
بر اساس این اطلاعیه کلیه واحدهای نانوایی (اتوماتیک و لواش ماشینی) و سنتی (سنگک، تافتان، لواش و بربری) که روز یکشنبه (۱۳ فروردین) تعطیلی مجاز هفتگی آنها نیست روز شنبه (۱۲ فروردین) بصورت یکسره تا ساعت ۲۰ اقدام به پخت و عرضه نان میکنند و روز یکشنبه (۱۳ فروردین) تعطیل خواهند بود.
کلیه واحدهای نانوایی اعم از ماشینی و سنتی که روز شنبه (۱۲ فروردین) تعطیلی مجاز هفتگی آنان است باید به جای روز یکشنبه (۱۳ فروردین)، روز شنبه (۱۲ فروردین) بر اساس ساعت پخت عادی نسبت به پخت و عرضه نان اقدام کنند .