طرز تهیه خورش شش انداز گيلانی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه خورش شش انداز گيلانی را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش شش انداز دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گردو ساییده شده نرم ۱۲۰ گرم، بادنجان نگینی خرد و سرخ شده ۴ عدد متوسط، پیاز داغ نگینی ۲ عدد متوسط، لوبیا کشاورزی یا چیتی پخته شده ۲۰۰ گرم، رب انار ترش یا ملس به میزان لازم، دلار (دلال نمک سبز گیلان) یا ترکیب سبزیجات معطر نعنا، جعفری و گشنیز ساییده شده یک قاشق غذاخوری سرپر در صورت عدم دسترسی به سبزیجات تازه می توان از یک قاشق چایخوری پودر نعنا و یک دوم قاشق چایخوری چوچاق استفاده کرد، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، آب جوشیده یا استاک مرغ و گوشت یک و نیم پیمانه، پودر گلپر نصف قاشق چایخوری، پودر دارچین نصف قاشق چایخوری، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش شش انداز گيلانی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار