هدف‌گذاری ۳۴ هزار اشتغالزایی در استان کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از هدف‌گذاری ۳۴ هزار اشتغالزایی در استان کرمانشاه طی سال جدید خبر داد.

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت : سال گذشته سند اشتغال استان کرمانشاه تدوین و هدف‌گذاری شد و در این راستا برنامه ریزی‌های لازم برای میزان اشتغالزایی از دستگاه‌های اجرایی دریافت شد.

وی با بیان اینکه سامانه ملی رصد برای ثبت اشتغال دستگاه‌های اجرایی درنظر گرفته شد، افزود: از سال گذشته اشتغال‌های ایجادی هم توسط کاربران دستگاه‌های اجرایی در سامانه رصد ثبت شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: طی سال قبل تعهدات استان کرمانشاه نسبت به شورای عالی اشتغال و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محقق شد.

احمدی خاطرنشان کرد: از آنجا که سامانه رصد راستی‌آزمایی نمی‌شد، اما سال قبل با تدبیر دولت سیزدهم به صورت عام و متولیان امر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت خاص کار صحت سنجی برای اشتغال انجام شد و کار نظارت در سه مرحله انجام گرفت.

وی افزود: در مرحله اول به صورت پیامکی برای افرادی که نامشان توسط دستگاه‌های اجرایی در سامانه رصد ثبت شد، از سوی وزارت کار ارسال پیامک انجام شد و متعاقب آن تماس تلفنی و نظارت میدانی صورت گرفت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اذعان کرد: نظارت میدانی هم با واگذاری به بخش خصوصی تحت عنوان مراکز مشاوره و کارآفرینی انجام شد و هزینه‌های آن با عاملیت صندوق کارآفرینی امید پرداخت شد.

احمدی خاطرنشان کرد: نظارت‌های میدانی از اسفند ماه آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد تا انحراف یا صحت سنجی اشتغال سال گذشته مشخص شود.

وی افزود: مرکز آمار ایران به صورت فصلی نتایج بیکاری را اعلام می‌کند که بر این اساس نرخ بیکاری فصل زمستان استان کرمانشاه در سال گذشته ۱۵.۱ بود و نسبت به نرخ۱۷.۲ زمستان سال ۱۴۰۰، از کاهش ۲.۸ درصدی حکایت دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اذعان کرد: میانگین کشوری و نرخ بیکاری در ۱۵ استان کشور در فصل زمستان سال گذشته روندی افزایشی داشت.

احمدی گفت: بررسی آمار بیکاری در سال گذشته نشان می‌دهد در فصول تابستان، پاییز و زمستان نرخ بیکاری استان کرمانشاه روندی کاهشی داشته اگرچه هنوز آمار سالیانه ۱۴۰۱ توسط مرکز آمار اعلام نشده، اما قطعا میانگین نرخ بیکاری چهار فصل از کاهشی بودن روند حکایت دارد.

وی افزود: بنا به دستور استاندار کرمانشاه کار تدوین سند اشتغال از اسفند ماه آغاز شده، برنامه اشتغال همه دستگاه‌های اجرایی اخذ و در کارگروه اشتغال مطرح شد و بر اساس آن اشتغالزایی برای۳۴ هزار نفر در سال جدید هدف‌گذاری شده که البته اجباری در ارائه این برنامه نبوده و به دستگاه‌های اجرایی برای اعلام برنامه‌های اشتغال اختیار داده شد.

احمدی تصریح کرد: درصدد دریافت اطلاعات لازم از دستگاه‌های خدماتی هستیم که اسناد پایه‌ای تدوین شود که با مشخص شدن ظرفیت‌های استان اطلاعات لازم در اسناد پایه‌ای مندرج شود و سرمایه‌گذاران از قیمت زمین در مناطق مختلف، وضعیت آب‌رسانی و برق‌رسانی، نرخ انشعابات آب، برق و گاز، وضعیت پوشش اینترنت، میزان دسترسی به راه‌های اصلی، فاصله با نزدیک‌ترین ایستگاه راه‌آهن مطلع شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: اسناد پایه‌ای با فرمانداران شهرستان‌ها مبادله می‌شود تا بدانند که از دستگاه‌های اجرایی چه چیزی را طلب کنند.

احمدی خاطرنشان کرد: در سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور به کرمانشاه که تیر سال گذشته انجام شد، بنا به درخواست مسئولان استانی و نمایندگان مجلس مصوب شد، با توجه به بالا بودن نرخ بیکاری در استان کرمانشاه، قرارگاه اشتغال برای استان کرمانشاه در سطح ملی شکل گیرد و تاکنون نیز چند جلسه آن برگزار شده است.

وی افزود: آخرین جلسه قرارگاه ملی اشتغال، اسفند سال گذشته برگزار و تصمیمات خوبی هم اتخاذ شد که امیداریم جلسات آن تداوم یابد و در سال جدید بتوانیم روند کاهش بیکاری استان کرمانشاه را ادامه دهیم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.