رئیس کمیته پسماند و پساب کمیسیون خدمات شورای اسلامی شهر یزد:

اکثریت پسماند‌ها قابل بازیافت است

تجملیان گفت: یکی از منابع هر شهری پسماند آن شهر است و درصد بالایی از پسماند شهر قابل بازیافت است که به عنوان طلای کثیف شناخته می‌شود.

تجملیان گفت: برای استفاده از طلای کثیف، عملیاتی شدن خط پردازش پسماند یزد با ۳۰۰ تن ظرفیت روزانه و همچنین آغاز فعالیت کارخانه کمپوست در دستور کار است.

به گفته او علاوه بر آن، نرم‌افزاری به نام بازپس تهیه شده است که با استفاده از آن مردم یزد می‌توانند وجود پسماند خشک در منزل یا محل کار خود را به اطلاع سازمان مدیریت پسماند‌ها شهرداری برسانند. کارکنان مربوطه طبق زمانبندی انتخابی شهروند برای جمع آوری به نشانی ثبت شده رفته، پسماند خشک را وزن‌کشی نموده و تحویل می گیرند.

در قبال تحویل پسماند با توجه به ارزش کارشناسی شده هر نوع پسماند خشک، شهرداری مبلغی را به شهروند اعطا می کند که در کیف پول شهروندی برای استفاده از خدمات شهری شارژ می‌شود و البته امکان انتقال به حساب بانکی شهروند نیز وجود دارد.

نماینده شورای اسلامی شهر در سازمان مدیریت پسماند‌ها گفت: این نرم افزار آزمون‌های الفا و بتا را پشت سر گذاشته است و در حال اجرای آزمایشی در یکی از مناطق شهر است. بعد از ارزیابی نتایج این مرحله، از اواسط پاییز برای عموم مناطق شهر یزد قابلیت اجرایی شدن را دارد.

تجملیان گفت: در این سامانه اگر شهروندان حساب کاربری شهروندی یزد یعنی سامانه هوشمند یزد من (سهیم) داشته باشند می‌توانند به سامانه بازپس وارد و درخواست تحویل پسماند را ثبت کنند. اگر شهروند حساب کاربری در سامانه سهیم نداشته باشند با ورود به نشانی my.yazd.ir و با ارائه اطلاعات شخصی و شماره تلفن همراه  حساب شهروندی  افتتاح کنند و همچنین می‌توانند از سامانه بازپس و سایر سامانه‌های اقماری سهیم استفاده نمایند.

به گفته او اگر مردم از این موضوع استقبال کنند به تدریج با تفکیک بیشتر پسماند‌ها از مبدا، نرخ خرید پسماند‌ها از شهروندان نیز افزایش می‌یابد.

عضو کمیسیون خدمات و محیط زیست شهری گفت: موفقیت این سامانه همراهی مردم را می‌طلبد و با استقبال آنان ثروت هنگفتی در شهر از بین نمی‌رود و هم شهر پاکیزه‌تری را خواهیم داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار