رئیس پلیس راهور فراجا از ارائه پیشنهاد رنگ‌بندی گواهینامه‌های رانندگی به دولت خبر داد.

سردار سیدکمال هادیانفر در نشست خبری که صبح امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: در ابتدا از مردم عزیز که تقریبا همگی کاربر ترافیک هستند و ٩۵ درصدشان نیز قانونمند هستند تقدیر و تشکر می‌کنم. همکاران من در ایام مختلف و به طور شبانه‌روزی در تمامی شهر‌ها و جاده‌های کشور در حال خدمت به مردم هستند.

به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد

وی با اشاره به ضرورت توجه به سهم دستگاه‌ها در تصادفات گفت: برابر قانون ٣٢ دستگاه در امر تصادفات نقش دارند که باید به وظایف خود عمل کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ٢۵ هزار کیلومتر از ٢٩٧ هزار کیلومتر راه کشور از نوع اصلی است، گفت: در مرز ۵٢ میلیون گواهینامه در کشور هستیم که بیش از ٨٠ درصد آن مربوط به خودرو است. ما امروز در مرز ۴٠ میلیون وسیله نقلیه هستیم و به عبارتی به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد که این نسبت به توازن دنیا یک مقدار زیاد است.

هادیانفر از افزایش ٣.١ درصدی دارندگان گواهینامه در سال ١۴٠١ خبر داد و گفت: ٢۵ درصد نیز تردد‌های جاده‌ای افزایش داشت.

هنوز در بحث ایمنی خودرو‌ها دچار مشکل هستیم

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای‌عالی ترافیک گفت: تنها یک جلسه از این شورا با حضور رئیس جمهوری و مابقی با حضور معاون اول ایشان برگزار شد. واقعیت این است که دیگر صرفا برگزاری جلسه چاره‌ای را حل نخواهد کرد و باید تصمیمات درست گرفت و اعتبارات دستگاه‌هایی مانند اورژانس، هلال احمر و ... تامین شده و افزایش یابد. انتظار ما از دولت  این است که به این موارد توجه کنند.

هادیانفر از پیگیری برای توقف تولید خودرو‌های ناایمن از سوی پلیس خبر داد و گفت: متاسفانه هنوز و علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری و شخص رئیس جمهور ما هنوز در بحث ایمنی خودرو‌ها دچار مشکل هستیم و اقدامی در راستای ایمنی انجام نشده است و ما تقریبا هر روز شاهد تصادفات شدید هستیم، متاسفانه در تصادفات هنوز در‌ها قفل می‌شود، خودرو دچار حریق می‌شود.

آزادسازی ۳۲ میلیون پلاک خودرو

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین درباره آزادسازی پلاک خودرو‌های سواری نیز گفت: بیش از ٣٢ میلیون پلاک را هم از نظر شماره و هم از نظر پلاک آزادسازی کردیم و این پلاک‌ها به طور رندوم به خودرو‌ها داده می‌شود.

رنگ‌بندی گواهینامه‌های رانندگی؛ صدور گواهینامه‌های طلایی و نقره‌ای برای رانندگان قانونمدار

هادیانفر از ارائه پیشنهاد پلیس راهور برای رنگ‌بندی گواهینامه‌های رانندگی به دولت خبر داد و گفت: بر اساس این پیشنهاد که در کمیسیون زیربنایی دولت درحال بررسی است اگر راننده‌ای رانندگی درستی داشته باشد بعد از مدتی گواهینامه‌اش از سفید به نقره‌ای مدتی بعد از نقره‌ای به طلایی تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح در واقع یک سرمایه اجتماعی برای راننده است ویکی از تسهیلاتی که ما در آن پیش‌بینی کردیم امکان تخفیف در جرایم و حتی حذف شدن برخی از جرائم برای دارندگان گواهینامه طلایی یا نقره‌ای است.

رئیس پلیس راهور فراجا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا رانندگان باید برای تعویض رنگ گواهینامه خود مراجعه کنند، گفت: ما به طور سیستمی این موارد را رصد کرده و هنگامی که زمان ارتقای گواهینامه فرا برسد دارنده گواهینامه فراخوان شده و مثلاً گواهینامه سفید از وی دریافت و گواهینامه نقره‌ای به او داده می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد که این طرح به زودی اجرایی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
قبلا صحبت بود هر آقا زیادی کم پول میشد یه سامانه راه مینداخت
الان هم که میخوان رنگ رزی راه بندازن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
یاد کارتهای هزار آفرین و صد آفرین دوران دبستان افتادم
ذوق مرگ میشدیم
بعدها فهمیدیم چه کلاهی بود
یه مداد میدادن بیشتر برامون فایده داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۸ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
فعلا که هر کسی پلیسهای کمین زده را ببینه خود بخود رنگش سفید و زرد میشه دیگه نیازی به زحمت تغییر رنگ گواهینامه نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
راست میگین کارت با احتیاطها رو نقدی شارژ کنید رنگ گواهینامه که نون نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۰ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
یه بار مردم رو رنگ کنید یه بار گواهینامه ها رو یه بار گنجشک رو
اما مشکل اینه بازنشسته میشناسم برا خرید چهارتا لاستیک و یه جفت لنت یک سال انتظار وام ضروری رو کشیده بعدش هم اکثر جاده ها شده چاله و خرابی آسفالت و ماشینها هم بخاطر کیفیت بهتر باند سرعت همه میندازن سمت چپ و...
حالا رنگ گواهینامه و میلیونی کردن جریمه بنظر تون برا اکثر مردم مشکلات را کمتر میکنه یا بیشتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
مسئولین هم که خودشون از همون اول طلاین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
,سلام سردار .شما که همیشه تصادف های خودرو های .داخلی رو میبینی .چقدر مال جان مردم تو جاده ها تبدیل به خاک مایشه لطفا این حرف مردم رو به کرسی بذارید .واردات خودرو آزاد بشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۴ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
قطعا این یک‌ ترفند و حقه‌ جدید برای‌ تیغ‌ زدن‌ مرد‌م‌ است !۴۰ میلیون گواهینامه‌ دار و برای‌ هرکدام‌ هم‌حداقل۲۰۰ هزار تومان‌ بگیرند ببین چه‌ در آمدی به‌ جیبشان‌ میرود!شما هنوز کارت‌ ملی‌ مردم‌ را که ۳ سال‌ پیش‌ باطل‌ کرده‌ هنوزجدیدش را نداده‌اید و میخواهید دوباره‌ بازی جدیدی را شروع‌ کنید!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۳ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
خدا را شکر که همه ی مشکلات کشور حل شده فقط مشکل رنگ گواهینامه بود که این هم حل شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۰ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
من دست فرمونم خوبه بهم یک هو طلایی بدید
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۲۳:۴۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام ، خسته نباشید
لطفا نظرات و مطالبات مردمی این صفحه را به اطلاع مستقیم ، سردار رادان (فقط شخص سردار رادان نه مسئول خشک مغز فسیل شده ی دیگر) برسانید.
سپاس فراوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
هر طرحی رو که میخاین اجرا کنید و بنفع مردم باشه و بفکر درآمدزایی با انواع شگردها نباشید که الان دولت جدید از بدو تحویل دولت دنبال شگرد درآمدزایی به بهانه مسکن و خودرو و... هستش و بدنبال اصلاح و توسعه و سرمایه گذاری در عرضه و تقاضا نبوده چون هم هزینه نداره و هم درآمدزایی زیادی با کمبود بنفع دولت هستش، چون تورم هم مالیات پنهان ایجاد میکنه و هم مالیات آشکار و هم بهانه عملکرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
جاده استاندارد بسازین
خودروی استاندارد بسازین
در مدارس به جای بعضی کتب بدرد نخور، مسائل مرتبط با ترافیک رو آموزش بدین
بعدش مدادرنگی هاتون رو بردارین گواهینامه ها رو رنگ کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
با هر دوز و کلکی میخوان پول از جیب ملت بکنن نمره منفی داره تبدیل به حالت توصیفی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام بجای این کار سن گواهینامه بگیررا بالا ببرید از ۱۸ ببرید۲۲ سال و تراکم جمعیت را با راهکارهای درست به شهرها و روستاها ببرین
۱۲۳
آخرین اخبار