معاون استاندار کرمانشاه:

نظارت بر بازار باید از مرحله تولید شروع شود

نظارت بر بازار نباید تنها به انتهای زنجیره تولید و توزیع یعنی خُرده فروش‌ها محدود شود و این نظارت‌ها باید از مرحله تولید شروع شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهزاد باباخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در جلسه تنظیم بازار با دستور کار بررسی چگونگی هماهنگی دستگاه‌های مرتبط با نظارت بر بازار در استانداری گفت: تعزیرات حکومتی به جرایم مالی که بازدارندگی خود را از دست داده بسنده نکند و از این به بعد با همکاری دادستانی با اصنافی که تخلف مکرر داشته از طریق پلمپ کردن واحد صنفی و یا ابطال مجوز برخورد خواهد شد.

او همچنین در ادامه افزود: نظارت بر کیفیت و رعایت قیمت مصوب نان دو موضوع بسیار مهم است که تیم‌های بازرسی و نظارت با مدیریت جهاد کشاورزی در سطح استان موظفند بصورت روزانه کنترل و با متخلفین برخورد نمایند.

باباخانی اظهار داشت: با توجه به افزایش اخیر در قیمت نان با هرگونه تخلفی از طرف خبازی‌ها برخورد و در صورت مشاهده تخلف شدیدترین نوع برخورد تعزیراتی از جمله قطع سهمیه و ابطال پروانه کسب اعمال خواهد شد و در شهرستان‌ها فرمانداران مسئول پیگیری این موضوع هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از تشکیل کمیته‌های اقدام مشترک در سطح استان و شهرستان‌ها برای نظارت و رصد مستمر بازار خبر داد.

باباخانی ادامه داد: این کمیته‌ها ذیل کارگروه تنظیم بازار استانی فعالیت نموده و بر تشکیل و نظارت مستقیم استانداران و فرمانداران بر تصمیمات متخذه و پیگیری مصوبات آن تأکید شده است.

به گفته او ‎کمیته‌های استانی به ریاست استانداران تشکیل می‌گردد و در غیاب استاندار، معاونین هماهنگی امور اقتصادی استاندار ریاست جلسه را بر عهده خواهد داشت.

او بیان داشت: دبیرخانه کمیته در اداره کل تعزیرات حکومتی استان مستقر بوده و مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز دبیری جلسات را بر عهده خواهد داشت.

باباخانی ادامه داد: روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی وصنعت؛ معدن وتجارت و نیز روسای بسیج اصناف و اتاق اصناف استان نیز به عنوان اعضای کمیته تعیین گردیده‌اند.

او توضیح داد: ضمناً کمیته‌های متناظر شهرستانی با ریاست فرمانداران نیز در شهرستان‌ها تشکیل می‌گردد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین در جلسه وبینار ملی تخصصی مهارت آموزی و اشتغال سربازان به ریاست دکتر کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور نیز گفت: طرح مهارت آموزی و اشتغال سربازان نیازمند تعیین ردیف مطمئن و قابل تحقق برای تامین منابع مالی طرح است.

باباخانی در این جلسه به نمایندگی از سایر استان‌های کشور به بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات کارگروه‌های استانی پرداخت.

او توضیح داد: این کارگروه در جهت اجرایی شدن برنامه‌های مدنظر مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد اشتغال پس از فراغت از خدمت برای سربازان مهارت دیده برنامه ریزی شده است.

گفتنی است: استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از هزار واحد صنعتی و تولید با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی دارد.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.