برنامه کشوری طرح بوفه سالم در مدارس اجرا می‌شود

یکی از برنامه‌های کشوری بحث فعال شدن طرح بوفه سالم در مدارس است که در قالب این برنامه، فروش خوراکی‌های ناسالم ممنوع است.

محمد احمدیان گفت: فرهنگ سازی در راستای ارتقای سلامت و تأکید بر اصلاح سبک زندگی از اهداف مهم حوزه سلامت است که جلب مشارکت مردم، مسئولان و همکاری سازمان‌های مردم نهاد در این خصوص می‌تواند نقشی مهم و ویژه در افزایش سطح سلامت و ارتقای فرهنگ عمومی داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت، مدارس و خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عمده مشکل در حوزه سلامت در گروه سنی نوجوانان، مراجعه کم جهت انجام و پیگیری مراقبت‌ها بوده و منجر به اختلال در وزن‌گیری و ایجاد مشکلات اضافه وزن و کاهش وزن و نیز ابتلا به بیماری‌هایی همچون زمینه‌ای می‌شود.

او گفت: روی موضوع سرفصل‌های بهداشتی مدارس برخی آموزش‌ها از سوی مراقبان سلامت و مربیان بهداشت و برخی دیگر از آموزش‌ها از سوی سفیران سلامت (دانش‌‎آموزان داوطلب) داده می‌شود.

دکتر احمدیان گفت: یکی از برنامه‌های کشوری بحث فعال شدن طرح بوفه سالم در مدارس است که لیست غذایی آن شامل خشکبارها، مغزیجات و برخی خوراکی‌ها و ساندویچ‌ها بوده و در کنار آن نیز توزیع و عرضه سوسیس، کالباس، فست فود، چیپس و پفک ممنوع اعلام شده است.

او گفت: بی شک همه ما بر این باوریم که سلامت شاخص‌ترین نعمت الهی است که خداوند بر بندگانش ارزانی داشته و از درون جامعه‌ای سالم و تندرست است که نبوغ، رشد، پویایی و بالندگی به وفور پدیدار می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.