امضای تفاهم نامه‌ای برای گسترش منابع طبیعی یزد

اداره کل منابع طبیعی و جمعیت هلال احمر استان یزد تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

محسن حرازی زاده مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در راستای کاشت ۱۰۰ هزار درخت به مناسبت ۱۰۰ سالگی هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر با استفاده از پتانسیل داوطلبان و جوانان می‌تواند نقش بسزایی در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی ایفا کند.
او بیان داشت: جوانان و داوطلبان خانه‌های هلال در روستا‌ها فعال و در زمینه‌های مختلف بشردوستی و امدادی پیشرو هستند و ازآنجایی‌که وظیفه خانه‌های هلال بالا بردن تاب آوری محلی است کاشتن درخت و جنگل‌کاری نیز می‌تواند به تاب آوری روستا‌ها در مقابل سیل و بارندگی کمک می‌کند.

حرازی زاده ادامه داد: هلال احمر همیشه دغدغه محیط زیست و منابع طبیعی را داشته است. باید درختکاری را به یک دغدغه عمومی برای مردم تبدیل کنیم تا مردم خودشان این موضوع را سرلوحه کارشان قرار دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به انعقاد تفاهم نامه چهارساله جمعیت هلال احمر استان با منابع طبیعی خاطرنشان کرد: وی گفت: سازماندهی، هدایت و به کارگیری نیرو‌های دواطلب مورد نیاز جهت مشارکت و همکاری در کاشت، نگهداری آبیاری، تعیین و معرفی عرصه‌های مستعد جهت کاشت نهال در اطراف پایگاه‌های هلال احمر در سطح استان. تشکیل کاروان نیکوکاری در ۵ روستا (بر اساس تفاهمنامه مشترک) و مشارکت آن‌ها در نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت، برگزاری اردو تفریحی وترویجی جهت داوطلبین عضو هلال احمر جهت کاشت نهال (غنچه‌های هلال، دانش آموزان، دانشجویان، جوانان و...) از اقدامات هلال احمر در این تفاهم نامه خواهد بود.

سازمان منابع طبیعی یک میلیارد نهال می‌کارد

کمال کریمی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد با بیان اینکه حفظ منابع طبیعی نیازمند مشارکت آحاد مردم است، اظهار کرد: حفظ پوشش گیاهی در جلوگیری از ریزگرد‌ها و وقوع سیل نقش مستقیمی داشته که می‌طلبد مورد توجه تمام اقشار جامعه باشد.

او بیان داشت: ما می‌توانیم با استفاده از ظرفیت سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و داوطلبان این جمعیت برای کاشت نهال و بذر درختان مختلف در اقصی نقاط استان اقدام کنیم.

کریمی ضمن تاکید بر وجود عزم ملی برای کاشت یک میلیارد درخت در ایران اظهار داشت: کاشت یک میلیارد درخت را یک حرکت اجتماعی است و نقش آفرینان اصلی این اقدام‌سرمایه‌های اجتماعی هستند. درختکاری یک کار عام المنفعه است و آثار و منافع حاصله از آن به همه مردم برمی گردد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد ادامه داد: مهمترین دغدغه ما محافظت از منابع طبیعی است و در تعامل با جمعیت هلال احمر، معتقدیم در آینده نزدیک شاهد تحقق بسیاری از اهدافمان برای حفظ و بهبود منابع طبیعی در استان یزد با ورود اعضای جمعیت هلال احمر خواهیم بود.

او بیان کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که در آینده نزدیک انجام می‌دهیم، ترغیب کارکنان و اعضای داوطلب منابع طبیعی و آبخیز داری استان یزد جهت عضویت در هلال احمر و همچنین کسب آموزش کمک‌های اولیه توسط جمعیت هلال احمر است.
این تفاهم نامه به امضای مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد و مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان رسید و مقرر شد این تفاهم نامه به مدت چهار سال اجرا شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار