
علی بابایی ضمن تشریح ابعاد نزاع دسته جمعی با انگیزه شخصی در اطراف شهر ماهان که به فوت یک خانم انجامیده است، گفت: افراد خاطی بازداشت شدهاند.
او افزود: در درگیری دسته جمعی عصر امروز در ماهان کرمان همچنین چند نفر مجروح شده اند.
فرماندار کرمان تصریح کرد: این درگیری که در آن یک خانم نیز فوت کرده است، در پی درگیری شخصی شروع شده که با ورود ماموران فراجا افراد خاطی دستگیر شدند و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
توضیحات اورژانس کرمان درباره حادثه ماهان
سید محمد صابری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با بیان اینکه حدود ساعت ۱۵ و ۲۰ دقیقه عصر امروز یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ با اورژانس تماس گرفته شد، گفت: بین ۲ گروه از مسافران مربوط به ۲ تا اتوبوس که از خارج از استان به کرمان آمده بودند، نزاع پیش آمد.
او با بیان اینکه در این حادثه یک خانم دچار ایست قلبی و تنفسی شده بود، افزود: کارکنان اورژانس به محل اعزام شدند و اقدامات لازم و احیای قلبی را انجام دادند و فرد را به مرکز بهداشتی و درمانی منتقل کردند و در آنجا هم اقدامات لازم انجام شد؛ ولی متاسفانه موثر نبود و فرد نهایتا فوت کرد.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی کرمان با بیان اینکه فرد متوفی از استان هرمزگان و احتمالا شهرستان جاسک بود، تصریح کرد: طبق گزارش همراهیان بیمار که یکی از آنها خود را نوه فرد متوفی معرفی کرده است و گزارشی که از پزشک گرفتیم، متوفی خانم حدود ۷۲ ساله می باشد و آثار عمل جراحی باز روی قفسه سینه او مشهود است.
او با اشاره به اینکه این حادثه ۲ مصدوم داشت، بیان کرد: مصدومان ۲ آقای ۳۸ و ۴۴ ساله بودند که آقای ۴۴ ساله به سرش ضربه خورده است که خوشبختانه بررسیهایی انجام شد مشکلی نداشت و از بیمارستان مرخص شد.
صابری گفت: مصدوم ۳۸ ساله نیز پارگی در ناحیه پشت گوش و پشت سر داشت که در حال دریافت اقدامات درمانی است و تا ساعاتی دیگر از بیمارستان مرخص میشود.
از این جور نزاع و درگیری همه جا هست .مختص کرمان نیست .کرمانی هم خونگرم هستن و مهمان نواز .
که اینقدر خون به دل ملت نکنین