نظارت بهداشتی بر ۱۵ میلیون مرغ زنده در استان بوشهر

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: در سال ۱۴۰۱، ۱۵ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۷۴ قطعه مرغ زنده کشتاری در قالب ۱۰ هزار ۴۴۵ محموله، نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای انجام گرفت.

نظارت بهداشتی بر ۱۵ میلیون مرغ زنده جهت کشتار استان بوشهر

مهدی تنگستانی مکان در جمع خبرنگاران گقت: استان بوشهر با دارا بودن بیش از دویست مرغداری ظرفیت تولید و پرورش سالانه بیش از ۱۵ میلیون مرغ زنده کشتاری را دارد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱، ۱۵ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۷۴ قطعه مرغ زنده کشتاری در قالب ۱۰ هزار ۴۴۵ محموله، نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای انجام گرفت.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: جهت جابجایی این محموله‌ها، گواهی حمل بهداشتی-قرنطینه‌ای به مقصد کشتارگاه‌های داخل و خارج استان پس از تایید بهداشتی و سلامت از دامپزشک مرغداری، صادر شده و در کشتارگاه طیور پس از بازدید بهداشتی دامپزشک کشتارگاه از محموله ارسالی از مرغداری، اجازه کشتار داده شده است.

وی تاکید کرد: تمامی خودرو‌های حمل مرغ زنده از اداره کل دامپزشکی، کدبهداشتی حمل دارند و پس از تخلیه محموله مرغ، قفس‌ها و خودرو جهت بارگیری مجدد، شستشو و ضدعفونی می‌شوند.

در حال حاضر کلیه گواهی حمل بهداشتی -قرنطینه‌ای مرغ زنده توسط دامپزشکان مرغداری‌ها با نظارت اداره کل دامپزشکی استان انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.