ما میراث دار بروکراسی، اداری و کاغذی هستیم

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: در سیستان و بلوچستان حتی سرمایه‌گذاران بومی هم حاضر به سرمایه‌گذاری در داخل استان خود نیستند که این عدم توسعه فرهنگی و سرچشمه و منشا بسیاری از عقب ماندگی‌های دیگر می‌شود.

حجتالاسلام محامی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در نشست ارائه گزارش عملکرد شرکت هواپیمایی ماهان در راستای سرمایه‌گذاری در استان که در محل استانداری برگزار شد گفت: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و می‌توانست از استان‌های پیشتاز در توسعه باشد، اما متاسفانه در شرایط کنونی جز استان‌های کمتر توسعه یافته است.

امام جمعه زاهدان گفت:  فرهنگ یکی از عرصه‌هایی است که در سیستان و بلوچستان کمتر توسعه پیدا کرده و از طرفی زیربنای توسعه در بسیاری از عرصه‌هاست و اگر در عرصه فرهنگی توسعه حاصل می‌شد در بسیاری عرصه‌های دیگر نیز این رشد و توسعه حاصل شده بود و متقابلا توسعه در سایر عرصه‌ها عامل توسعه در حوزه فرهنگ است.

آیت‌الله محامی بیان داشت: یک جهت در عدم توسعه فرهنگی این است که مردم روحیه کار جمعی و استقبال از سرمایه‌گذارانی که برای کار وارد استان می‌شوند را ندارند.

وی ادامه داد: طبیعتا راه‌های پیشرفت در هر استان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و یک راه آن دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است در حالی که در سیستان و بلوچستان حتی سرمایه‌گذاران بومی هم حاضر به سرمایه‌گذاری در داخل استان خود نیستند که این یک توسعه نیافتگی فرهنگی و سرچشمه و منشا بسیاری از عقب ماندگی‌های دیگر می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: واقعیت این است که ما میراث دار یک سیستم بروکراسی، اداری و کاغذی سنگین، نفس‌گیر و گاهی کشنده هستیم و با وجود چنین مشکلاتی برای پیشرفت استان چه باید کرد

اگر مقررات را پشت پا بگذاریم نشدنی و باعث هرج و مرج می‌شود و اگر به بروکراسی تن بدهیم وضعیت همین خواهد بود و در صورت ادامه این وضعیت فرهنگی در روی همان پاشنه خواهد چرخید و شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.

آیت‌الله محامی خاطرنشان کرد: همه باید برای به مشارکت طلبیدن تمام توان‌ها جهت سرمایه گذاری در استان همت کنیم و در این جهت طرحی نو در اندازیم و برای کسب موفقیت در این عرصه لازمه کار این است که زمینه سرمایه گذاری را فراهم کنیم.

وی افزود: تقاضای بنده این است که تمام مسئولان در دستگاه‌های مختلف اجرایی، نظارتی، قضایی و... به این نکته توجه داشته و طبعا باید با یک عقل جمعی و نگاهی که در استان حاکم است با همکاری و همیاری کار را دنبال کنند.

امام جمعه زاهدان اظهار داشت: در دستگاه‌های نظارتی و بازرسی برخی موارد را خلاف قانون می‌دانستند، اما عنوان کردیم که در شرایط کنونی و برای رفع نیاز استان ناچار به انجام هستیم از این جهت که قانون سال‌ها قبل وضع شده و اصلاح آن زمان‌بر است باید در قالب شورای برنامه‌ریزی و با عقل جمعی در چنین مواردی تصمیم گیری و اقدام شود و همزمان اصلاح قانون را نیز دنبال کنیم و اگر همدلی وجود داشته باشد کار انجام خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.