیرون خواهد آمد و کوچکترین تحرک و آزمایش و مانوری انجام نخواهد شد تا دولت جدید بتواند حداقل های زندگی مردم را هم که شده تامین کند. البته سرمایه گذاری خارجی و تولید ثروت چندانی بدلیل بی اعتمادی خارجیها در ایران صورت نخواهد گرفت. بجز چین و چند تای دیگه. و حتی با تمام نرمش ها باز قیمت ها شیب رو به بالایی داشته و سفره مردم باز این هم کوچکتر و در نهایت اندازه سفره مورچه های بزرگ و ثروت مند و نجیب زاده خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
لیاقتت همون دولت روحانیه . معلومه که خوب بهت رسیدند
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۴۸ ۱۵ تير ۱۴۰۰
داداش نون حلال کردار نیک ، گفتار نیک و پندار نیک به همراه داره و نون حرام برعکس. ( حالا خودت قاضی).
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
خیلیم خوب بسیار عالی نبایدم تغییر کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
هر کاری میخواهید انجام بدهید زود و سریع ملت را بیشر از این له و مسخره نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۵ تير ۱۴۰۰
شما خودتون با انتخاب اشتباهتون باعث این مسخره شدن شدید.با انتخاب اصلاح طلبان مارا در باتلاق فرو بردید و الان به راحتی نمیتونیم از باتلاق در بیاییم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اصلاح طلب .اصول گرا چیه دیگه ..رییس جمهور باید مشکلات مردمو حل کنه هر حزبی باشه
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۰:۲۱ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام خداوند بزرگ را به حق حضرت زینب (س) قسم میدیم که همه دشمنان خارجی و داخلی را خاصه منافقان و کوردلان و دنیاپرستان و لیبرالها و حائنین را رسوا و خار و زلیل و نابود بگردان. الهی امین یا رب العالمین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام:مجلس اگر براستی انقلابی و عصاره فضائل ملت است باید با تصویب طرح قاطع دو فوریتی ممنوعیت قانونی ابدی مذاکره از طرف هر دولت جمهوری اسلامی با غرب وبیگانه را در زمینه دفاعی ،موشکی ، فضایی، نانو ، هسته ای جدید، سلول های بنیادی، پزشکی، هوش مصنوعی وهمه علوم و فنون پیشرفته را تصویب کند زیرا هدف وضع تحریم های همه جانبه علیه ایران از طرف امریکا و غرب ،ناراضی کردن ملت و در پی آن گشودن باب مذاکره است و اهداف مذاکره هم باج خواهی و پسرفت کشوردرسراشیبی سقوط است درصورت عدم مذاکره امید به آن، از طرف دشمن قطع گردیده و حربه و بازی کثیف تحریم و مذاکره بی خاصیت می گردد.درغیر این صورت با این مذاکرات خفت بار تمام موئلفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری از طرف غربگرایان و شیفتگان مذاکره به تاراج می رود بدون اینکه ساختار کلی تحریم ها لغوگردد«بی پرده باید گفت با این قرارداد امثال برجام علاوه بر نابودی صنعت هسته ای جز خفت، ذلت و تاراج علمی و فنون پیشرفته ،تورم افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری، جهش قیمت ارز و گرانی بی ضابطه کالاومسکن،هیچ رهاوردی برای کشور نخواهد داشت» نکته مهم و حیاتی دیگر که نمایندگان محترم مجلس همواره باید مد نظر قراردهند در تصویب هر نوع قوانینی باید نظارت و بازدارندگی در خود آن قانون گنجانده شود به این نحو که مصوبه ای که به قانون تبدیل شده در هررده و مقامی از ریاست جمهوری گرفته تا هرمقامی در صورت عدم اجرای آن از طرف مستنکف، وصف مجرمانه ومجازات بازدارنده در آن گنجانده شود تا کسی جرات نکند قانون را به سخره گرفته و یا آنرا قبول نداشته و اجرا نکند. مصوباتی که بار ها ازطرف مجلس و تائید شورای نگهبان به قانون تبدیل شد اما همچنان ازطرف دو رئیس جمهور اخیر آقایان احمدنژاد و مخصوصاً روحانی اجرا نشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۱۵ تير ۱۴۰۰
حق و باطل رو مثل بنی امیه قاطی نکنید رفع تحریم اصل بود!!! (که هر کسی اگر کمی تعقل کنه متوجه میشه کسی که ترحم کرده نمیاد تحریمها رو برداره چون اگر بر اون اعتقاد بود اصلا تحریم نمیکرد، بگذریم که شماها هنوز دشمنتون رو نشناختین یا شاید هم وظیفه دارید برای انجام برخی کارهای مورد پسندش) ولی نه به شیوه دولت فشل و واداده غرربگرا ؛ گویا خیر جناب آقای دکتر رئیسی رو نشنیدید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام: مذاکره و توافق مجدد با غرب و امریکا براساس عبرت ها و تجربه های تاریخی ، متقن و غیر قابل خدشه ذیل موجب حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد،باج خواهی و زیاده خواهی دشمن، آب در هاون کوبیدن و باعث ممانعت ازپیشرفت کشور می گردد:
1- هدف امریکاه از مذاکره لغو تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی مانده وتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران درهمه زمینه ها ازجمله درموضوعات هسته ای،حضورمنطقه ای،موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را درهمه علوم به سراشیبی سقوط بکشاند.
2- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و با عمل نکردن به آن ،ایران چند باره رکب خورده و بازگشت کامل کشور به برجام یعنی پس ازطی هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون پیشرفته هسته ای.
3- عبرت های تاریخی مثل اعتماد دکتر مصدق به امریکا و سقوط دولت او،اعتمادو مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب ،یافتن تمام نقشه های نظامی وغیر نظامی آن و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او. مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلیق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.ومعاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران .
4- اساس، انگیزه و داستان وضع تحریم ها ازطرف دشمن به طمع فشارهمه جانبه برملت و دولت وسپس گشودن باب مذاکره بوده و انگیزه و هدف مذاکره هم از طرف غرب راهی برای به حراج دادن مولفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری و جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو مردم ودر ادامه تغییر رفتار نظام و در نهایت تقییر رژیم است.
5- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند اهرم های حیاتی قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند های این موارد.
6- درصورت بازگشت به برجام وعضویت در آن از طرف آمریکا، به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریم ها را ازطریق قطعنامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
7- در صورت مذاکره موشکی و منطقه ای و به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب خودغارت کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی خون آشام را به جان،مال و ناموس ملت بیاندازند.
8- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا هر تحریمی بابرچسب های گوناگون هسته ای ، موشکی و منطقه ای و حقوق بشراست.اگر یک موضوع از تحریم را بردارد سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای باج دادن مولفه های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
9- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم مذاکره کننده ایرانی از امریکا درخواست لغو نشده است برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی،مضحک و بی خاصیت است .
10- با تکیه بر توانمندی های و ظرفیت های عظیم داخلی اثرو نقش تحریم هارا باید بی خاصیت وخنثی کرده و ازبین برد و امریکا را از حربه تحریم و سپس مذاکره مایوس کرداز جمله راهکارها:استفاده درهمه حوزه های علمی،فنآوری و تولیدی ازجوانان نخبه ، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهای برترصنعتی،استفاده از قرار گاه سازندگی و شرکت مپنا به عنوان تجربه موفق وراهگشای خنثی سازی تحریم ها، ،جذب سرمایه عظیم ایرانیان مقیم خارج ،برنامه ریزی بودجه سالانه بدون کسری بودجه توسط دولت وعدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید، اصلاح نظام بانکی و کنترل تورم تک رقمی ،ممنوعیت قطعی هرگونه تعطیلی واحد ها وشرکت هایی تولیدی از طرف بانک ها،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ، تک نرخی کردن ارز وحذف قطعی ارز 4200 تومانی که این ارز رانت زا و فساد آفرین بوده و باعث نابودی تولید کشور است ،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون علاوه بر خود کفایی دارای اهداف صادراتی برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی ( کالاهای اساسی ونهاده های دامی)، برنامه ریزی صادرات به همسایگان ازمیزان2درصد کنونی به 20 درصد طی برنامه 4 ساله یعنی رسیدن به حدود 200میلیارد دلارصادرات به 15 کشورهمسایه، حمایت همه جانبه از تولید داخل با کیفی سازی وبا وضع تعرفه باز دارنده کالاهای خارجی مبازره هدفمند با قاچاق و فساد، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، ممنوعیت وقطع همیشگی فروش نفت خام وتبدیل آن به صنایع پتروشیمی با محوریت صادرات محصولات آن به همسایگان، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان و عایدی سرمایه، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ مالیات از گردش حساب های بانکی ،تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای همسایه، داخلی سازی با کیفیت خودرو با پلتفرم پیشرفته کاملا ایرانی و بومی، داخلی سازی با کیفیت و صادرات محورلوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت تشنه مذاکره وغربگرا، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری فزاینده، جهش عجیب و غیر عادی قیمت ارز، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
Iran (Islamic Republic of)
و
۱۱:۴۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
درود به شما واقعا باید آفرین گفت این متن طولانی و صحیح و آموزنده و با کیفیت از این طرفی ها باید استفاده شود و سرمایه کشور همین نیروهای انسانی ارزشمند و توانا و دلسوز هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۵ تير ۱۴۰۰
عزیزم نظرات را حداکثر در پنج سطر می نویسند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اتفاقا مواضع تغییر می‌کند. تغییر اساسی. تفاوت از زمین تا آسمان است. رئیسی معطل آمریکا نمیمونه و بازیچه اونها نمیشه و موضع انفعالی نداره.
Iran (Islamic Republic of)
غلام
۱۱:۲۳ ۱۵ تير ۱۴۰۰
پ عزیز ریسی چی کاره هست؟
تصمیمات از جایی دیگه گرفته میشه
Iran (Islamic Republic of)
سینا
۱۰:۰۸ ۱۵ تير ۱۴۰۰
شما فقط از جانب دولت دروغ و تزویر حرف بزن، دولت بعد خودش سخنگو خواهد داشت!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
گل گفتی دمت گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۵ تير ۱۴۰۰
چطور با پرویی تمام و وقاحت ادامه ضعف و سستی و بی لیاقتی دولت وا داده قبل را به دولت مردمی جدید میچسبونند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام ، پرویی تا کی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
از زبان دولت بعدی حرف نزن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
این دولتی ها، پررویی نجومی توی خونشان است. درود بر زاکانی
Armenia
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اقا ملت برای تزریق واکسن میان ارمنستان شما هنوز فکر برجامی!؟تموم شد برجام دستت رو روی زانوخودت بگیر یاعلی بگو،تا کی مردم رو درگیربرجام و فرجام می کنید؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۵ تير ۱۴۰۰
بابا برجام را ولش کنید ما در گرمای خوزستان بخاطر قطعی برق داریم میمیریم. عراق را چسبیدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۶ تير ۱۴۰۰
اشتباه مثبت دادم.البته کاملاموافقم که باید به خوزستان عزیز و مردمان عزیزش رسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اگر قرار بر تغییر نبود ما به رئیسی رای نمیدادیم بی شک فرق میکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
اخسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۵ تير ۱۴۰۰
میخواست اتیش بزنه چی شد
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۱:۴۰ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام تا رئیس بشه بعد ، چند ماهه دنیا اومدی؟
Iran (Islamic Republic of)
ل
۱۱:۴۷ ۱۵ تير ۱۴۰۰
برجام حتی ارزش آتش زدن را هم ندارد آتش زدن بسیار محترمانه است و باید به بازیافت زباله ها داد شاید چیزی بدرد بخور از بازیافت درآن باشد اما نیست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۵ تير ۱۴۰۰
روحانی نذاشت، مجلس لاریجانی نذاشت.
آخرین اخبار