آیت الله کلانتری مطرح کرد؛

اعتلای جایگاه فارس با معرفی جایگاه و فضایل حضرت شاهچراغ (ع)

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) گفت: تمامی هدف گذاری‌ها در راستای معرفی هرچه بهتر و تبیین مناقب حضرت احمدبن موسی (ع) برای همگان و اعتلای جایگاه فرهنگی و معنوی استان فارس و شهر شیراز باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام کلانتری  تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) در دیدار با رئیس کل دادگستری استان فارس ضمن تاکید بر لزوم تبیین جایگاه والا و متعالی این بارگاه منور، اظهار کرد: موضوعی که باید در دستور کار و مورد توجه همه‌ی مسئولان استان باشد، این است که رهبر معظم انقلاب، این مکان را سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران معرفی کردند لذا شایسته است تمامی هدف گذاری‌ها در راستای معرفی هرچه بهتر و تبیین مناقب حضرت احمدبن موسی (ع) برای همگان و اعتلای جایگاه فرهنگی و معنوی استان فارس و شهر شیراز باشد.

او بیان کرد: دستگاه‌هایی که کارشان به صورت تخصصی در حوزه فرهنگ تعریف می‌شود از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر مراکز و حتی سایر سازمان‌ها که تاکنون در حوزه‌های فرهنگی ورود نداشته اند، لازم است جهت حرکت خود را در این راستا، تعریف کنند.

تولیت حرم مطهر گفت: قطعا دستگاه دادگستری در حوزه فرهنگ می‌تواند نقش آفرین باشد، این حرکت بزرگی که در قوه قضاییه در دوره حجت الاسلام رئیسی، آغاز و در دوره ریاست جناب محسنی اژ‌ه‌ای ادامه یافته، بسیار امید بخش است و یک گفتمان انقلابی با یک بعد فرهنگی برجسته است.

دستگاه قضا با فسادستیزی اعتماد عمومی و امید آفرینی را در مردم تقویت کند

او ادامه داد: وقتی دستگاه قضایی با قدرت کار می‌کند و در مقابل فساد قد علم می‌کند، بعد فرهنگی قضیه بیشتر از بعد اقتصادی آن خودنمایی می‌کند و این باعث امید آفرینی می‌شود و دل‌های مردم نسبت به نظام اسلامی گرم می‌شود.

حجت الاسلام کلانتری گفت: نگاه کلی آن افقی استکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تبیین کردند که همانا رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و همه این‌ها مقدمه این موضوع است. تمامی اقشار مردم، در هر حرفه و با هر مسئولیت و سِمت، همه به یک شکل در حال حرکت هستیم تا به آن تمدن نوین اسلامی برسیم.

او عنوان کرد: تمدن نوین اسلامی در حقیقت یعنی رسیدن به آرمان شهر اسلام ناب. رسیدن به آن قله‌هایی که پیامبران الهی و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، فقها، عالمان و مجاهدان نابی که در بستر تاریخ آمدند، همه در صدد بودند به آن برسند و همه ما در حقیقت کارگزارانی هستیم که تلاش میکنیم اِن شاءالله به آن مقصد و هدف دست پیدا کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: اگر در این راستا وظیفه خودمان را به نحو احسن انجام دهیم، در پیشگاه خداوند متعال روسفید خواهیم بود و اگر کم کاری کنیم و ضعف نشان بدهیم، قطعا باید در پیشگاه خدا پاسخگو باشیم. همکاری بین دستگاه‌ها و حرم مطهر به همین شکل باید تعریف و تبیین شود.

او ضمن تاکید بر هم افزایی و اندیشه ورزی‌های مشترک دستگاه‌ها، گفت: اساتیدی که در دادگستری مشغول هستند به دلیل برخوردی که با توده مردم دارند قطعا می‌توانند در امور فرهنگی حرم یاری رسان باشند و اِن شاءالله این تعامل باید انجام شود. این قدرت قوه قضاییه از جهاتی بی نظیر است. خود شما که در متن قضیه هستید شاید گاهی متوجه قدرت خودتان نشوید، اما ما که بیرون ایستاده ایم و نگاه می‌کنیم اهمیت این جایگاه را متوجه می‌شویم، یعنی وجود دستگاهی که از حدود و مرز‌های الهی محافظت می‌کند و این جایگاهی است که خداوند توفیق خدمتگزاری در آن را به دوستان بزرگوار داده است و امیدوارم که اِن شاءالله با توکل و استعانت از خداوند بزرگ، به احسن وجه این مسئولیت خطیر را دوستان به سرانجام برسانند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار