سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۸ درصد گوشت سفید استان در این شهرستان خبر داد.

سید اسماعیل علوی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری گفت: این شهرستان با تولید ۱۸ درصد استان، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه شهرستان ساری دارای ۳۱۱ واحد مرغداری گوشتی است، افزود: سالانه ۵۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در واحد‌های پرورش طیور این شهرستان تولید می‌شود.

علوی گفت: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید ۱۶۱ میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

او افزود: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج‌تر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.