محسن حکیمی مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد با اشاره به اینکه اشتغال نیاز اساسی کشور است، گفت: در حال حاضر بسیاری از دانشآموختگان ما دچار کمبود شغل هستند و طبق آمار اقتصاددانان به لحاظ اشتغال به ویژه اشتغال دانشآموختگان دچار بحران هستیم.
او باز شدن گره مشکلات در وضعیت کنونی اقتصادی را رفتن به سمت دانش بنیان عنوان کرد و افزود: بخشهای صنایع کشور با توجه به ظرفیتی که دارند دارای ارزش افزوده پایینی هستند و به خدمت گرفتن دانشجویان و ورود آنها به ساختار خط تولید صنایع و تزریق دانش، باعث افزایش ارزش افزوده صنایع خواهد شد.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد به برگزاری رویداد کاردون پرداخت و تصریح کرد: این یک رویداد دانشجویی است که جمعی از دانشجویان دغدغهمند در زمینه کارآفرینی را با حمایت هیات رییسه و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه گرد هم آورده است.
ادامه داد: در جریان برگزاری این رویداد تاکنون ۴ کمیته تبلیغات، فضاسازی محیطی و مجازی دانشجویی، کمیته ثبت نام، آموزش و ارزیابی، کمیته تامین اعتبار و پشتیبانی و کمیته ارتباط با صنعت و جامعه ایجاد شده است.
حکیمی برگزاری نشستهای مختلف، تریبون آزاد، بازدیدهای علمی در قالب راهیان پیشرفت و برپایی نمایشگاه را از جمله فعالیتهای بخش فضاسازی محیطی عنوان کرد و اظهار داشت: در کمیته ثبت نام، آموزش و ارزیابی، دانشجویان از طریق سامانه سامیاد ثبت نام خود را انجام داده و سپس با شرکت در در دورههای مهارتی که تدارک دیده شده، به لحاظ رشته و علایقی که دارند ارزیابی میشوند و در تیمهای مختلف قرار خواهند گرفت.
او افزود: تیمها در مرحله بعد طی یک فرایند به مدت دو هفته به رقابت خواهند پرداخت و نهایتا در نیمه اردیبهشتماه در مراسم اختتامیه این رویداد تیمهایی که امتیاز بیشتری کسب کردند در حضور سرمایهگذاران و صنایعی که حول نیاز آنها تیم شکل گرفته است، ایدههای خود را ارائه داده و مورد حمایت قرار میگیرند.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد خاطرنشان ساخت: با رایزنیهایی که انجام شده تیمهای شاخص میتوانند از حمایتهای بنیاد ملی نخبگان نیز در قالب امتیازهای نخبگی از جمله شرکت در طرح احمدی روشن و... نیز بهرهمند شوند.