مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سالانه در ۶۰۰ تا هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت ملخ انجام می‌شود، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال این مبارزه در هزار هکتار از اراضی انجام شود.

فرشید شبانی گفت: طی چند روز گذشته با بسیج امکانات و انجام عملیات سم‌پاشی در مزارع فلارد جمعیت آفت ملخ مراکشی مهار شد.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: آفت ملخ مراکشی از مراتع بالادست وارد مزارع شده بود.

وی افزود: این نوع آفت دارای ۲ فاز انفرادی و مهاجر است و در حالت عادی در همه مراتع و مزارع یافت می‌شود، اما امسال به دلیل شرایط جوی، پوشش برف، رطوبت نسبی بالا و کاهش تلفات در مرحله تخم‌ریزی با افزایش جمعیت روبه‌رو و وارد فاز مهاجر شده و از مراتع وارد مزارع شده است.


بیشتر بخوانید


شبانی با اشاره به اینکه کارشناسان منابع طبیعی این افزایش جمعیت را باید در مراحل اولیه گزارش می‌کردند، اضافه کرد: به محض مشاهده آفت ملخ مراکشی در حاشیه مزارع سم‌پاشی مناطق مورد نظر به سرعت انجام شد و هم اکنون جمعیت آفت کنترل شده است.

وی با بیان اینکه امیدواریم در مناطق دیگر استان از این نوع آفت وجود نداشته باشد، اظهار داشت:، اما قطعا در مزارع برنج لردگان و اردل و مناطقی از کوهرنگ مانند سال‌های گذشته با آفت ملخ مبارزه شود.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه در ۶۰۰ تا هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت ملخ انجام می‌شود و امسال هم پیش‌بینی می‌کنیم این مبارزه در یک‌هزار هکتار از اراضی انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هم‌اکنون کشاورزان استان در حال انجام کشت بهاره هستند اطلاعیه‌های لازم در خصوص بیماری‌های درگیر صادر شده است.

شبانی با اشاره با اینکه نگرانی‌هایی در خصوص شیوع آفت مکنده در بین مزارع غلات استان وجود داشت که با گرم شدن ناگهانی هوا جمعیت این آفت در مزارع کنترل شد،  افزود: در حال حاضر کشاورزان مواظب شیوع آفت بلاست باکتری در مزارع لوبیا باشند و به محض مشاهده اولین درگیری سم‌پاشی را انجام دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.