صادراتِ بیش از ۲۸میلیون کیلوگرم فرآورده های خامِ دامی از اصفهان

سال گذشته بیش از ٢٨ میلیون کیلوگرم فرآورده خامِ دامی از استان اصفهان به خارج از کشور صادر شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در سال ١۴٠٠، بیش از ٢٨ میلیون کیلوگرم فرآورده خامِ دامی به ارزشِ ٣٠ میلیون دلار به اقصی نقاط جهان صادر و برای صادرات این میزان فرآورده، بیش از هزار و ۶٣٨ فقره گواهیِ بین المللی صادر شد.

علیرضا ادیبان می‌گوید بر اساس قوانین بین الملل، صادرات دام و فرآورده‌های دامی فقط با اخذ گواهی از سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی استان‌ها قابل اجراست، گواهی‌های بین المللیِ دامپزشکی برای خروج فرآورده از مرز صادر می‌شود که نشان دهنده تأیید دامپزشکی است.

پنجه و پای مرغ، عسل، تخم مرغ، پنیر، شیرخشک، خامه پاستوریزه، خامه استریل، پَرِ شترمرغ، روغن‌های صنعتیِ طیور، پودر ماهی و پودر گوشت، بیشترین حجم صادرات را در استان اصفهان به خود اختصاص داده است.

به گفته او هنگ کنگ، ویتنام، تایلند، غنا، عراق، قطر، افغانستان سوریه، گرجستان، پاکستان، مالزی، عمان، کنیا، ترکمنستان، ارمنستان، روسیه، استرالیا و ترکیه مهم‌ترین کشور‌هایی هستند که هدفِ صادراتیِ فرآورده‌های خامِ دامیِ استان بودند.

ادیبان تحریم‌های ظالمانه را باعث بروزِ مشکلات اقتصادی در راهِ صادرات و صادرکنندگان کشورمان عنوان کرد و گفت: اگر این مشکلات رفع شود، ظرفیت صادرات استان خیلی بیشتر از این آمار‌ها می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: محصولات لبنی به کشور‌های حوزه اوراسیا صادر می‌شود و برنامه ریزیِ امسال این است که کارخانه‌های لبنی و تعداد گاوداری‌هایی که شیرِ مخصوص صادرات را تأمین می‌کنند، ممیزی هایشان و تعدادشان افزایش پیدا کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.