مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب جدید خود اذعان کرده که پس از ترور شهید سلیمانی از بیم انتقام ایران، زندگی عادی ندارد.

مایک پمپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا  و رئیس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در کتاب جدید خود از مصائب زندگی شخصی اش پس از ترور شهید سلیمانی  پرده برداشته است.

پمپئو در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، وزیر خارجه بود و او که یکی از اثرگذاران بر ترامپ برای ترور شهید سلیمانی بود در کتاب جدیدش که تحت عنوان «هرگز کوتاه نیا: مبارزه برای آمریکایی که دوستش دارم» چاپ شده، فاش کرده با آنکه پس از روی کار آمدن دولت بایدن منصب دولتی را رها کرده اما او و خانواده اش از بیم احتمال انتقام ایران  بابت ترور شهید سلیمانی، زندگی عادی ندارند و ۲۴ ساعته تحت حفاظت هستند.

پمپئو در بخشی از کتاب خود اعتراف کرده است ایران توانایی عملیات در داخل  آمریکا را دارد، بنابراین یک سال و نیم پس از ترک منصب دولتی هنوز پروتکل‌های امنیتی را حفظ می‌کند.

او در بخشی از کتاب خود با اشاره به اینکه زندگی او و خانواده اش کاملا تحت تاثیر تدابیر و مراقبت‌های امنیتی است، نوشته: «می‌خواهم برای خرید به فروشگاه بروم. ماموران امنیتی من را در حالی که مشغول ارزیابی این هستم که کدام بادمجان رسیده‌تر به نظر می‌رسد، من را پوشش می‌دهند. سوزان (همسر پمپئو) می‌خواهد به آرایشگاه برود؟ بیایید امیدوار باشیم که ماموران مخفی حزب الله، سالن آرایشگاه را زیر نظر نداشته باشند. پسرم می‌خواهد ازدواج کند؟ ماموران امنیتی باید یک تیم امنیتی به کلیسا بفرستند.»


بیشتر بخوانید:

ترامپ از انتقام ایران می‌ترسد


او در کتابش با اشاره به اینکه با این شرایط احتمالا دیگر هرگز با ماشین شخصی خودش رانندگی نخواهد کرد نوشته «دیگر از حریم خصوصی که قبلا داشتم لذت نخواهم برد.»

پیشتر نشریه گاردین گزارش داد کتابی با عنوان «تفرقه انداز: ترامپ در کاخ سفید از ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱» (The Divider: Trump in the White House ۲۰۱۷-۲۰۲۱) افشاکرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، پس از صدور دستور ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، به شدت از انتقام ایران و ترور خود می‌ترسد. در بخشی از این کتاب آمده است: «ترامپ در دسامبر ۲۰۲۰ به دوستان خود گفت واهمه دارد ایران او را ترور کند و این انتقامِ ترور (شهید) سلیمانی باشد.»

گفتنی است بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، حفاظت از مایک پمپئو و برایان هوک (نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران) که دو تن از مقامات سابق دولت ترامپ بودند، برای دولت فدرال ماهانه حدود ۲ میلیون دلار هزینه در پی داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سفارت نشین
۰۳:۵۴ ۰۸ بهمن ۱۴۰۱
عشق و جون من تو همه وجود من تو مهربون من تو فقط تو فقط تو !
+
اما ! ما کسی رو تو خطاب نکردیم کاپیتان !!!
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۲۱:۳۲ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
دیدی که خون ناحق پروانه شمع را / چندان امان نداد که شب را سحر کند.
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۲۰:۵۷ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
کسی که خونی را بناحق بریزه و حتی بتونه از قانون هم فرار کنه // بالاخره یروزی یه جایی که خودش اصلا انتظارش را نداره // یه نفر دیگه ایی .....
از مکافات عمل غافل مشو // گندم زگندم بروید جو زجو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۳ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
بعد از مرگ هم آرامش نخواهی داشت، با این تفاوت که در اون دنیا به جای بادیگارد ،فرشته های عذاب و خشمگین با گرز آتشین بر سرت میکوبند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۳۷ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
چی خواب آرام نخواهید داشت
هر کی اختلاص کرده میره خارج از ایران در کمال آرامش داره زندگی می کنه
این که تو کشور خودشه
Iran (Islamic Republic of)
نام آشنا
۱۳:۱۹ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
این مردک پلید و رذل احتمالا با سفارش مامورین سازمان جنایتکار سیا اقدام به کم کردن وزن خود کرده تا در صورت قرار گرفتن در وضع بحرانی هنگام ترور او , بتواند راحت تر از مهلکه جان سالم بدر ببرد یا حداقل عکس العمل مناسب از خود نشان دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
عالی
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۱۲:۲۳ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
مایک. نکن و نترس.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
هر روز و هر ساعت با ترس زندگی کردن یعنی هر لحظه وجود کثیفتان و افکار پلیدتان منتظر کشته شدن با انواع روشهای مرگ است ، و مطمئنا قصاص به قیامت نمیماند
Iran (Islamic Republic of)
علی اکرادلو
۱۱:۵۵ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
آقای پمپئو اینوبه ترامپ قمارباهم بگو...؟!
شمادیگه خواب آرامی نخواهیدداشت....؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
از همین امروز کلمه قاتل را به انتهای اسم پمپیو و ترامپ اضافه کنید تا روزی که محاکمه و مجازات بشن
# پمپئو قاتل
# ترامپ قاتل
Iran (Islamic Republic of)
سلام برحسین شهید
۱۱:۲۵ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
آخی کلنگ فکرکردی کی هستی توخودت ذره ذره داری آب میشی خودت خبرنداری.چقدربدبختی فکرکردی میان کلیساجونت رامی گیرندنه آقاباخیال راحت بروکلیساولی این رابدان آنجاکه نبایدبمیری مثل سگ میمیری.آنقدرشمابدبخت هستیدکه ازنبودسردار وحشت داری.فقط این رابدان هیچی نیستی.سایه مرک همیشه همراهتی تاجانت رابگیری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
مرگ بر پمپئو
Germany
ناشناس
۱۰:۵۴ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
کی گفت؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
آلمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
چین و روسیه و ایران و افغانستان ورود پمپئو و خونوادش به کشورشون رو ممنوع کردن
یعنی حتی حق عبور هوایی از شرق رو نداره و این یه قدم مثبته.
اول منزوی کنید.بعد تحریم.بعد ترور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
چه فایده؟ از این آدمها زیاد است. جای رفتگان پر نمی شود فقط هزینه و وقت ما تلف می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
ترور بار معنایی منفی دارد قصاص درست است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
عجب انتقامی گرفتیم
آخرین اخبار