مدیر کل بحران استانداری ایلام:

اجرای قانون هوای پاک برای همه دستگاه‌ها لازم الاجرا است

قیصربیگی با تاکید بر اجرای قوانین زیست محیطی گفت: قانون هوای پاک برای همه دستگاه‌ها لازم الاجرا است و همه موظف هستند با دقت این قوانین را اجرا کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، آیت قیصربیگی مدیرکل بحران استانداری ایلام در نشست کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا ضمن تاکید بر نقش همگانی در حفاظت از محیط زیست، گفت: نظر به نقش و اهمیت حفاظت از محیط زیست، قانون هوای پاک برای همه دستگاه‌ها لازم الاجرا است و همه موظف هستند با دقت این قوانین را اجرا کنند.

او خطاب به دستگاه‌هایی که نسبت به اجرایی کردن مواد قانونی هوای پاک اقدام عملی نکرده اند، هشدار داد و گفت: به منظور حفظ سلامت مردم باید در اجرای قانون بی تعارف عمل کنیم.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با عنوان این مطلب که ما حق نداریم از قصور افراد و دستگاه‌ها در انجام تکالیف قانونی به هر بهانه‌ای عبور کنیم، اظهار کرد: واضح است که عواید و مشکلات عمل نکردن به قانون و بی تفاوتی نسبت به آن در نهایت برای مردم مشکل آفرین خواهد بود.

قیصربیگی با اشاره به این مطلب که در ماده ۱۷ قانون هوای پاک، به طور صریح به تکالیف ارگان‌های دولتی و مردم پرداخته شده و برای کنترل آلودگی هوا، تنظیم و اخذ گواهینامه سلامت موتورخانه‌ها الزاماتی ایجاد کرده، خواستار معاینه فنی نیروگاه ها، سامانه‌های احتراقی و استانداردسازی آﻻﯾﻨﺪه ﻫﺎی ﺧﺮوﺟﯽ ﻧﺎﺷﯽ از ﺻﻨﺎﯾﻊ استان شد.

او در خصوص اجرای ماده ۱۸ قانون هوای پاک نیز بیان کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان ملزم است با پیگیری‌های لازم نسبت به انجام طرح کهاب (کاهش، هدایت و بازیافت بخارات بنزین) در راستای تأمین سوخت استاندارد اقدام کند.

قیصربیگی در خصوص اجرای ماده ۲۰ قانون هوای پاک بر پررنگ شدن نقش جهاد کشاورزی استان بر آگاهی سازی کشاورزان برای عدم آتش زدن پس چرای مزارع تاکید کرد و افزود: امسال با تلاش بسیار خوبی که با مشارکت دستگاه‌های نظارتی، منابع طبیعی و مجموعه ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان‌ها انجام شد موفق شدیم در حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و جلوگیری از آتش سوزی کارنامه موفقی داشته باشیم بطوری که نسبت به سالیان گذشته شاهد کاهش ۹۰ درصدی در آتش سوزی‌ها بودیم.

او با اشاره به این موضوع که در معدود آتش سوزی‌هایی که اتفاق افتاده غالبا به خاطر آتش زدن پس چر در مزارع کشاورزی بوده، بیان کرد: البته باید این موضوع با حساسیت بیشتری در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گیرد چرا که بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک آتش زدن پس چرای مزارع ممنوع است.

او ادامه داد: همه ما ملزم به اجرای قانون هستیم و در این راستا نباید تنها به یک نامه نگاری اکتفا کنیم بلکه باید با فراهم کردن زمینه‌ها شاهد نتیجه مثبت اجرای قانون در رفع مشکلات باشیم.

او در ادامه ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات اداره محیط زیست در همکاری خوب با مدیریت بحران استان مطرح کرد: لازمه موفقیت در امور ایجاد هم افزایی در عمل به قانون است و در این راستا نیازمند همکاری و همراهی مردم و مسئولان هستیم.

انتهای پیام/ ن

برچسب ها: محیط زیست ، هوای پاک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.