تولید خاویار در داورزن خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: نخستین محصول خاویار در تنها مزرعه پرورش گونه ماهیان خاویاری داورزن تولید شد.

علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: میزان برداشت اولین محصول خاویار در داورزن هفت کیلوگرم بوده است که بخشی از آن به کشورهای منطقه ارسال می شود.

اوافزود: هم اینک یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری (گونه سیبری) در داورزن فعال است که با بهره گیری از تجربه سبزوار در حوزه ماهیان خاویاری، توسعه این واحدها در این شهرستان مورد توجه قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: یکی از مزایای پرورش ماهیان خاویاری، ضریب بالای گوشت آن نسبت به قزل آلا است که بهره وری بالا، قیمت بالاتر گوشت ماهیان خاویاری نسبت به دیگر آبزیان و مقاومت بالای آن در شرایط متغیر محیطی از دیگر مزیت های این گونه آبزی به شمار می رود.

سبزوار به عنوان شهرستان پیشگام خراسان رضوی در حوزه تولید ماهیان خاویاری شناخته می شود که اکنون چهار واحد پرورش خاویار در این شهرستان فعالیت دارند.

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر