امام جمعه زاهدان: هرگونه نا امنی توسعه سیستان و بلوچستان را کُند می‌کند

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: هرگونه نا امنی سرعت و شتاب توسعه این استان را کم می‌کند و فاصله ما با استان‌های دیگر بیشتر از قبل خواهد شد.

 حجت الاسلام  مصطفی محامی در نشست با اساتید و اعضای هیئت علمی مراکز دانشگاهی شهرستان ایرانشهر اظهارداشت: وضعیت توسعه سیستان و بلوچستان نسبت به گذشته قابل مقایسه نیست زیرا محرومیت تاریخی داشتیم، بقیه استان‌ها هم در حال پیشرفت هستند و همه باید برای عمران و آبادانی منطقه خود تلاش کنیم و توجه داشته باشیم که هرگونه نا امنی توسعه استان را کُند می‌کند.
وی بیان کرد: نا امنی‌های پیش آمده در سیستان و بلوچستان سبب شده تا تعدادی از پیمانکاران و سرمایه گذاران حاضر به سرمایه‌گذاری در استان نباشند و حتی طبق گزارش‌های ارائه شده از سوی برخی مسوولان پروژه‌هایی وجود دارد که سرمایه‌گذار از قبل قرارداد بسته اما حالا با وجود شرایط کنونی حاضر به پرداخت جریمه چند صد میلیونی و فسخ قرارداد خود است و این به ضرر مردم منطقه ما هست.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان گفت: باید با مدیریتی درست و هوشمند جهت آموزش و تربیت دانشجویان فرهیخته در رشته‌های مختلف و کاربردی برنامه ریزی شود.
آیت الله مصطفی محامی اظهارداشت: اگر دانشگاه بخواهد به خوبی نقش خود را ایفا کند بخش زیادی به خود دانشگاه بر می‌گردد تا بتواند دانشجویان فرهیخته تربیت کند زیرا افراد دارای مدرک زیاد داریم اما توانمند نبوده و نمی‌توانند در جامعه نقش‌آفرینی کنند هر چند که عوامل مختلف در این جهت تاثیرگذار است و باید با مدیریتی درست و هوشمند جهت آموزش و تربیت دانشجویان در رشته‌های مختلف و کاربردی برنامه ریزی شود.
امام جمعه زاهدان افزود: استاد در فکر و شخصیت دانشجوی خود تاثیرگذار خواهد بود و این تاثیرگذاری فراگیر و عمیق و غیر مستقیم است.
وی تصریح کرد: اساتید می‌توانند آینده ساز باشند با این شرط که نگاه استاد به دانشجو مثل نگاه پدر به فرزند باشد و باید همان مسوولیتی که نسبت به فرزند خود احساس می‌کنید را در خصوص شاگرد ایفا کنید و اگر استاد این نگاه را به شاگرد داشت شاگرد هم نسبت به استاد دلدادگی خواهد داشت.
آیت الله محامی افزود: اگر استاد بخواهد از وجود خود برای شاگرد خرج کند باید سرمایه‌ای داشته باشد و برای تربیت شاگرد ابتدا نیازمند رشد و تعالی و کمال خودش است.
امام جمعه زاهدان در پاسخ به مطالبات اساتید و اعضای هیئت علمی عنوان کرد:برای اینکه مطالبات ما به نتیجه مطلوب برسد باید ابتدا دسته بندی و سپس روی چند مشکل عمده متمرکز شویم و مطالبه‌گری کنیم تا حق خود را بگیریم و به تدریج مشکلات بعدی را پیگیری و حل کنیم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: جامعه دانشگاهی استان می‌توانند این نشست‌های مشورتی را داشته و مشکلات شهرستان را دسته بندی و ما هم با این شبکه مطالبه گری همراه شویم.
وی در پاسخ به درخواست یکی از اساتید مبنی بر واگذاری فرماندهی استان به فرماندهان قوی بومی افزود: باید توجه داشته باشید در حال حاضر بحث مسوولان بومی و غیر بومی نیست ما همه مدل و همه رقم را تجربه کردیم، زمینه برای فعالیت بومی و غیر بومی فراهم بوده است.
آیت الله محامی گفت: من در عزل و نصب مدیران دخالت نکرده و تنها به بیان معیارهای انتخاب می‌پردازم و در جلسه با رئیس جمهور هم در خصوص ابقا و انتخاب مدیران ضعیف از حیث مدیریتی و نفسانی در استان صحبت کردم و مسوولان باید در مقام عمل وفاداری و شایستگی خود را نشان دهند.
وی افزود: سالهای اول حضور بنده در استان و در جلسه مسجد مکی سه نیاز مطرح کردند ابتدا گزینش و جذب نیروهای اهل سنت که شفاف دو طرف قضیه را روشن کردم از این جهت که وقتی شما نیروی همراه با گفتمان انقلاب و کارگزار نظام تربیت کنید لازم نیست دنبال جذب آن باشید خود دولت او را پیدا کرده و به کار می‌گیرد اما وقتی کسی دل در گرو جای دیگر و احیانا دستش در جیب دیگری است هیچ نظامی آن را به کار نمی‌گیرد.
وی ادامه داد: در گفت و گو با رئیس مجلس نیز عنوان کردیم که از نیروهای دلداده نظام از طیف اهل سنت در سطوح بالای مدیریتی استفاده شود و در این جهت نکته مهم این است که خودمان زمینه رشد نیروهای بومی را فراهم کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار