روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی / رویدادی که به مخاطبین حس امید و لبخند بخشید

در رویداد دختران حاج قاسم سلیمانی، دختران گیلانی با ابتکار نوین فرهنگی، حس امید و لبخند را به مخاطبین خود هدیه کردند.

۲ دانش آموز گیلانی با ارائه طرحی در رویداد دختران حاج قاسم سلیمانی توانستند با ابتکارشان، حس لبخند و امید را به مخاطبین اهدا و همچنین زنان موفق و انقلابی را با پوشش حجاب به محیط پیرامون خود با فعالیت فرهنگی شان معرفی کنند.

در این گزارش گفتگوی ویژه‌ای با نرگس ذالفقاری و مرضیه رنجکش صورت گرفته که اینگونه فعالیت شان را در رویداد دختران حاج قاسم سلیمانی بیان کردند:

سه شبانه روز نخوابیدیم/ با توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) مشکل ما هنگام ارائه برطرف شد

نرگس ذوالفقاری از فعالان فرهنگی در رویداد سه روزه دختران حاج قاسم گفت: در این رویداد چند نفری در قالب گروهی انتخاب شدیم.

وی ادامه داد: فعالیت فرهنگی گروه ما عملیات" بنت الرضا "نام گرفت، موضوع این گروه معرفی الگوی سوم زن، به قشر نوجوان قشر خاکستری بود.

ذوالفقاری با بیان اینکه این موضوع با هدف جایگاه زن مسلمان در خانواده و جامعه طراحی و بیان شده است، گفت: زن مسلمان و انقلابی که در طرح انتخاب کردیم، خانم مرضیه دباغ بود که فعالیت‌های سیاسی و انقلابی در دوران پهلوی داشت.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی

‌این دانش آموز گیلانی با بیان اینکه در این طرح، هدفمان را با تاریخ به اثبات رساندیم، و به صورت غیر مستقیم حجاب را معرفی کردیم، گفت: وصیت نامه، شخصیت و عکس زن مسلمان مورد نظر را در قالب متن کوتاهی نوشتیم و قرار شد به مخاطبین به صورت پازل ارائه شده که در قالب بازی و معما به فرد مورد نظر اشاره می‌کرد، در پایان به افرادی که شرکت کردند، پاکت حاوی و محتویات آن زن انقلابی به مخاطب به عنوان هدیه، اهدا می‌شد.

وی اضافه کرد: فقط سه روز وقت داشتیم که این طرح را به نحو احسن طراحی، فیلم برداری، تدوین و عکاسی کنیم و در روز تعیین شده برابر داوران ارائه دهیم.

ذوالفقاری افزود: به همراه گروه دنبال قشر نوجوان بودیم که این طرح را اجرای و ضبط کنیم، در ساعت صبحگاهی پیدا کردن قشر نوجوان خاکستری که بدحجاب بودند، بسیار سخت بود به دلیل عدم وجود افراد، شاهد از دست دادن روحیه گروه بودم چرا که بدون ثبت وقایع طرح به سرانجام نمی‌رسید.

وی اضافه کرد: در آن بین بود که یکی از دانش آموزان گروه، تماس تلفنی با مرقدحضرت معصومه (س) برقرار کرد و به طور عجیب و شگفت انگیز بعد از چند دقیقه تمام بساط فیلمبرداری ثبت طرح گروه با وجود افراد مورد نظر فراهم شد.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی

ذوالفقاری به دیگر خاطراتش در این رویداد اشاره کرد و افزود: یک روز قبل ارائه متاسفانه هنگام تدوین نیز با توجه به تجهیزات کم به مشکل جدی فنی برخوردیم اضطراب شدید داشتیم و امکان ارائه با تصویر امکان نداشت تا جایی که در روز ارائه تصمیم گرفتیم که عنوان کنیم مشکل ایجاد شد، اما در آن روز جمعی از بچه ها‌ی گروه با خواندن "حدیث کسا و زیارت آل یاسین" جهت رفع این مشکل مشغول شدند و در میانه تلاوت سوره آل یاسین بود که مشکل ما حل شد و توانستیم با فیلم و تصویر در برابر داوران این رویداد ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه رسانه‌های غربی طوری ذهن ها‌ی جوانان را شستشوی رسانه‌ای دادند که زن مسلمان با پوشش که دارد هیچ فعالیت موفقی نمی‌تواند داشته باشد، ولی با پوشش غربی می‌توانند به اهدافشان برسد، گفت: جامعه غرب با تزیین رسانه‌ای سعی بر ترویج فرهنگ بی بندبار غرب دارند در حالی که اهداف این رسانه‌ها فروپاشی خانواده‌ها و خدشه دار کردن زن مسلمان است، اما قشر جوان از این اهداف دشمنان بی خبر است.

انس و امید بخشی به زندگی

مرضیه رنجکش از دیگر فعالان رویداد دختران حاج قاسم سلیمانی به طرح انتخابی شان در این رویداد اشاره کرد و گفت: از مجتمع آموزشی و فرهنگی گوهر شاد دعوت شدیم و اسم گروهمان را "جوانه" گذاشتیم.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی

وی افزود: با هم فکری گروه موضوع انس و الفت و امید بخشی را انتخاب کردیم و مکانی که باید تصویربرداری می‌کردیم، بیمارستان رسول اکرم (ص) با توجه به در پیش بودن روز پرستار انتخاب کردیم، و ۲ قشر پرستار و بیمار تقریبا جوان و نوجوان مد نظر ما بود.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی / رویدادی که به مخاطبین حس امید و لبخند بخشید

به گفته رنجکش مطالب و درد دل‌ها خطاب به پرستاران و بیماران در قالب نامه نوشته شد و با حضور در بیمارستان با یک شاخه گل این نامه به پرستاران اهدا شد، گفت: بعد از خواندن نامه از پرستاران و بیماران حس و حالشون پرسیدیم حس خوب و لبخندی که می‌خواستیم بر لبان این قشر توانمند جاری شد و همچنین زدودن غم از چهره بیماران با کار فرهنگی گروه ما هویدا بود.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی

رویداد دختران حاج قاسم سلیمانی با هدف تربیت فرماندهان فرهنگی و اجتماعی بین دختران مومن گیلانی به مدت سه روز برگزار شد.

در این اردوی سه روزه ۲۳۰ نفر از دختران گیلانی باهم فکری طرح‌های فرهنگی، اجتماعی نوین جهت شناسایی فرهنگ اصیل ایرانی و موفقیت با نوان ارائه دادند.

روایتی از دختران حاج قاسم سلیمانی

 با برگزاری چنین رویداد‌های و ترویج فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی می‌توان نسل جدید را با فرهنگ اصیل ایرانی آشنا کرد تا نسل جدید در برابرهجمه‌های شوم دشمنان در جنگ نرم با توان بیشتر مقابله کنند و تحت تاثیر مطالب غیر واقعی برون مرزی قرار نگیرند.

گزارش از سمیه بشارتی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.