
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، سید عباس ساداتیان مدیر برق خوشاب گفت: طرح برق رسانی روستای صدرآباد از توابع بخش مرکزی خوشاب به بهره برداری رسید که با اجرای آن دیگر هیچ روستای بی برقی در خوشاب باقی نماند.
وی گفت: آخرین روستای بی برق این شهرستان با هشت خانوار جمعیت از نعمت برق بهرهمند شد و هم اینک همه روستاهای خوشاب برق دار هستند.
مدیر برق خوشاب گفت: این طرح شامل احداث شبکه فشار متوسط به طول ۲۰۰ متر، شبکه فشار ضعیف به طول ۱۲۵ متر و نصب یک دستگاه ترانس ۲۵ کیلوولت- آمپری است که اجرای آن با هزینه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در طول یک ماه اجرا شد.
ساداتیان گفت: خوشاب ۶۳ روستا دارد، روستای صدرآباد با هشت خانوار جمعیت آخرین روستای بدون برقی بود که عملیات برق رسانی در آن انجام گرفت.
انتهای پیام//س.ع