جمیری:

توسعه صنعتی در شمال و جنوب بوشهر نامتوازن است/ کاری برای منطقه ویژه اقتصادی شمال استان نشد

نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم گفت:نبود سرمایه گذاری مناسب در گناوه و دیلم به توسعه نامتوازن صنعتی در شمال و جنوب استان منجر شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به دیدار خود با فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، بیان کرد: شهر‌های شمالی استان با وجود استعداد‌های فراوانی که در حوزه‌های صنعتی و بازرگانی دارند با بیکاری غیرقابل قبول جوانان روبه‌رو هستند و نبود سرمایه گذاری مناسب در شهرستان‌های گناوه و دیلم به توسعه نامتوازن صنعتی در شمال و جنوب استان منجر شده است.

او افزود: وجود ظرفیت‌های مناسب جغرافیایی، همجواری با خلیج فارس برای تامین آب مورد نیاز طرح‌ها، دسترسی به راه‌های دریایی، زمینی و هوایی، امکان تامین انرژی مورد نیاز از طریق بزرگ‌ترین منبع ذخیره گازی کشور و وجود امکانات و زیرساخت‌های مناسب بندری برای صادرات محصول، فرصت‌های بی نظیر سرمایه گذاری را در شمال استان ایجاد کرده است.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت برای مشارکت سازمان‌های توسعه‌ای در نواحی کم برخوردار و مرزی، در نشست با او برای سرمایه‌گذاری سازمان‌های ایدرو و ایمیدرو در شهرستان‌های گناوه و دیلم مذاکراتی صورت گرفت و امیدواریم برای مردم منطقه برکاتی در پی داشته باشد.

جمیری عنوان کرد: مرداد سال ۱۳۹۶ در اجرای طرح آمایش سرزمین و توزیع عادلانه سرمایه گذاری و ایجاد توسعه متوازن صنعتی در شمال و جنوب استان بوشهر، ساخت منطقه ویژه اقتصادی شمال استان برای استقرار صنایع پتروشیمی و صنایع پایین دستی مرتبط با آن آغاز شد و با پیگیری‌های مکرر در دولت سابق سازمان حفاظت محیط زیست مجوز ارزیابی زیست محیطی آن را صادر کرد، اما تاکنون اقدام موثری برای ایجاد زیرساخت مناسب و زمینه سازی برای بهره برداری از آن صورت نگرفته است.


بیشتر بخوانید


او گفت: در نشست با وزیر صمت برای تکمیل این طرح مهم و تاثیرگذار که نقش زیادی در جلوگیری از خام فروشی، ارز آوری و توسعه اشتغال در منطقه دارد و همچنین معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران توانمند در زمینه تکمیل زنجیره ارزش صنایع میان‌دست و پایین‌دست پتروشیمی بحث و گفت‌وگو شد.

مجتمع فولاد بوشهر برای ۱۲۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی همچنین بیان کرد: با پیگیری‌هایی که در دولت سابق صورت گرفت مجوز ساخت مجتمع فولاد بوشهر در زمینه ذوب‌آهن، تولید آهن اسفنجی، ورق، میلگرد و تیرآهن با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی صادر شد اما با توجه به ظرفیت‌های موجود، تیم سرمایه‌گذار درخواست اصلاح مجوز تاسیس از ۱.۵ میلیون تن به ۲ میلیون تن کنستانتره را داشتند که در نشست با وزیر صمت بررسی‌های لازم در این خصوص صورت گرفت، با نگاه مثبتی که آقای فاطمی امین برای پشتیبانی و مانع زدایی از تولید دارد، امیدواریم این طرح که منجر به اشتغال دست‌کم هزار و ۲۰۰ نفر خواهد شد، به زودی عملیاتی شود.

وابستگی به شبکه سراسری برق یکی از چالش‌های شهرک‌های صنعتی بوشهر

جمیری یکی از مزیت‌های ارزشمند استان بوشهر را دسترسی مناسب به منابع انرژی از جمله برق هسته‌ای و گاز برشمرد و ادامه داد: اما با این وجود، شهرک‌های صنعتی در استان متکی به استفاده از شبکه سراسری برق هستند و محدودیت‌ها و ضعف‌های ساختاری موجود، در مسیر توسعه صنعتی استان اخلال ایجاد کرده است.

او همچنین گفت: در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت، درخصوص زمینه سازی و ارائه تسهیلات برای ساخت مجتمع‌های تولید پراکنده برق در شهرک‌های صنعتی استان مذاکراتی صورت گرفت و او برای بررسی تخصصی و مطالعه موضوع دستوراتی صادر کرد.

این نماینده مجلس یازدهم افزود: ساخت مجتمع‌های کارگاهی و تولیدی مقیاس کوچک و ارائه تسهیلات کم‌بهره به متقاضیان، استقرار صنایع مونتاژ قطعات منفصله از جمله خودروسازی و لوازم خانگی با مشارکت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و تولیدکنندگان خارجی، تعیین تکلیف و حل مشکل ترخیص خودرو‌های خارجی دپو شده در بندرهای استان و ایجاد بازار‌های صادراتی برای محصولات تولیدی استان از جمله خرما و گوجه فرنگی از دیگر مباحثی بود که در نشست با وزیر صمت پیگیری شد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.