سرپرست فرمانداری دشتیاری:

زیر ساخت‌های مرز ریمدان باید متناسب با ظرفیت‌های راهبردی آن باشد

سیدمحمدامین شکری گفت: فعالیت مرز ریمدان از سال ۸۷ در قالب بازارچه آغاز بکار کرده و به واسطه فعالیت‌های خوب اقتصادی و رونق کسب و کار و صادرات از اهمیت ویژه برخودار است.

مرز بین المللی ریمدان در شهرستان مرزی دشتیاری از جمله مرز‌های مهم و استراتژیک کشور است که در تمامی ایام سال فعالیت‌های روز افزونی در بخش بار و مسافر دارد، مرز ریمدان بواسطه نزدیکی با ۳ بندر مهم چابهار در ایران و گوادر در ۷۰ کیلومتری و کراچی مرکز اقتصادی پاکستان در ۶۰۰ کیلومتری از اهمیت و جایگاه ویژه ترانزیتی و اقتصادی برخوردار است.

سیدمحمدامین شکری سرپرست فرمانداری شهرستان دشتیاری گفت:موقعیت استراتژیک و راهبردی مرز ریمدان کمتر از یک منطقه آزاد و ویژه اقتصادی نیست و می‌تواند به خوبی نقش توسعه اقتصادی و تجاری را در جنوب شرق کشور ایفا کند.

وی افزود: ارتباط زمینی مرز ریمدان با ۳ کشور پاکستان، چین و هند که جمعیت ۳۷ درصدی جهان را تشکیل می‌دهند اهمیت این مرز را برای بهرمندی از کالا و مسافر و جذب گردشگر خارجی دو جندان کرده است.

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتیاری در ادامه گفت:یکی از مزیت‌های خیلی خوبی که ما در مرز ریمدان وجود دارد علاوه بر گردشگران در تمامی ایام سال ورود صد‌ها زائر پاکستانی به مقصد مشهد مقدس و قم را داریم، زیرا مرز ریمدان امن‌ترین و با صرفه‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر برای زائران پاکستانی است.

شکری خاطرنشان کرد: بخش خصوصی در مرز ریمدان پای کار است و اقداماتی مثبتی در حال انجام و قرار است بزودی ۲ تیرپارک در محدوده پایانه مرزی ریمدان شروع بکار شوند و همچنین در همین راستا در اربعین امسال نیز مجتمع بین راهی در ۲۵ کیلومتری پایانه مرزی ریمدان افتتاح شد.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه و مشکلاتی که مردم و رانندگان در مرز ریمدان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند وجود جاده‌ای معیوب به طول ۵۴ کیلومتر به سمت پایانه مرزی ریمدان است که از استاندار‌های لازم برخودار نیست و گا‌ها مشکلاتی را برای مردم و رانندگان به وجود می‌آورد و در آخرین مکاتبات انجام شده خوشبختانه قرار است در دهه فجر سال جاری ساخت جاده ریمدان شروع شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتیاری گریزی به بخش ترانزیت پایانه مرزی ریمدان زد و گفت: متأسفانه بیش از دو سال می‌گذرد که پایانه مرزی ریمدان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده در آن زمان هیچ گونه زیرساختی برای بخش ترانزیت پیش بینی نشده بود حتی کد گمرکی فعال نشده بود با پیگیری‌های مستمری که انجام شده بعد از افتتاح پایانه کد گمرکی به آن اختصاص پیدا کرد و تاکنون به علت اختلاف به وجود آمده بین دو اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای جنوب استان و اداره کل گمرک چابهار این اقدام بصورت عملی انجام نشده و همچنان فعالیت بخش ترانزیت پایانه مرزی ریمدان بلاتکلیف است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار