امکان‌سنجی استفاده از موتورسیکلت برای ارائه خدمات اورژانس اجتماعی

معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: نشستی با هلال احمر و اورژانس کشور درراستای تمرکز بر امکان‌سنجی استفاده از موتور در ارائه خدمات اورژانس اجتماعی صورت گرفته است.

 نشست صمیمی معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با جانشین معاون فنی اورژانس کل کشور و رئیس اداره جستجو جمعیت هلال احمر با موضوع امکان‌سنجی استفاده از موتور در ارائه خدمات اورژانس اجتماعی برگزار شد.

مهری سادات موسوی معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ترافیک روز افزون کلانشهر‌ها از جمله تهران و در راستای سرعت بخشیدن به خدمات اورژانس اجتماعی کشور، گفت: این نشست در امتداد تلاش‌های صورت‌گرفته در ۲ دهه اخیر، با تمرکز بر امکان‌سنجی استفاده از موتور در ارائه خدمات اورژانس اجتماعی برای مداخلات بهنگام در سطح کشور به گروه‌های هدف صورت گرفته است.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اکنون ۳۶۴ مرکز مداخله در بحران فردی خانوادگی و اجتماعی (مرکز اورژانس اجتماعی) در سطح کشور فعالیت می‌کنند، افزود: در حال حاضر تیم تخصصی مرکز اورژانس اجتماعی با استفاده از ۴۲۶ خودرو در سراسر کشور خدمت ارائه می‌کند.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به افزایش تماس‌های صورت‌گرفته با خط ۱۲۳ درخصوص کودک‌آزاری، همسرآزاری، سالمندآزاری، معلول‌آزاری و ... حضور بهنگام مددکاران و روانشناسان برای مداخله ضروری است؛ لذا برای رفع چالش و مشکلات کلانشهر‌ها بالاخص استان تهران استفاده از تجارب سازمان‌های پیشرو در استفاده از موتور در ارائه خدمات تخصصی برای تصمیم‌گیری در فرآیند توسعه ناوگان اورژانس اجتماعی مغتنم است.

مومنی، رئیس اداره جستجو جمعیت هلال احمر در تبیین و تشریح اقدامات امدادرسانی در هلال احمر و حساسیت فوریت‌های آسیب‌های اجتماعی همچون خودکشی، کودک‌آزاری و ... پیشنهاد آموزش به پلیس، آتش‌نشانی و اورژانس و ... به عنوان حوزه‌های خدمت‌رسان در وقوع حادثه و بحران برای حمایت‌های روانی و مددکاری اولیه در محل حادثه را مطرح کرد.

غیبی، جانشین معاون فنی اورژانس کل کشور ضمن تشریح فرآیند ارائه خدمات مبتنی بر موتورلانس (موتور آمبولانس) آمادگی اورژانس تهران را در همکاری با سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی، کشوری، رئیس پایگاه‌های اورژانس کشور در تبیین دستورالعمل موتورلانس، بیان کرد: این طرح از سال ۱۳۹۵ با ۲۰۰ دستگاه موتورلانس به صورت هدفمند اجرایی شد که گروه تریاژ در ۴ سطح آماده‌تر و تجهیزتر از آمبولانس به مصدومان خدمات ارائه می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار